1
Şekerleme kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Elvan Ibon Sütlü Meyveli Şeker 1000 Gr. Silindir (1 Kutu)

142,89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,89 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Elvan Ibon Sütlü Meyveli Şeker 1000 Gr. Silindir (1 Kutu)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELVAN MAĞAZACILIK Satıcı Ünvanı: ELVAN MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0732073355600012 Vergi Kimlik Numarası: 7320733556
    Bu ürün ELVAN MAĞAZACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ibon Sütlü Meyveli Şeker 1000 Gram (1 adet Silindir Kutu) Elvan markasının en çok tercih edilen şekerlerinin başında gelmektedir. Ürün şekerleme olarak, sert şeker kategorisi içerisinde yer almaktadır. Ürün ayrıca meyve aromalı sütlü dolgulu şeker olarak tanımlanabilmektedir. Ürün kapaklı silindir kutu içerisinde satılmaktadır. Ürün 1000 gramdır (1 kilogram). Paket içerisinde 4 farklı tatta meyve aromalı sütlü dolgulu şeker yer almaktadır. Bu dört faklı tat
  • çilek (strawberry), kavun (melon), şeftali (peach) ve muzdur (banana). Ürün tekli satıldığı gibi koli ile de satılabilmektedir. Bir kolide 8 adet 1000 gramlık kapaklı silindir kutu ürün yer almaktadır. Ürünün sütlü dolgulu meyve aromalı haricinde zencefilli (ginger) çeşidi de sitemizde yer almaktadır. Sitemizde Ibon şeker fiyatını, görselini ve stok durumunu inceleyebilirsiniz. Ayrıca ürünün içerik bilgilerini de aşağıda görebilirsiniz: Sert Şeker (%88): Glikoz şurubu, şeker, demineralize peyniraltısuyu tozu (süt), süt kreması (%4,6), tam hidrojenize bitkisel yağ (palm), yağsız süt tozu (%2,8), tereyağ (süt), asitliği düzenleyici (sitrik asit, trisodyum sitrat), emülgatörler (E322 (soya), yağ asitlerinin mono ve digliseritleri), tuz, aroma vericiler (süt, mango,ananas,misket limon,çarkıfelek), renklendiriciler (antosiyaninler, paprika ekstraktı, turmerik, klorofil ve klorifilin bakır kompleksleri, titanyumdioksit,brillant blue). İç dolgu (%12): Glikoz şurubu, şeker, tam hidrojenize bitkisel yağ (palm), nem tutucu (sorbitol), demineralize peyniraltı suyu tozu (süt), süt kreması(%0,8), yağsız süt tozu (%0,5), tereyağ (süt), emülgatörler (E322 (soya), yağ asitlerinin mono ve digliseritleri), asitliği düzenleyici (sitrik asit, trisodyum sitrat), aroma vericiler (mango,ananas,misket limon,çarkıfelek), renklendirici ( titanyumdioksit), tuz. Alerjen Uyarısı: Soya ve süt ürünleri içerir. Eser miktarda gluten, fındık ve yumurta içerebilir. Saklama koşulu: Serin ve kuru ortamda saklayınız. Menşei: Türkiye ConnectProf © tarafından yayınlanmıştır.
Geri Bildirim Ver

Elvan Ibon Sütlü Meyveli Şeker 1000 gr Silindir (1 Kutu)

Tatlı ihtiyacını gidermek ve ara öğünlerde tüketmek için akla gelen ürünlerin başında şekerlemeler gelir. Şekerleme seçerken aromasına, boyutuna ve lezzetine dikkat etmek gerekir. Bu seçim keyifli şeker yiyebilme deneyimini belirler. Elvan Ibon karışık meyveli şeker 1 kg müşterilerini memnun etmeyi başarır. Dolayısıyla bu ürünün doğru bir şekilde seçilmesi önemlidir. Ürünün karışık meyveli olması sayesinde aroması bol bir tadıma sahip olursunuz. Elvan sütlü meyveli şeker ürününü hediye etme amaçlı olarak da satın alabilirsiniz. Her evde bulunması gereken ürünü siz de satın alarak sevdiklerinize ve konuklarınıza eşsiz lezzet sunumları gerçekleştirebilirsiniz. Ürün son derece kaliteli ve lezzetli olduğundan güvenle tercih edilebilir. Elvan şekeri pek çok özel gün için de rahatlıkla satın alınabilir. Lezzet şöleni sunan bu ürünle tatlı ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

