Elvan Ibon Sütlü Meyveli Şeker 1000 Gr. (1 Poşet)

249,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Elvan Ibon Sütlü Meyveli Şeker 1000 Gr. (1 Poşet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: URBAN BOLD Satıcı Ünvanı: YELİZ ALPASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6730287712
    Bu ürün URBAN BOLD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ibon Sütlü Meyveli Şeker 1000 Gr. (1 Poşet) Meyve ve süt…. İkisi ayrı ayrı güzel ama birleşince başka güzel. Rengarenk meyveler, tazecik süt kremasıyla bu şekerde birleşti. Sevdiğiniz lezzetler bir araya gelince iki kere seveceğiniz lezzete dönüştü. IBON meyveyi sütle taçlandırır, sizi bu lezzete alıştırır.
Geri Bildirim Ver

Elvan 1000 g Sütlü Meyveli Şeker Ürünleri Trendyol'da!

Elvan Ibon 1000 g 1 poşet sütlü meyveli şeker, her yaştan insanın severek tüketebileceği bir üründür. Şekerlemeleri ikram etmek dışında evinizde atıştırmalık olarak da tüketebilirsiniz. Ürün paketlenme biçimi sayesinde evde, iş yerinde ya da dışarıda yanınızda taşıyabileceğiniz özelliktedir. Şekerlerden her biri 1 kiloluk paketin içinde ayrıca poşetli olarak bulunur. Bu sayede Elvan Ibon sütlü meyveli şekerden çantanıza, cebinize ya da arabanıza istediğiniz kadar koyabilirsiniz. Paketin içindeki şekerlemeler rengârenktir. Poşeti açtığınızda dilediğiniz şekerlemeyi keyifle tüketmeniz mümkün olur. Herkesin severek tükettiği Elvan Ibon 1000 g 1 poşet sütlü meyveli şekerin bazı özellikleri şunlardır;

  • Ağırlık: 1 kg
  • Meyveli şekerleme
  • Soya ve süt ürünleri içerir.

Elvan Ibon 1000 g Sütlü Meyveli Şekerin İçeriği Nedir?

Elvan Ibon 1000 g Sütlü Meyveli Şekerin İçeriği Nedir?

Elvan Ibon 1000 g 1 poşet sütlü meyveli şeker içerisinde çeşitli aromaları barındırır. Paketin içindeki şekerlemeleri yediğiniz anda birbirinden farklı meyvelerle sütün birleştiği nefis tadı alabilirsiniz. Meyveli bonbon paketinin içerisinde çeşitli renklerde birçok şeker bulunur. Bunların farklı renkte olması aromalarının farklılığından kaynaklanır. Aromasını çeşitli meyvelerden alan renkli şekerler son derece lezzetlidir. Paketin içinde kavun, muz, çilek ve şeftali meyvelerinin aromalarına sahip şekerler bulunur. Meyvelerin tadının daha da baskın olması için şekerler taze süt kremasıyla karıştırılır. Bu sayede içi meyve dolgulu süt kremalı yiyecekler ortaya çıkar. Elvan Ibon 1 poşet sütlü meyveli şekerde süt kreması ve çeşitli aromalar bir arada bulunur.

Elvan Ibon 1000 g Sütlü Meyveli Şekerin Aroması Nasıldır?

Elvan Ibon 1000 g Sütlü Meyveli Şekerin Aroması Nasıldır?

Elvan Ibon 1000 g 1 poşet sütlü meyveli şeker birçok kişi tarafından son derece sevilen aromalara sahiptir. Meyve aromaları ile süt kremasının birleşiminden ortaya çıkan bu yiyecek, damakta nefis bir tat bırakır. Elvan Ibon'un her katında farklı bir özelliğin olması şekerden aldığınız keyfin daha uzun sürmesini sağlar. Elvan Ibon 1000 g sütlü meyveli şeker, çok sayıda ambalajlı ürün içeren bir paket ile tüketicilerin beğenisine sunulur. Toplam ağırlığı 1000 g olan bu paketin içinde farklı 4 aromaya sahip onlarca mini meyveli şeker bulunur. Bunlardan istediğinizi kaliteli ve ergonomik paketleme teknikleri sayesinde yanınıza almanız mümkündür. Şekerler gün içinde tüketildiğinde ağzınızı tatlandırır. Ayrıca istediğinizde şekerlerden misafirlerinize ikram edebilir ya da iş yerindeki arkadaşlarınıza verebilirsiniz.

Elvan Ibon 1000 g Sütlü Meyveli Şeker Lezzetli midir?

Elvan Ibon 1000 g 1 poşet sütlü meyveli şeker oldukça lezzetlidir. Şekerin iç dolgusu sayesinde ürünün tadı ikiye katlanır. Şekerin dışındaki sert katmanının içerisinde akışkan dolgusu bulunur. Bu sayede şekerin bittiğini sandığınız anda damağınıza bir anda aynı meyve aromasının akışkan hâli dökülür. Şekerlerin süt kremasıyla birleşmesi de ürüne ayrı bir lezzet katar. Elvan Ibon 1000 g 1 poşet sütlü meyveli şeker, mini boyutuyla rahat bir şekilde tüketilebilir. Farklı aromalar kullanılarak üretilen şekerler meyvelerin lezzetine sahiptir. Poşetin içinde dört farklı renkte şeker bulunur. Ürünün 4 farklı meyvenin tadını içermesi çeşitli damak zevklerine hitap etmesini sağlar. Birçok kişi tarafından sevilen meyvelerin ve süt kremasının içinde bulunduğu bu şekerlerin aroması son derece lezizdir. Elvan Ibon 1000 g 1 poşet sütlü meyveli şeker yorumlarını Trendyol'dan incelemeniz mümkündür. Kaliteli ve lezzetli Elvan Ibon 1000 g 1 poşet sütlü meyveli şekerleri satın almak için çevrim içi alışveriş platformu üzerinden sipariş verilebilir.