hurricane fur wizard Kedi & Köpekler Için Tüy Alıcı 7 Cm

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
124,80 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

hurricane fur wizard Kedi & Köpekler Için Tüy Alıcı 7 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Koza Gift Satıcı Ünvanı: KOZA AKADEMİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582048590300015 Vergi Kimlik Numarası: 5820485903
    Bu ürün Koza Gift tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüy Kıl Toplayıcı Tarak Toplama Tar Kedi & Köpekler İçin Tüy Alıcı 7 cm Kedi & Köpekler İçin Tüy Alıcı 7 cm 7 cm lik ağız genişliği ile ideal bir taraktır. Tüy Alıcı, ev hayvanı sahiplerinin ortak şikayeti olan ve alerjiye yol açtığı bilinen saçılmaya hazır cansız ve gevşek tüyleri çabuk ve kolayca alır ( keserek değil ). Aletin paslanmaz çelikten yapılmış uygun ağzı ile tüyün üzerindeki ölü gevşek tabaka sıyırılır ve tüye zarar vermeden toplanır. Tüy saçılmasını %90 azaltır Uzun ve kısa kıllı köpekler ve kediler içindir Ölü kılları ve alt tabakadaki ulaşamadığınız kılları kolayca ve çabukça çıkarır Diğer fırça ve taraklardan çok daha iyi iş görür Ergonomiktir Tarak kısmı paslanmaz çeliktir Kullanım Şekli: Köpeğinizin veya kedinizin kürkü temiz ve tamamen kuru olmalıdır. En iyi neticeyi almak için Tüy Alıcı’yı köpeğinizi veya kedinizi yıkayıp kuruttuktan hemen sonra kullanmanızı öneririz. Tüy Alıcı çok bol miktarda kıl çıkaracağı için köpeğinizi, ya da kedinizi temizlemesi kolay bir alana alınız Aletin dişleri ve kenarı köpeğinizin veya kedinizin kürkü ile açı yapacak şekilde Tüy Alıcı’yı hayvanınızın kürkünün üzerinde kıllarının büyüme yönünde nazikçe çekerek tarayınız Tüy Alıcı’yı saç fırçası gibi kullanınız. Aleti hayvanınızın cildinden uzaklaşan ve yukarı doğru hareketlerle kullanınız. Aleti hayvanınızın kürkü üzerinde nazikçe ve boydan boya hareket ettiriniz. Aynı bölgede üst üste birkaç kez tarama yapmayınız, hayvanınızın cildini tahriş edebilirsiniz. Hayvanınızın hassas bölgelerinin (mide, bacaklar, cinsel organlar, anüs) çevresinde özellikle dikkatli olunuz. Hayvanınızın kürkünü tararken çok fazla ağırlık ve basınç uygulamayınız. Derinlemesine ve sert bir tarama hayvanınızın cildinin kızarmasına ve tahriş olmasına neden olabilir. Hassas ciltli hayvanların cildi hafif bir taramada bile yanabilir. Eğer hayvanınızın cildinde herhangi bir kırmızılık veya tahriş olmuş bölgeler görürseniz, bunlar geçene kadar aleti kullanmayınız...

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver