3
Bluetooth Hoparlör kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

yopigo Emc Music Bulb Bluetooth Hoparlör Akıllı LED Ampul Lamba

262 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
9 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

yopigo Emc Music Bulb Bluetooth Hoparlör Akıllı LED Ampul Lamba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SULED TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: HATİCE KÜBRA ULUDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8511008407
    Bu ürün SULED TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mini Bluetooth hoparlör Bluetooth özelliği ile dahili hoparlörü kullanıp harika bir müzik deneyimi yaşamanızı sağlar. Aynı zamanda 220 volt enerji ile çalıştığı için bağlantısız bir şekilde kullanılabilir.
  • Taşınabilir Bluetooth hoparlör portatif özelliği sayesinde istenen alanda kullanım imkanı sunar.
  • Rengarenk ışıklı Bluetooth hoparlör ev aydınlatması içinde kullanım özelliğine sahiptir. Bu anlamda 13 farklı renk seçeneği ile şık bir görünüm elde edilmesini destekler.
  • Bluetooth hoparlör lamba suya ve tere karşı korunmalıdır.
  • LED music Bulb 3 W hoparlör gücü ile yüksek ses kalitesi vadeder.
  • MP3 LED Magic Ball Light LED ışıklarından dolayı gece lambası olarak da kullanılabilir.
  • Bluetooth LED ampul hoparlör içerisinde bulunan LED ışıklar beyaz ve sıcak beyaz tonlarında tasarlanmıştır.
  • Kumandalı Bluetooth hoparlör kumanda özelliği sayesinde ışıkların müzik ritminde yanıp sönmesini sağlar.
  • Renkli Bluetooth hoparlör yüksek ses kalitesi ile müziğin istediğiniz ses ayarında aktarılmasını mümkün kılar.
  • Music Bulb Bluetooth hoparlör akıllı LED ampul lamba 7 W LED ışık gücü ile çalışır. Aynı zamanda RGB ışık gücü ise 5 W şeklindedir.
  • Model, 4.2 Bluetooth kapsama alanı ile geniş alanda kullanım imkanı sunar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Çoklu Bağlantı Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Dinleme Süresi 5-10 Saat
Geri Bildirim Ver

EMC 103378 Akıllı Bluetooth Music Bulb Hoparlörlü LED Ampul

EMC Music Bulb Bluetooth hoparlör akıllı LED ampul ile evde parti ortamı yaratmak son derece kolaydır. 12 farklı rengi ile kullanıcılarda memnuniyet yarata ürün, oldukça kullanışlıdır. Cihazda beyaz başta olmak üzere sarı, kırmızı, yeşil ve mavi renkli ışık seçenekleri mevcuttur. LED ampulun rengi mor, pembe ve turuncu olarak da ayarlanabilir. Dilediğiniz rengi kullanarak bulunduğunuz ortamda farklı bir atmosfer yaratmanız mümkündür. Bir adet LED ampul ve kumandadan oluşan bu ürün, hayalinizdeki konsepti oluşturmanızı sağlar. Bu ürün sayesinde ortamı aydınlatmanın yanı sıra müzik de dinleyebilirsiniz. Cihazın kumandasını kullanarak renklerin arasında geçiş yapmak ve şarkıları kontrol etmek son derece kolaydır. EMC Music Bulb Bluetooth hoparlör akıllı LED ampul, beklentilerinizi fazlası ile karşılar.

  • Çıkış Gücü: 3W
  • Bluetooth Versiyonu: 4.2
  • Uyumluluk: Android ve iOS

EMC Music Bulb Bluetooth Hoparlör Akıllı Led Lamba Kullanımı

EMC Music Bulb Bluetooth Hoparlör Akıllı Led Lamba Kullanımı

EMC Music Bulb Bluetooth hoparlör akıllı LED ampulun kullanımı son derece kolaydır. Bir adet ampul ve kumandadan oluşan bu ürün için E27 duy gerekir. Neredeyse her evde bu duy tipi bulunur. Ampulu ilgili yere takıp, anahtar aracılığı ile ürünü aktif hâle getirebilirsiniz. Cihaz açıldığında beyaz ışık yayar. Dilerseniz ürünün rengini kumanda üzerinden değiştirebilirsiniz. EMC Music Bulb Bluetooth hoparlör akıllı LED ampul Android ya da iOS cihazlara kolayca bağlanır. Bluetooth teknolojisi sayesinde dilediğiniz müziği akıllı bir aygıt üzerinden ürüne aktarabilirsiniz. Music Bulb Bluetooth hoparlör akıllı LED ampul lambanın kumandasından müziğin sesini kısıp yükseltebilirsiniz. Müziğe ara vermek istediğinizde ise kumanda üzerinden durdurma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bahsi geçen ürün, çeşitli renklerde ışık yayabildiği için farklı dekorasyon tarzlarına da uyum sağlar.

EMC Music Bulb Bluetooth Led Ampul Lambanın Sesi Yüksek Çıkar mı?

EMC Music Bulb Bluetooth Led Ampul Lambanın Sesi Yüksek Çıkar mı?

EMC Music Bulb Bluetooth hoparlör akıllı LED ampulun sesi oldukça yüksek çıkar. Ürünün çıkış gücü 3W olarak belirlenmiştir. Bu değer, memnuniyet yaratacak olan bir dinleme deneyimi yaşayabileceğinizi ifade eder. Bu tür ürünlerin ses yüksekliğinin ve kalitesinin cihazın konumlandırıldığı alanın akustik özellikleri ile ilişkili olduğunu ise unutmamalısınız. Bluetooth 4.2 teknolojisine sahip olan ürün, sesi kaliteli bir şekilde aktarır. Dilediğiniz şarkıyı ürünün hoparlöründen net bir şekilde duyabilirsiniz. LED ampul tercih edilerek geliştirilmiş olan bu cihazın kullanım ömrü son derece uzundur. EMC Music Bulb Bluetooth hoparlör akıllı LED ampul, makul boyutları sayesinde dar yaşam alanlarına da uyum sağlar. Konumlandırıldığı alanda gözü yoran bir ışık yaymaz. Bluetooth hoparlör akıllı LED ampul lamba hem ses hem de malzeme kalitesi ile kişilerin beğenisini kazanmıştır.

EMC Music Bulb Bluetooth Hoparlör Akıllı Led Lamba Kaliteli mi?

EMC Music Bulb Bluetooth Hoparlör Akıllı Led Lamba Kaliteli mi?

EMC Music Bulb Bluetooth hoparlör akıllı LED ampul son derece kaliteli bir üründür. Renklerin arasında kolayca geçiş yapmanızı sağlayacak olan bu ürünü sevdikleriniz ile bir araya geldiğinizde kullanabilirsiniz. Işıksız uyuyamayan bireyler de bu kaliteli ampulu gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Ürünü hoşunuza giden renk ayarına getirdikten sonra telefonunuzdan huzur verici sesler açabilirsiniz. Bu, kısa süre içinde uykuya dalmanızı sağlamanın yanı sıra sabah, yataktan dinç kalkmanıza da olanak tanır. Renklerin parlaklığını kumanda üzerinden ayarlamanız da mümkündür. Bu ürün, LED teknolojisini barındırdığı için kalitesini ilk kullanımdan itibaren gözler önüne serer. Dilerseniz siz de EMC Music Bulb Bluetooth hoparlör akıllı LED ampul yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu kaliteli cihazı Trendyol üzerinden güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.