Eltos 7 Parça T Tipi Alyan Takımı

397,87 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
439,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Eltos 7 Parça T Tipi Alyan Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ADANUSTORE Satıcı Ünvanı: SONAY ÖZOKÇU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2610107969
    Bu ürün ADANUSTORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 7 Parça T Tipi Alyan Takımı Ürün çeliktir

Ürün Özellikleri

  • Tip Allen Anahtarları
Geri Bildirim Ver

7 Parça T Tipi Alyan Takımı vbr408393

Genellikle iç mekan işlerinde tercih edilen T tipi alyan takımı, yaşanılan mekanların gerekli inşaat işlerinde pratik kullanım avantajı sağlar. Onarım söz konusu olduğunda, her alet farklı işlere yaramaktadır. Ancak bu iş hem yorucudur hem de mobilya ve tamirattaki ürünlere zarar verebilmektedir. Bunu engellemek amacıyla doğru aleti kullanmalısınız. Acil sorunları çözerken 7 parça T tipi alyan takımı vbr408393, hızlı bir şekilde doğru sonuçlar verir. Alyan anahtarı olmadan bir yıldız veya altıgen başlı vidayı çıkarmak çok zahmetli bir işlemdir. Bu ürün, çoğu insanın ulaşabileceği pratik bir set olarak satışa çıkarılmaktadır. Elle ulaşılamayan alanlara kolayca ulaşarak işi kolaylaştırır. Uzun gövde ve kolay kavranabilen yapısıyla kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Alyan takımı, farklı uygulamalara özel olarak tasarlanmıştır. Hayatı kolaylaştırmak için dizayn edilen bu ürün Eltos markası tarafından kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır.

  • Dayanıklı
  • Kaliteli
  • Kullanışlı

7 Parça T Tipi Alyan Takımı Özellikleri

7 Parça T Tipi Alyan Takımı Özellikleri

Genellikle cıvataları ve vidaları çıkarmak için ideal bir yapıya sahiptir. Alyanlar "L" şeklinde bir görünüme sahiptir. Kısa sap vidanın üzerine yerleştirildikten sonra uzun sapın sıkılması ve gevşetilmesi için yardım sağlanır. Uzun ucu döndürmek itme işlemi ile tamamlanır. Anahtarı doğru kullanmak için öncelikle anahtarın nerelerde kullanılacağını bilmek gerekmektedir. Ürünün kalitesi de işin kısa süre içerisinde yapılması için önemli detaylardan biridir. Paslanmaz malzemelerden üretilen 7 parça T tipi alyan takımı uzun süreli kullanımlar için dayanıklı bir yapıdadır. Rahat bir tutuş için tasarlanmıştır. Ürünün bu özelliklerinin tamamı kalite standartlarını karşılamaktadır. El aleti malzemesinin türü, aletin sağlamlığını ve dayanıklılığını belirlemektedir. Yüksek kaliteli metalden ve doğru ağırlıkta üretilen 7 parça T tipi alyan takımı özellikleri sayesinde işlerin kolayca yapılmasını sağlayın. Gerekli konforu sağlayan 7 parçalı bu ürün ile pratik bir şekilde işlerinizi hallederek zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Pratik 7 Parça T Tipi Alyan Takımı Kullanımı

Pratik 7 Parça T Tipi Alyan Takımı Kullanımı

Elinizi hareket ettirirken yorulmamanız için kolunuzu destekleyen hafif bir üründür. Uzun süre çalışacağınız ortamlarda, L şekilli alyan takım aşırı gerilmeyi önlemeye yardımcı olur ve zahmet vermez. Alyan anahtarının kullanımı sayesinde vidalar kolayca takılıp çıkarılır. Elle erişilemeyen alanlara kolay erişime izin verdiği için rahat kullanılabilirlik sunmaktadır. Yaşam alanlarında, araçlarda ve sanayi sitelerinde 7 parça T tipi alyan takımı kullananlar iş yükünü azaltabilmektedir. Ayarlanabilen fonksiyonu sayesinde, kimsenin yardımı olmadan pratik olarak işinizi halledilebilirsiniz. Bu ürün, uzun süreli kullanıma uygun sağlam malzemeden yapılmıştır. Dar alanda çalışmak için ideal donanım desteğini sunmaktadır. Cıvatalar için olağanüstü kullanılabilirlik sağlar. Oto dekorasyon, tamir, imalat ve atölyelerinin olmazsa olmaz ürünlerinden biridir. Kısa süre içerisinde vida sökme işlemi için güçlü aletler ile hassas ve hızlı işlemler gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda 7 parça T tipi alyan takımı kampanya kapsamında sahip olabilirsiniz.

7 Parça T Tipi Alyan Takımı Yorumları

7 Parça T Tipi Alyan Takımı Yorumları

Dayanıklılık dahil sağlam yapıya sahip kaliteli bir model olarak kullanıcıların karşısında yer almaktadır. Ekonomik seçeneklerle inşaat işlerini kolaylaştırmak için kullanıcıların severek tercih ettiği yardımcı aletlerden biridir. İşi daha kısa sürede halletmek isteyen kullanıcılar uygun el aletlerinin kullanımına ihtiyaç duyarlar. Her aletin kullanmak için farklı bir malzemesi bulunmaktadır. Doğru iş için doğru araçları kullanmak, işte zamandan tasarruf etmek açısından son derece önem arz etmektedir. 7 parça T tipi alyan takımı yorum ve değerlendirmeleri kısmından kullanıcıların farklı geri dönüşlerine ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda yorumlar kısmından ürün hakkında daha fazla detaylı bilgi alabilirsiniz. Son derece kullanışlı olan bu ürün iş gücünü azaltarak pratik bir kullanım sunmaktadır. 7 parça T tipi alyan takımı indirim dahilinde sahip olmak ise oldukça kolaydır. Trendyol'dan kolaylıkla 7 parça T tipi alyan takımı satın al işlemini gerçekleştirebilirsiniz.