  • Karışık meyveli
  • Yoğun lezzet
  • Sütlü şeker

Lezzetli Elvan Ibon Sütlü ve Meyveli Şeker Özellikleri

Lezzetli Elvan Ibon Sütlü ve Meyveli Şeker Özellikleri

Elvan şekerleri, sahip olduğu özellikleri sayesinde son derece başarılı bir performans gösterir. Ürünün içerisinde çok çeşitli aromalar bulunur. Kavun, çilek, muz ve şeftali gibi pek çok meyve tadına tek bir ürünle sahip olmanız mümkündür. Elvan şeker Ibon 1000 gramlık yapısı sayesinde uzun süreli kullanılabilen bir ürün olarak kendini gösterir. Ürüne sahip olduğunuzda yaşadığınız tatlı krizlerini çok kolay bir şekilde yönetebilirsiniz. Ibon sütlü meyveli şeker müşterisine silindir bir kutu içerisinde ulaştırılır. Ürünün sütlü yapıda olması sayesinde hem süt hem de meyve tadını aynı anda elde edebilirsiniz. Lezzetiyle dikkat çeken bu ürüne kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Müşterilerini memnun eden bu ürüne sahip olarak kendiniz için keyifli anlar yaratabilirsiniz. Kaliteli malzemeden üretilen Ibon şekerleri sayesinde sağlıklı bir şekerlemeniz olur.

Kaliteli Elvan Ibon Sütlü ve Meyveli Şeker

Kaliteli Elvan Ibon Sütlü ve Meyveli Şeker

Müşteri yorumları, ürünü deneyimlemiş insanların düşüncelerini yansıttığı için alım sürecinde yardımcıdır. Seçeneğin kullanım avantajları, yorumlara bakılarak öğrenilebilir. Elvan Ibon sütlü meyveli şeker 1000 gr silindir (1 kutu) yorumları incelendiğinde müşterilerinden oldukça yüksek puanlar aldığı görülür. Silindir kutu içerisinde yer alan şekerler kolay kullanım olanağı sunar. Ayrıca ürünü kolayca saklama avantajına sahip olursunuz. Silindir kutu sayesinde ürün son tüketim tarihine kadar tazeliğini korur. Ibon meyveli şeker çoklu alıma uygun yapısıyla müşterilerini memnun eder. Bu ürünle hem süt hem de meyve tadını aynı anda elde edebilirsiniz. Çoklu alım yaparak evinize veya ofisinize gelen misafirlerinize bol bol şeker ikram etme şansına da sahip olursunuz. Ayrıca şeker çocukların en sevdiği atıştırmalıklardan biridir ve ürünü satın alarak çocukları sevindirebilirsiniz. Beğeni kazanan bu ürünü siz de gönül rahatlığıyla deneyimleyebilirsiniz.

Avantajlı Elvan Ibon Sütlü Şeker 1000 gr Fiyatı ve Yorumları

Avantajlı Elvan Ibon Sütlü Şeker 1000 gr Fiyatı ve Yorumları

Elvan Ibon sütlü meyveli şeker 1000 gr silindir (1 kutu) fiyatı, ürün özellikleri ve avantajları dikkate alınarak belirlenir. Fiyat aralıklarının belirlenmesinde her bir detay önemli rol oynar. Belirlenen satış fiyatı ile her bütçeye uygundur. Elvan Ibon sütlü meyveli şeker 1000 gr silindir (1 kutu) fiyat açısından da müşterilerini memnun etmeyi başarır. Bu ürün herkesin beğenisini kazanır. Bu sayede sizlere bütçe dostu bir alışveriş deneyimi sunar. Elvan Ibon şekerleri, gramajının fazlalığı sayesinde uzun süreli kullanım imkanı tanır. Bu da fiyat performans açısından değerlendirildiğinde başarılı bir sonuç ortaya çıkarmasını sağlar. Ürün hakkında merak ettiğiniz sorulara, yorumlar kısmını inceleyerek ulaşabilirsiniz. Bu ürünü avantajlı fiyatlarıyla kolayca sipariş edebilirsiniz. Lezzetli, kaliteli ve cazip fiyatlı bu ürüne siz de Trendyol güvencesiyle rahatlıkla sahip olabilirsiniz.