Embryolisse Lashes & Brows Booster 6,5 ml Kaş Ve Kirpik Besleyici.

920 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Embryolisse Lashes & Brows Booster 6,5 ml Kaş Ve Kirpik Besleyici.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: saglikbio Satıcı Ünvanı: AHMET BALIKÇI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1370280317
    Bu ürün saglikbio tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Embryolisse Lashes & Brows Booster 6,5 mlKaş ve Kirpik Besleyici. Ürün Faydaları:Ultra Konsantre ve güçlendirici etki, besleyici ve düşme azaltıcı içerikler. Kaş ve kirpiklerin uzamasını sağlar, kalınlaştırır ve yoğunlaştırır.Kaş ve kirpikler için harika bir bakım sağlamaya yardımcı olur ve maskara öncesi baz olarak kullanarak makyaja hazırlar.Kaş ve kirpikler günden güne daha gürleşir, kalınlaşır ve bakışlar daha derinleşir. Sabahları makyaj öncesi baz olarak, akşamları ise makyajı temizledikten sonra besleyici bakım olarak kaş ve kirpiklere uygulanır.Hassas gözlere ve kontak lens kullananlara uygundur. Kullanım Şekli:Makyajınızı çıkarttıktan sonra temiz, kuru kaş ve kirpiklere sabah akşam uygulayın.Her makyaj öncesi uygulamayı tekrarlayın. Renksizdir.
Geri Bildirim Ver

Embryolisse EMB000844 Lashes & Brows Booster 6,5 ml Kaş ve Kirpik Besleyici

Cildinize iyi bir bakım yapmak oldukça önemlidir. Cilt bakımınızı yaparken kaş ve kirpiklerinize de bakım yapmak, onları güçlendirmek de oldukça önemlidir. Doğru ürünler kullanarak yapacağınız bakımlar ile kaşlarınızı ve kirpiklerinizi sağlıklı bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Konsantre yapısı ve temiz içeriği ile Embryolisse Lash Booster kaş ve kirpiklerinize gereken özeni gösterir. Düzenli bir kullanım ile kaşlarınızı ve kirpiklerinizi uzatır, yoğunlaştırır, güçlendirir. Kaş ve kirpikleriniz için oldukça iyi bir bakım sağlar. Aynı zamanda maskara öncesi kirpiklerinize baz olarak kullanabileceğiniz Embryolisse Lashes & Brows Booster 6,5 ml kaş ve kirpik besleyici ile rimelinizin kalıcılığını arttırabilirsiniz. Kirpiklerinize doğal bir görünüm ve kıvrıklık kazandıran özel formül ile rimelsiz de kirpiklerinizi uzun gösterebilirsiniz.

  • Kaş ve kirpiklerinizi besler, bakım yapar
  • Uzatır, yoğunlaştırır, güçlendirir
  • Zararlı kimyasal içermez

Lashes & Brows Booster Kaş ve Kirpik Besleyici Formül İçeriği Nedir?

Lashes & Brows Booster Kaş ve Kirpik Besleyici Formül İçeriği Nedir?

Zararlı kimyasallar içermeyen özel formülü ile Embryolisse Lashes & Brows Booster kaş ve kirpik besleyici 6,5 ml kaş ve kirpiklerinize gereken bakımı yapar. İçerisinde bulunan farklı yapılar ile kaş ve kirpiklerinizi besler. Hint yağı ile yumuşatır, arginine ile uzamayı hızlandırır ve kalınlaştırır, panthenol ile de güçlendirir. Böylece kaş ve kirpiklerinize bu ürün ile gereken önemi gösterebilirsiniz. Makyaj öncesi kirpiklerinize baz olarak kullanabilir ve kirpiklerinizi rimele hazırlayabilirsiniz. Daha güçlü, yoğun ve doğal duran kirpik ve kaşlar için Embryolisse 6,5 ml kaş ve kirpik besleyici size gereken önemi verir. Parfümsüz yapısı ile alerjik bünyeler için uygundur. Aynı zamanda lens kullanırken de gönül rahatlığı ile bakımınızı yapabilirsiniz. Embryolisse Lashes & Brows Booster 6,5 ml kaş ve kirpik besleyici ürün ile bakışlarınızı derinleştirebilirsiniz.

Lashes & Brows Booster Kaş ve Kirpik Besleyici Ne Sıklıkla Kullanılır?

Günde iki kere kullanılması tavsiye edilen Embryolisse 6,5 ml kaş ve kirpik besleyici ürünü sabah ve akşam uygulayabilirsiniz. Sabahları baz olarak kirpiklerinize sürerek rimele hazırlık yapabilirsiniz. Akşamları da temizlediğiniz makyajınızdan sonra kaş ve kirpiklerinize uygulayarak bakımınızı tamamlayabilirsiniz. Düzenli kullanım ile kaş ve kirpiklerinize istediğiniz bakımı yapan, güçlendiren, uzatan bir ürün ile kendinizi mutlu edebilirsiniz. Daha da güçlenen ve kalınlaşan kaş ve kirpikleriniz ile bakışlarınız derinleşir. Kaş ve kirpikleriniz sağlıklı bir görünüme kavuşur. Embryolisse Lashes & Brows Booster 6,5 ml kaş ve kirpik besleyici fiyatı uygundur. Böylece düzenli bir şekilde bakımınızı yapabilir aynı zamanda bütçenizi sarmadan ürünü satın alabilirsiniz. Sizi oldukça memnun edecek ve etkili sonuçları ile gözle görülür bir değişim sağlayacak ürünü kolayca kullanabilirsiniz.

Embryolisse 6,5 ml Kaş ve Kirpik Besleyicinin Etkileri Nelerdir?

İçerisinde bulunan yağlar ile kaş ve kirpiklerinize gereken özeni gösteren bu ürün ile sağlıklı bir görünüme kavuşabilirsiniz. Zararlı kimyasallardan uzak formülü ile de içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Farklı etkilere yarayan değerli yağlar kullanılarak üretilen Embryolisse Lashes & Brows Booster 6,5 ml kaş ve kirpik besleyici sizi memnun eder. Kaşlarınızı ve kirpiklerinizi yoğunlaştırır, uzatır ve kalınlaştırır. Daha gür ve sağlıklı çıkmasını sağlar. Böylece bakışlarınız derinleşir. Makyaj öncesi baz olarak kullandığınız zamanlarda kirpikleriniz zarar görmez ve rimele hazırlanır. Böylece kirpikleriniz yaptığınız makyajdan etkilenmez, dökülmez ve daha kıvrımlı bir hale gelir. Kaş ve kirpiklerinizi besleyerek onlara bakım yapan ve güçlenmesini sağlayan Embryolisse 6,5 ml kaş ve kirpik besleyici düzenli kullanım ile gözle görülür bir sonuç verir. Embryolisse Lashes & Brows Booster 6,5 ml kaş ve kirpik besleyici yorumlarına bakarak tavsiyeleri okuyabilir ve sizin için doğru olan bu ürünü gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.