Ema Kitap Ema Dünya Klasikleri Seti 40 Kitap

1.194,50 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.195 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399,90 TL
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.450 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.452,55 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ema Kitap Ema Dünya Klasikleri Seti 40 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AHİ MAĞAZA Satıcı Ünvanı: MUSTAFA İLHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4130895369800001 Vergi Kimlik Numarası: 4720223611
    Bu ürün AHİ MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dünya Klasikleri Seti (40 Kitap Takım) 40 kitap, 80 - 600 sayfa, 13,5 x 21 cm, enzo k.k. Geçmişten günümüze ulaşmış dünya edebiyatının büyük yazarlarının seçkin eserleri, 40 kitaplık set hâlinde hazırlanmıştır. 1-Nana / Emıle Zola 2-Suç Ve Ceza / Dostoyevski 3-Sokrates'in Savunması / Platon 4-Madam Bovary / Gustave Flaubert 5-Don Kişot / Cervantes 6-Kamelyalı Kadın / Alexandre Dumas Fıls 7-Anna Karenina / Talstoy 8-Devlet / Eflatun 9-İtirafalarım / Tolstoy 10-Büyük Umutalar / Charles Dıckens 11-Benim Ünversitelerim / Maksim Gorki 12-Beyaz Zambaklar Ülkesinde / Grıgory Petrov 13-Din Nedir / Tolstoy 14-Beyaz Geceler / Dostoyevski 15-Hayat Üzerine Düşünceler / Tolstoy 16-Notre Dame'ın Kamburu / Vıctor Hugo 17-Acımak / Stefan Zweıg 18-Yeraltından Notlar / Dostoyevski 19-Çocukluğum / Maksim Gorki 20-İnsan Ne ile Yaşar / Tolstoy 21-Sefiller / Vıctor Hugo 22-Robınson Crusoe / Danıel Defoe 23-Ana / Maksim Gorki 24-Vadideki Zambak / Balzac 25-Beyaz Diş / Jack London 26-İnsancıklar / Dostoyevski 27-Otuzunda Kadın / Balzac 28-Kelile ve Dimne / Beydaba 29-Akdeniz / Panait Istrati 30-Kırmızı Ve siyah / Stendhal 31-Martın Eden / Lack London 32-Babalar Ve Oğullar / Turganyev 33-Antikacı Dükkanı / Charles Dıckens 34-Goriot Baba / Bazac 35-Faust / Goethe 36-Böyle Buyudu Berdüşt / Friedrich Wilhelm Nietzsche 37-Arkadaş / Maksim Gorki 38-Kumarbaz / Dostoyevski 39-Ölü Canlar / Gogol 40-Siyah Lale/Alexandre DumasBoyutNormal BoyCilt DurumuCiltsizSayfa Sayısı10000Yayın EviAKVARYUM YAYINEVİYayın Tarihi2015YazarKolektif

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Ema Kitap Dünya Klasikleri Seti 40 Kitap - Fiyatı ve Yorumları

Kitap tutkunları için dünya klasiklerinin ayrı bir yeri vardır. Bu yapıtlar okuyucular için bambaşka kapılar aralar. Çoğu dünya klasiği seriler halinde yazılır. Bu seriler size pratik ve kesintisiz okuma imkanı sunar. Hayatınıza renk katan Ema Yayınları Dünya Klasikleri setini kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

  • Anlaşılır dil
  • Akıcı ve sürükleyici
  • Sade ve net anlatım

Ema Dünya Klasikleri Seti Özellikleri

Ema Dünya Klasikleri Seti Özellikleri

Ema Dünya Klasikleri seti 40 adet kitaptan oluşur. Bu kitaplardaki hikayeler hem eğitici hem öğretici detaylarla doludur. Dünya edebiyatına yön veren büyük yazarların eşsiz eserlerini içerir. Bu set içerisinde Dostoyevski, Emile Zola, Victor Hugo, Tolstoy, Stefan Zweig, Maksim Gorki, Aleksandre Dumas gibi önemli yazarların kaleme aldığı kitapları bulabilirsiniz. Ema Dünya Klasikleri Seti özellikleri şunlardır:

Bu set içinde yer alan kitapların her cümlesi okuyucuların yaşamları için mesaj içerir. Usta yazarların kaliteli anlatımı ve farklı vurgularıyla bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Normal boy olarak basılan bu kitaplar ciltsiz olarak sunulur. Dünya Klasikleri 40 Kitap set Akvaryum-Ema yayınlarından çıkar. Ema Dünya Klasikleri setini okumak oldukça rahattır. Kitaplar sürükleyici ve akıcı bir anlatıma sahiptir. Farklı kelimele kullanımı sözcük dağarcığınızı geliştirmenizi sağlar. İçeriğinde bulunan sürükleyici hikayeler sayesinde zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız.

    Ema Dünya Klasikleri Seti Fiyatları

    Ema Dünya Klasikleri Seti Fiyatları

    Bu setin fiyatı oldukça avantajlıdır. Bu set içinde yer alan bazı eserler şunlardır:

  • Nana - Emıle Zola, Beyaz Diş - Jack London,
  • Beyaz Zambaklar Ülkesinde - Grigory Petrov, Antikacı Dükkanı - Charles Dickens
  • İnsan Ne ile Yaşar - Tolstoy, Acımak - Stefan Zweig
  • Böyle Buyudu Berdüşt - Friedrich Wilhelm Nietzsche, Kelile ve Dimne - Beydaba
  • Robınson Crusoe - Danıel Defoe, Babalar Ve Oğullar - Turganyev
  • Devlet - Eflatun, Akdeniz - Panait Istrati
  • Notre Dame'ın Kamburu - Victor Hugo, Don Kişot - Cervantes
  • Kamelyalı Kadın - Alexandre Dumas, Kırmızı ve Siyah - Stendhal
  • Din Nedir - Tolstoy, Ölü Canlar - Gogol
    • Ema Dünya Klasikleri Seti Trendyol’da

      Ema Dünya Klasikleri Seti Trendyol’da

      Dünya Klasikleri Seti Ema Yayınları tarafından hazırlanarak kitapseverlere sunulur. Sette yer alan kitapların açıklayıcı, net ve sade anlatımlarıyla rahat bir okuma süreci geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz yazarların eserlerine bir arada sahip olma şansı da elde edebilirsiniz. Ema Kitap Dünya Klasikleri Seti 40 kitaptan oluşan dev bir eser olarak nitelendirilir. Bu sete sahip olarak kütüphanenize renk katabilirsiniz. Ema Kitap Dünya Klasikleri Seti avantajlı fiyatlarla sizlere sunulur. Bütçenizi zorlamayacak bu takımı keyifle okuyabilirsiniz. Dünya edebiyatının önemli eserlerinin bir arada bulunduğu bu ürün iyi bir hediye seçeneği olabilir. Uzun soluklu bir okuma deneyimi yaşamak isterseniz, bu setini tercih edebilirsiniz. 40 kitaplık bu takıma uygun fiyatlarla sahip olmak isterseniz kampanyalara göz atabilirsiniz. Eğlenceli, öğretici ve eğitici bölümler içeren bu eserler okuyucuya keyifli anlar yaşatır. Kendine has anlatım biçimleri bulunan bu seçkin eserleri elinizden bırakmak istemezsiniz. Ema Kitap Dünya Klasikleri setini Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.