Elvan Ibon Karışık Meyveli Şeker 1 Kg X 2 Adet 2 Kg- Ikramlık Kent Şeker

499,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Elvan Ibon Karışık Meyveli Şeker 1 Kg X 2 Adet 2 Kg- Ikramlık Kent Şeker

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: URBAN BOLD Satıcı Ünvanı: YELİZ ALPASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6730287712
    Bu ürün URBAN BOLD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elvan ibon karışık meyveli şeker 1 kg
  • Meyve aromalı sültü dolgulu şeker
  • Kavun,muz,şeftali,çilek aromalı
  • S.T.T. 07/21
Geri Bildirim Ver

Elvan 1 kg x 2 Adet 2 kg İbon Karışık Meyveli Şeker

Şekerleme çeşitleri; çocuklar, yetişkinler ve misafirler için her zaman en tatlı seçeneklerden biri olur. Elvan 1 kg x 2 adet 2 kg İbon karışık meyveli şeker de bu seçenekler arasında her zaman yoğun rağbet görmeyi başarır. İçeriği ve lezzetli aroması sayesinde hemen herkes tarafından sevilmeye adaydır. Özellikle bayram sabahlarının vazgeçilmezi olan Elvan markalı şekerler, kişilere çocukluğunu ve güzel bayramları hatırlatır. Kalitesi, içeriği ve lezzetli iç dolgusu ile Elvan markalı şekerleri yiyen bir daha yemek ister. İbon karışık meyveli şeker içeriğinde yer alan meyve ve süt ikilisinin mükemmel uyumu sayesinde damaklarınızda eşsiz bir tat bırakır. Tadının yanı sıra mükemmel kokusu da sizleri ve ikram ettiğiniz misafirlerinizi mutlu eder. Beğeni kazanan bu seçenekle lezzeti sonuna kadar yaşayabilirsiniz.

  • Meyve aromalı
  • Sütlü dolgulu
  • Lezzetli kıvam

Leziz Elvan 1 kg x 2 Adet 2 kg İbon Karışık Meyveli Şeker

Leziz Elvan 1 kg x 2 Adet 2 kg İbon Karışık Meyveli Şeker

Beğeni kazanan bu seçeneğin paket içeriği 1’er kilogramlık 2 kutu olmak üzere tasarlanır. Her bir pakette ortalama 150 ila 200 adet şeker vardır. Doya doya tüketebilmeniz için özel olarak üretilip özenle paketlenir. Kaliteli paketlemesi sayesinde kişilere güvenle ulaştırılır. Ayrıca renk renk tasarlanmış olan şeker paketleri sayesinde damak zevkiniz kadar göz zevkinize de hitap eder. Her bir şeker paketinin rengi tadına göre seçilip dizayn edilir. Paket içeriğinde karışık olarak kavun, muz, şeftali ve çilek aromalı şekerler yer alır. Rengarenk meyvelerin tadı taze süt kreması ile birleşerek Elvan İbon karışık meyveli şekeri oluşturur. Bu lezzeti misafirlerinizle ve çocuklarınızla güvenle paylaşabilirsiniz. Onların da bu lezzeti tatmasını sağlayabilirsiniz. Daha önce denemediyseniz siz de bu renk renk şekerlerin dünyasına adım atıp meyve ile sütün tadına varabilirsiniz.

Enfes Elvan 1 kg x 2 Adet 2 kg İbon Karışık Meyveli Şeker

Enfes Elvan 1 kg x 2 Adet 2 kg İbon Karışık Meyveli Şeker

Elvan İbon meyveli şeker, sütlü dolgulu meyve aromasını kişilere özenli bir şekilde sunar. Lezzetli iç dolgusu ile tadına doyum olmayan kavun, muz, çilek ve şeftali aromalı şekerler, bir kutu içinde karışık biçimde yer alır. Bu ürün içeriğinde ise 2 adet 1 kg’lık paket yer alır. Ürün; aynı zamanda soya ve süt ürünlerini de barındırır. Ayrıca eser miktarda gluten, fındık ve yumurta içerir. Ürünün serin ve kuru ortamda muhafaza edilmesi tavsiye edilir. Silindir şeklinde kutusu ile kolayca depolamanız ve tüketene kadar kendi kutusu içerisinde saklamanız mümkündür. Serin ve kuru ortamda muhafaza edilen ürünün raf ömrü maksimum 18 aydır. Elvan İbon Fruity ile evinize gelen misafir çocuklarını mutlu edebilirsiniz. Kendiniz de gönül rahatlığı ile tüketip bu tadın keyfine varabilirsiniz.

Elvan 1 kg x 2 adet 2 kg İbon Karışık Meyveli Şeker Fiyatı

Elvan 1 kg x 2 adet 2 kg İbon Karışık Meyveli Şeker Fiyatı

Eşsiz lezzeti ile yıllardır herkesin evine misafir olan ve yüzlerde gülümseme oluşturan bu şekerleri sipariş vermek de çok kolaydır. Kavun, muz, çilek ve şeftali aromalı şekerlerin sütlü iç dolgusu sayesinde damakta bıraktığı mükemmel tadı başka yerlerde aramanıza gerek yoktur. Elvan 1 kg x 2 adet 2 kg İbon karışık meyveli şeker fiyatı farklı bütçelere hitap edecek şekilde belirlenir.Bu mükemmel lezzeti siz de hemen sipariş verebilirsiniz. Uluslararası alanda da kendini kanıtlamış Elvan Gıda’nın üretimi olan bu seçeneğin tadına varmak için siz de Trendyol üzerinden kolayca ve güvenle sipariş verebilirsiniz. Siparişinizi vermeden önce dilerseniz ürün özelliklerini ve Elvan 1 kg x 2 adet 2 kg İbon karışık meyveli şeker yorumlarını inceleyebilirsiniz. Siparişinizden sonra siz de kendi yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.