Ema Ofis Ema Ingilizce Hikayeler Dizisi (40 KİTAP SET) - Kolektif

399,65 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
560,40 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ema Ofis Ema Ingilizce Hikayeler Dizisi (40 KİTAP SET) - Kolektif

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RedLine Book Satıcı Ünvanı: AHMET ERASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3370289657
    Bu ürün RedLine Book tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ingilizce Hikayeler Dizisi (40 KİTAP SET)

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili İngilizce
  • Yazar Kolektif
  • Dil Seviyesi Orta
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Ema Ofis İngilizce Hikayeler Dizisi (40 Kitap Set) - Kolektif

Ema Ofis, okul öncesi dönemden üniversite çağına kadar öğrencileri destekleyen ve okul sonrasında dahi öğrenimi ve gelişmeyi devam ettirmeye yönelik kitaplar sunan köklü bir yayınevidir. Eğitim ve öğretime katkı sağlamanın en güzel yollarından biri olan kitaplar aracılığıyla bilgi ve kültür birikimi oluşmasını sağlayan yayınları ile her seviyedeki öğrenciye hitap ederek geniş bir eğitim ağı oluşturur. Okuma kitapları da bu araçlardan biridir. Çocukların eğitim seviyesi, anlama kabiliyetleri ve okuma becerileri dikkate alınarak özenle hazırlanmış okuma kitapları arasında Ema Ofis İngilizce Hikayeler Dizisi (40 kitap set) Kolektif serisi bulunur. Oldukça beğeni toplayan set, sahip olduğu özelliklerle okurlara büyük fayda sağlar.

  • 3, 4 ve 5. sınıf İngilizce düzeyine uygun
  • Renkli görsel içeriğe sahip
  • İlgi çekici ve merak uyandırıcı İngilizce içerik

İngilizce Gelişimini Destekleyen Ema Hikayeler Dizisi

İngilizce Gelişimini Destekleyen Ema Hikayeler Dizisi

Dil öğrenimi; okuma, dinleme ve konuşma kabiliyetlerinin geliştirilmesi ile sağlanabilir. Okuma becerilerini kazanmak telaffuz yeteneğini geliştirdiği gibi, kelime bilgisinin de edinilmesine yardımcı olur. İngilizcenin gramer yapısının kavranması için de okuma çalışmaları oldukça önemlidir. Ema Ofis İngilizce Hikayeler Dizisi seti, 40 kitaptan oluşan geniş yelpazesi sayesinde okuma becerilerinin kazanılmasına katkıda bulunur. 3, 4 ve 5. sınıf öğrenim düzeyine uygun kitaplardan oluşan bu set, öğrencilerin kurgusal metinlerden faydalanarak İngilizcenin gramer yapısını kavramalarına yardımcı olur. Basit düzeye sahip anlatımı sayesinde öğrencileri okumaya teşvik eder. Olay örgüsü çerçevesinde geliştirilebilecek kelime haznesi sayesinde okuyucunun kendini ifade etme ve cümle kurma yeteneği gelişir. Metinde yer alan basit düzeydeki gündelik diyaloglarla konuşma becerilerinin gelişimine katkı sağlayan bu set, her zevke hitap edebilecek çeşitli hikayelere sahiptir.

Ema Ofis Hikayeler Dizisi'nin Keyifli İçeriği

Ema Ofis Hikayeler Dizisi'nin Keyifli İçeriği

Ema Ofis İngilizce Hikayeler Dizisi 40 kitaptan oluşan bir serüvendir. Pinokyo, Uyuyan Güzel, Çizmeli Kedi ve Sindirella gibi dünyaca ünlü çocuk klasiklerinin yer aldığı 10 adet hikaye içerir. 10 kitaptan oluşan La Fontaine fablları ve Ezop masallarından oluşan 3 farklı fabl bulunur. 10 eserden oluşan Keloğlan serisi de bu serüvenin içindedir. Dünyaca ünlü bu hikayelere ek olarak 7 adet özgün hikaye içeren Ema İngilizce Hikayeler Dizisi, farklı coğrafyalarda yazılmış çocuk hikayelerini bir araya getirir. Farklı kültürlerden motifler taşıyan bu eşsiz eserler; birbirinden farklı toplumların, geleneklerin, alışkanlıkların ve öğretilerin keşfedilmesine olanak tanır. Sürükleyici hikayelerin hakim olduğu seri, her kitapta merak uyandırıcı ögeler barındırır. Bu merak uyandırıcı ögeler sayesinde sürükleyici bir hale bürünür ve okumaya teşvik eder. Fabllar ile çocukların hayal dünyasını geliştirir ve hayvan sevgisinin oluşmasını sağlar.

Ema Ofis Hikayeler Dizisi Yorumları ve Fiyatları

Ema Ofis Hikayeler Dizisi Yorumları ve Fiyatları

Öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanabilmesine yardımcı olan şeylerden biri de aidiyet duygusudur. Kendilerine ait bir kitaplığa ve çeşit çeşit kitaba sahip olan çocuklar, okuma alışkanlığını daha kolay kazanabilirler. Çocuğunuz için güzel bir kitaplık oluşturmak adına Ema hikaye setlerinden faydalanabilirsiniz. Gözden geçirilmiş baskıları sayesinde çocuğunuzun seviyesine uygunluğu denetlenmiş olan bu kitaplar, okuma alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra okul derslerine de yardımcı olur. İngilizce derslerindeki gelişimi desteklemenize imkan tanır. Tamamı görsel ögelerden faydalanılarak renkli bir baskı ile hazırlanmış olan Ema Ofis İngilizce Hikayeler Dizisi yorumlarına bakarak öğrenci ve veli memnuniyetlerini değerlendirebilirsiniz. Görsel ögelerle desteklenmiş olması sayesinde kolay anlaşılabilir bir yapıya sahip olan bu kitapları sınıf kitaplığı oluşturmak için de kullanabilirsiniz. Geniş bir kitap skalasına sahip olan Trendyol’da Ema Ofis İngilizce Hikayeler Dizisi 40 kitap fiyatlarını inceleyebilir, indirim dönemlerinde seti uygun fiyata satın alabilirsiniz.