Embryolisse Lait Creme Concentre 30 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
480,32 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
509,88 TL
3 Adet ve Üzeri 80 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Embryolisse Lait Creme Concentre 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAÇA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ERSİN ALAGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2748198759000011 Vergi Kimlik Numarası: 0470399616
    Bu ürün SAÇA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Embryolisse Lait Creme Concentre 30 ml Embryolisse Tüm Ciltler İçin Nemlendirici, Makyaj Altı Bazı ve Maske Formülünde bulunan shea yağı, balmumu, aloe vera ve soya proteinleri sayesinde cilde esneklik, yumuşaklık ve ışıltı kazandırır, cilt pürüzsüz ve ipeksi yumuşaklığa kavuşur. Makyaj altı bazı olarak ideal bir kompleks, nemlendirici veya maske olarak da kullanılabilen bu krem süt formundaki yapısıyla tüm cilt tiplerinde saten yumuşaklığı sağlar. Çok farklı kullanım alanlarına sahip bu ürün makyaj altı bazı, nemlendirici, nem maskesi, hatta makyaj temizleyici olarak kullanılabilir. Güneş sonrası cildi rahatlatmak için veya tıraş sonrası ferahlatmak için idealdir.Uygun Cilt Tipi:Tüm Cilt Tipi.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 1 - 5 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Embryolisse D49807 Lait Creme Concentre 30 ml Krem

Embryolisse 30 ml Lait Creme Concentre, cildinizin ipeksi yumuşaklığa sahip olmasını sağlamak için özel olarak geliştirilmiş bir üründür. Besleyici formülüyle cildinizin ihtiyacı olan bakımı yapabilecek kalitedeki bu krem, nemlendirici etkisiyle rahatlamanıza yardımcı olur. İçerisinde bulunan vitaminler sayesinde cildinizin elastik yapısını destekleyen bu ürün, uzun vadede kullanımda kırışıklık oluşumunu yavaşlatan özelliğe sahiptir. Birçok farklı alanda kullanım imkânı sunacak kadar işlevsel olan Embryolisse 30 ml Lait Creme Concentre, makyaj bazı ya da maske olarak da tercih edilebilecek özelliktedir. Etkili formülüyle cildinizin pürüzsüz olmasına yardımcı olan bu krem, aynı zamanda ten üzerindeki hassas alanların da gerginliğinin azaltılmasını sağlar.

  • Tüm cilt tipleri için uygun bir kremdir.
  • Nemlendirici etkisi gün boyu devam eder.
  • Günlük kullanıma uygundur.

Embryolisse 30 ml Lait Creme Concentre Kremin İçeriği Nedir?

Embryolisse 30 ml Lait Creme Concentre Kremin İçeriği Nedir?

Embryolisse – Lait Creme Concentre, ürün içeriğiyle kullanıcıları tarafından oldukça beğenilir. Formülünde shea yağı da bulunan bu krem, cildinizin yumuşamasına yardımcı olur. Ayrıca aloe vera içermesi sayesinde güneşe çok fazla maruz kalmış ciltlerin yatışmasına destek olacak bileşenlerden oluşur. Balmumu ve soya proteinleriyle zenginleştirilmiş Embryolisse 30 ml Lait Creme Concentre, oldukça basit ama etkili bir formüle sahiptir. Ürün içeriğiyle her cilt tipinde kullanım imkânı sunan bu krem, teniniz tarafından hemen emilir. Bu sayede ürün kullanıldığında rahatsızlık hissinin oluşmasına müsaade edilmeden derinlemesine bakım yapılmış olur. Cildinizin daha yumuşak, pürüzsüz ve elastik görünmesine destek olacak bu ürün, hoş kokusuyla da kullanıcıları tarafından oldukça beğenilen kremler arasında yer alır.

Embryolisse 30 ml Lait Creme Concentre Krem Ne İşe Yarar?

Embryolisse 30 ml Lait Creme Concentre Krem Ne İşe Yarar?

Embryolisse 30 ml Lait Creme Concentre krem, cildinizin ihtiyaç duyduğu bakımı yapma konusunda oldukça başarılı bir üründür. Bununla sınırlı kalmayan özellikleri sayesinde farklı amaçlarla da kullanılabilen bu krem, cildiniz için faydalı bileşenlerden oluşur. Cildinizin günlük olarak ihtiyaç duyduğu nemi sağlamayı amaçlayan bu ürün, süt formundadır. Bu sayede dilendiği zaman yüzünüzü kaplayacak uygun bir aparat yardımıyla maske olarak kullanılabilir. Cildinizin yatışmasını sağlayacak formüle sahip olduğu için tıraş sonrası kullanıma da uygundur. Bu sayede cildiniz üzerinde meydana gelen tahrişin etkileri silinir ve kendinizi ferah hissetmeniz sağlanır. Gün içinde nemi cildinize hapseden formülüyle bu ürün, her daim ışıldamanıza destek olur. Embryolisse 30 ml Lait Creme Concentre krem, makyaj temizleyici olarak da kullanılabilir.

Embryolisse 30 ml Lait Creme Concentre Krem Nasıl Kullanılır?

Embryolisse 30 ml Lait Creme Concentre, farklı pek çok amaç için kullanıma uygun bir üründür. Örneğin yalnızca nemlendirici etkisinden faydalanmak için kullanılacağı zaman, cilt üzerine nazik hareketlerle yaymanız ve teninizin bunu emmesine izin vermeniz yeterli olacaktır. Bu kullanım şekliyle güneşe maruz kaldıktan ya da tıraş gibi işlemlerden sonra hassaslaşmış cildinizin toparlanmasını da sağlayabilirsiniz. Öte yandan bu ürün, maske olarak kullanılacağı zaman cildiniz üzerinde sabit kalabilecek bir aparat yardımıyla bir süre bekletilerek de uygulanabilir. Makyaj temizleyici özelliği için bu ürünü tercih edecekseniz de temiz bir pamuk yardımıyla nazik hareketlerle kozmetik ürününün cildinizden uzaklaşmasını sağlayabilirsiniz. Etkili formülü ve çok amaçlı kullanılabilir olmasıyla oldukça sevilen bu ürünü satın almak isterseniz bahsedilen kreme Trendyol üzerinden uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Dilerseniz Embryolisse 30 ml Lait Creme Concentre yorumlarını aynı sayfa üzerinden görüntüleyerek kullanıcı deneyimlerinden de faydalanabilirsiniz.