Elvinsa Lizer Teleskop Seti Ve Mikroskop Seti (450X YAKINLAŞTIRMA) , Eğitici 2 Set Bir Arada

1.299 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Elvinsa Lizer Teleskop Seti Ve Mikroskop Seti (450X YAKINLAŞTIRMA) , Eğitici 2 Set Bir Arada

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELVİNSA Satıcı Ünvanı: AZMİ KESİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5450054362
    Bu ürün ELVİNSA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün adı: TELESKOP Seti ve MİKROSKOP Seti - 2 Set Bir Arada KEŞİF YOLCULUĞUNA HAZIR MISIN, 30 KAT YAKINLAŞTIRAN TELESKOPGELECEĞİN BİLİM ADAMLARINA EĞİTİCİ VE ÖĞRETİCİ ÖZEL ÜRÜNEĞLENİRKEN KEŞFEDİN, KEŞFEDERKEN ÖĞRENİN...ÜRÜNLERİMİZ SIFIR OLUP ORJİNALDİR. RESMİ İTHAL EDİLMİŞ, FATURALIDIR. TELESKOP SETİ : Açıklık : 30 mm Odak Uzunluğu : 300mm Maksimum Yükseklik : 30 cm Yakınlaştırma : 30 kat 3 ayak Alüminyum Tripod paket içerisindedir Kara ve Gökyüzü içindir. MİKROSKOP Seti
  • Basit bir biçimde dizayn edilen bu Mikroskop, okulda veya evde pratik bir biçimde kullanabilmeniz için tasarlanmıştır. Gözle görülemeyen küçük cisimleri çeşitli mercekler aracılığıyla büyüterek incelemenizi sağlar. Uzun yıllar boyunca minicik dünyaları en ince detayına kadar inceleme ve gözlemleme, hatta elde ettiğiniz verilerden yola çıkarak size buluş yapma olanağı sunar.AKSESUARLAR : 450x Büyütme1 Yansıtıcı Ayna3 Boş Slayt1 Hazırlanmış Slayt6 Kapak Slibi6 Boş Etiket1 Damlalık.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver