Emin Yayınları Kur'an Okuma Esasları

183,43 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
550 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
218,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Emin Yayınları Kur'an Okuma Esasları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rağbet Kitap Satıcı Ünvanı: RAĞBET YAYINCILIK DAĞITIM VE PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734097463100001 Vergi Kimlik Numarası: 7340974631
    Bu ürün Rağbet Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kur'an Okuma Esasları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Abdurrahman Çetin
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Emin Yayınları Kur'an Okuma Esasları

Kutsal 4 büyük kitaptan birisi olan Kur'an-ı Kerim okunması gereken dini kitaplardan birisidir. Ancak Kur'an-ı Kerim'i düz bir şekilde okumak, farklı anlamlar çıkmasına neden olacağı için tecvid kurallarını dikkate almak gerekir. Bu yüzden Kur'an-ı Kerim'in tertil şeklinde okunması önemlidir. Müslüman alemi ise Kur'an-ı hem okuma hem de korumakla yükümlüdür. Okuma sırasında kelimelerin ağızdan çıkarken uzun ya da kısa seslendirilmesi, dudağın yönü, dil hareketi gibi ayrıntılar oldukça önemlidir. Bu bilgilerin öğrenilmesi için yardımcı bir kaynak fayda sağlar. Kuran Okuma Esasları kitabı bu yönüyle sizlere bilgi verici bir rehber olur. Tertil okuma ise yavaş ve tane şekilde okuyarak anlamak ve usulüne uygun ilerlemektir. Kur'an'ı Kerim'i, esaslarına göre uygun olarak okumasını öğreten ise Tecvid'dir. Bu nedenle Emin Yayınları Kur'an Okuma Esasları tecvid lüks olmayıp bir gereklilik olarak görülür.

  • Rehber
  • Kaliteli
  • Teorik içerik

Emin Yayınları Kur'an Okuma Esasları ve İçeriği

Emin Yayınları Kur'an Okuma Esasları ve İçeriği

Sayfa sayısı 514 olan ve basım yılı 2021 olan Emin Yayınları Kur'an Okuma Esasları birçok ilahiyat öğrencisi için de ders kitabı veya kaynak olur. Ayrıca İlahiyat Fakültelerinde ders kitabı olarak rehber gösterilen ve okutulan bu kitap, okuma esaslarına yani hedefe varmak isteyen öğrencilere yardımcı olabilme maksadıyla hazırlanır. Kitapta temel tecvid konularının yanı sıra, Kur'an kıraatı ile ilgili pek çok konuda pek çok bilgiye yer verilir. Kur'an-ı Kerim Allah tarafından indirildiği haliyle okunması sağlanan bir ilim ve yaşam rehberi olan kutsal kitaptır. Tecvidin iki yönü olur; ilmi yani teorik olan yönünü bilmeyip kulaktan dolma şekilde Kur'an-ı Kerim'i okumak mümkündür. Fakat asıl ve ideal olanı tecvidin bilerek okunmasıdır. Kitap baskı kalitesi sayesinde dayanıklı yapıdadır. Bu nedenle ihtiyaç halinde yanınızda taşıyarak istediğiniz her yerde okumanız mümkündür.

Emin Yayınları Kur'an Okuma Esasları ve Avantajları

Emin Yayınları Kur'an Okuma Esasları ve Avantajları

Yazarı Prof. Dr. Abdurrahman Çetin olan bu kaynak Kur’an-ı doğru ve anlaşılır biçimde okumanıza destek olur. Emin Yayınları Kur'an Okuma Esasları kullananların beklentilerini karşılayan ve ders niteliğinde bir kitaptır. Öğretici olan bu kaynak, Kur'an-ı Kerim kıraatları ile ilgili fazlasıyla bilgiyi sizlere sunar. Bir rehber kitabı olarak Kur'an-ı Kerim nasıl okunmalı sorusuna fazlasıyla cevap niteliğinde, olan bu eser, farklı yaş gruplarından insanların okumasına uygundur. 514 sayfaya sahip olan bu eser birçok kapsamlı bilgiyi ve araştırmayı içinde barındırır. Tecvidli okuma şekliyle kapsamlı bilgi verir. Böylelikle düz okuma yaparken tane ve anlaşılır şekilde okuma hedefine ulaşabilirsiniz. Anlatılmak isteneni anlayarak ilerlemek kutsal kitaptan doğru şekilde faydalanmanızı sağlar. Sizler de sunulan avantajlarından yararlanarak Emin Yayınları Kur'an Okuma Esasları satın alıp kısa sürede okumaya başlayabilirsiniz.

Emin Yayınları Kur'an Okuma Esasları Fiyatı

Emin Yayınları Kur'an Okuma Esasları Fiyatı

Kitap hakkında daha kapsamlı fikir sahibi olabilmek için Emin Yayınları Kur'an Okuma Esasları yorumları okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz. Kitapları satın alırken fiyatı, dikkat edilen önemli bir detaydır. Cazip ve uygun fiyatıyla her bütçeye uygun olan bu esere bütçenizi sarsmadan sahip olabilirsiniz. Kur'an okuma esaslarını kapsamlı bir şekilde öğreneceğiniz 514 sayfa olan bu kitap, beklentinize ulaşmak isteyeceğiniz bilgileri barındırır. Dini kitap olup bu kategoride okuma esaslarını ayrıntılı anlatır ve öğretici nitelik taşır. Böylelikle kutsal kitabı anlayarak okumanız mümkün olur. Kitabı almadan önce merak ettiğiniz detaylar için özellikler ve yorumlar kısmını detaylı olarak inceleyip fikir edinebilirsiniz. Emin Yayınları Kur'an Okuma Esasları fiyatı uygun aralıkta tutularak isteyen herkesin sahip olması sağlanır. Sizler de kitaba Trendyol avantajları sayesinde ulaşarak okuma esaslarını içeren bu kaynağa sahip olabilirsiniz.