EMRE ELEKTRONİK Breadbord 830 Point

59 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EMRE ELEKTRONİK Breadbord 830 Point

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cee store Satıcı Ünvanı: SELİM GÖKKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4030162666
    Bu ürün Cee store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 830 Hücreli BreadBoard ile ufak çaptaki her türlü devre çalışması ve prototipleme işlemi kolaylıkla yapılabiliyor.
  • Devreleri oluşturacak parçaların seri ve pratik bir şekilde birbirlerine bağlanmasını sağlayan ürün, kullanıcıları lehimleme ve baskı devre kartı yapma zahmetinden kurtarıyor.
  • Üründe bulunan yuvalara yerleştirilen elektrik bileşenleri ve kabloları kolaylıkla takılıp çıkarılabiliyor ve yuvalar tekrar tekrar kullanılabiliyor.
  • Renkli koordinat bilgilerine sahip olan Breadboard, kullanıcılara devre bileşenlerini daha kolay yerleştirme olanağı sunuyor.
  • Ürünün hücreleri içinde bulunan fosfor bronz nikel tel çubuklar devrelerin güvenirliğini artırıyor ve kısa devrelere karşı koruma sağlıyor.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

EMRE ELEKTRONİK Breadbord 830 Point ile Güçlü Devreler

Breadboard test amacı ile kullanılan bir araçtır. Devre tahtası olarak da adlandırılan bu araç ile elektronik devrelerin kontrolü sağlanır. Devlerin tasarlanma süreçlerinde çeşitli testler ile kontrol edilmesi gerekir. Emre elektronik Breadboard 830 Point de bu testlerin yapılabileceği en kaliteli araçlardan biridir. Breadboard aslında bir kontrol sistemi olarak bilinir. Elektronik sistemlerin doğru şekilde tasarlanması ve denenmesi bu araç ile mümkün olur. Tasarlanan sistemlerin çalışıp çalışmadığı konusunda bilgi almak bu Breadbord araç ile gerçekleşir. Farklı alanlarda ve farklı amaçlar ile de Emre elektronik Breadbord 830 point kullanılması gerçekleşebilir. Yani evde veya ilgili iş yerlerinde Breadboard ihtiyacı oluşabilir. Bu durumda da doğru ürünlerin tercih edilmesi ve satın alınması gerekir. 830 Tie-points Breadboard ihtiyaç duyulan kontrollerin sağlanması için güvenilirlik özellikleri ve kullanışlı tasarımı ile yeterli bir araçtır.

  • Kolay Kullanım
  • Kullanışlı Tasarım
  • Güvenilirlik

Kolay Kullanımı ile Emre Elektronik 830 Point Breadboard

Kolay Kullanımı ile Emre Elektronik 830 Point Breadboard

Breadboard 830 Point belirli sütunlardan oluşur. Üzerinde mavi ve kırmızı olmak üzere farklı sütunlar bulunur. Birbirinden bağımsız şekilde yer alan bu hatlar iletim kontrolüne imkan tanır. Küçük çapta olarak adlandırılan devrelerin ve farklı elektronik cihazların bu tahta ile test edilebilmesi mümkündür. Yani Prototipleme işlemi basit bir şekilde yapılabilir. Bunun yanı sıra devre içerisinde yer alan parçaların yine basit bir şekilde birbirine bağlanması sağlar. Tüm bu özellikleri de kontrol için kullanılan lehimleme işlemine duyulan ihtiyacın da ortadan kalkmasını sağlar. Anlaşılacağı üzere kolaylık sağlayan ürünler arasında yer alır. Elektronik devrelerde kontrollerin doğru şekilde yapılması ve kesin sonuçlar elde edilmesi önemlidir. Bunun yanı sıra kontrollerin de hızlı ve kolay şekilde tamamlanması gerekir. Bu nedenle pratik kullanıma ve süreci hızlandıran ürünlere ihtiyaç duyulur. Bu ürünlerden biri de Breadboard 830 Tie Points de bu ürünlerden biridir.

Emre Elektronik 830 Point Breadboard Kullanım Özellikleri

Emre Elektronik 830 Point Breadboard Kullanım Özellikleri

Breadboard 830 Point özellikleri kullanıcılar tarafından merak edilir. Bu aracın yani devre tahtasının ölçüleri şu şekildedir; boy 165,5 mm, kalınlık 8,5 mm ve en 54,5 mm’dir. Devre tahtası üzerinde birden fazla yuva bulunur. Bu yuvalar elektrik bileşenlerinin yerleştirilmesi için kullanılır. Bu alanlara kabloların kolaylıkla takılması, kontrollerin sağlanması ve tekrar çıkarılması mümkündür. Bu işlemler de birden fazla tekrar edilebilir. Devre tahtası içinde yer alan parçaların içerisinde de fosfor bronz nikel tel çubuklar kullanılmıştır. Bu çubuklar da kısa devre gibi yaşanılabilecek problemlerin yaşanmaması için oldukça önemlidir. Yani tüm özellikler süreci kolaylaştırmak ve doğru sonuçlar elde etmek için tasarlanmıştır. Bunun dışında işlem sırasında yaşanabilecek sorunlar da göz önüne alınarak tasarlanan bir kontrol sistemidir. Elektrik ve elektronik cihazlarla ilgili ürünler de bu unsurlara dikkat edilmesi ürün özellikleri öne çıkarır.

Emre Elektronik 830 Point Breadboard Yorumları

Emre Elektronik 830 Point Breadboard Modelleri

Ürün özelliği, Breadboard 830 point içeriği gibi konulardan farklı olarak fiyat unsuruna da dikkat edilir. Bu unsur tüketiciler için oldukça önemlidir. Ürünlerin talep edilen ve ihtiyaç duyulan özelliklere sahip olması ve bu özelliklere bağlı fiyatlarına dikkat edilir. Bu konudan farklı olarak Breadboard 830 Point yorumları özelliklerden ve kaliteden emin olmak için dikkat edilen bir unsurdur. Breadboard 830 point hakkında olumlu kullanıcı deneyimleri bulunur. İhtiyaçları tam anlamı ile karşılaması ve özellikleri ile tercih edilen bir üründür. Sizler de bu ürünü satın almayı düşünüyorsanız ve ürün özelliklerini detaylı bir şekilde incelemek istiyorsanız Trendyol'u ziyaret edebilirsiniz.