Elseve Yıpranmış Saçlar için Mucizevi Saç Bakım Yağı 100 ml

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
248,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Elseve Yıpranmış Saçlar için Mucizevi Saç Bakım Yağı 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: L'Oreal Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün L'Oreal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yıpranmış Saçlar için Mucizevi Saç Bakım Yağı 100 ml

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100-199 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi İnce Telli
Geri Bildirim Ver

Elseve Yıpranmış Saçlar için 100 ml Mucizevi Saç Bakım Yağı

Saçların canlılığını ve parlaklığını korumak zaman zaman zor olabilir. Kurutmak, düzleştirmek ve boyatmak gibi çeşitli işlemlere maruz kalan saç, zamanla yıpranır ve nemini kaybeder. Elseve yıpranmış saçlar için mucizevi saç bakım yağı, bu konuda etkili bir ürün arayanlar için idealdir. Özel formülü ile saçlarınızı kökten uca doğru besler. Kısa bir süre içinde saçlarınızın canlılığını ve nemini geri kazandırır. Güzel kokusu ile de kullanıcıların beğenisini kazanan mucizevi saç bakım yağı, gözle görülür bir değişim sunar. Altı değerli çiçek özü ile Elseve yıpranmış saçlar için mucizevi saç bakım yağı, kusursuz bir görünüm için gereken güçlü ve özel formüle sahiptir.

  • Durulama gerektirmez.
  • 100 mililitre hacme sahiptir.
  • Tüm saç tiplerine uygundur.

Elseve Mucizevi Saç Bakım Yağının İçeriğinde Neler Vardır?

Elseve Yıpranmış Saçlar için 100 ml Mucizevi Saç Bakım Yağı Fiyat

Elseve saç bakım yağı, özel bir formüle sahiptir. Elseve yıpranmış saçlar için mucizevi saç bakım yağının içeriğinde altı değerli çiçeğin özü bulunur. Formülündeki çiçek özü yağları ile birlikte bu ürün, saçları derinlemesine besler. Bu sayede kurumuş olan saçlara ipeksi bir yumuşaklık kazandırır. Yıpranmış olan saçların sağlıklı bir canlılık kazanmasına destek olur. Elseve yıpranmış saçlar için 100 ml mucizevi saç bakım yağı, şekillendirme işlemlerinin de daha kolay yapılmasına imkân sağlar. Eşsiz bir kokuya sahip olan ürün, 100 ml hacimli ve pompalı bir şişe içerisinde yer alır. Bu sayede hem pratik bir şekilde hem de uzun süre boyunca kullanılabilir. Kendine has formülü ve hızlı etki eden yapısıyla yüksek performans sağlayan mucizevi saç bakım yağı, kusursuz görünüm elde etmek isteyenler için idealdir.

Elseve Mucizevi Saç Bakım Yağı Her Saç Tipine Uygun mudur?

Elseve Yıpranmış Saçlar için 100 ml Mucizevi Saç Bakım Yağı Fiyat

Mucizevi saç bakım yağı, herkes tarafından kullanılabilir. Tüm saç tipleri için uygun olan ürün, güçlü formülü sayesinde farklı etkiler yaratır. Özellikle yıpranmış ve kuru saçlar için idealdir. Bu tip saçlar için kapsamlı bir bakım sunar. Onarıcı, canlandırıcı ve güzelleştirici etki göstererek saçın doğal ve sağlıklı görünüm kazanmasını sağlar. Normal saçlarda ise nemlendirme ve elektriklenmenin önlenmesi için kullanılabilir. Elseve saç bakım yağının ısıya karşı koruma özelliği bulunur. Bu özellik sayesinde saça ısı uygulanan düzleştirme ve kurutma işlemlerinden önce uygulanabilir. Saçı 230 dereceye kadar koruyan ürün, yıpranmayı önler. Elseve yıpranmış saçlar için mucizevi saç bakım yağı, kullananların beğenisi kazanan çok yönlü bir üründür.

Elseve Mucizevi Saç Bakım Yağı Kaliteli Ve Güvenilir midir?

Elseve Yıpranmış Saçlar için 100 ml Mucizevi Saç Bakım Yağı Fiyat

Mucizevi saç bakım yağı, L’oreal Paris Elseve markasının üstün kalitesine sahiptir. Sektörün öncü markalarından biri olan L’oreal Paris tarafından, yüksek kalite standartları çerçevesinde ve güçlü bileşenler kullanılarak üretilir. Çeşitli dermatolojik testlerden geçirilerek satışa sunulur. Düzenli kullanım ile etkisini kanıtlayan saç bakım yağı, son derece güvenilir bir üründür. Kısa sürede gözle görülür bir etki sunan Elseve yıpranmış saçlar için 100 ml mucizevi saç bakım yağı yorumları da ürünün kalitesini ve güvenilirliğini kanıtlar niteliktedir. Gerçek kullanıcılar tarafından yapılan yorumlara Trendyol’un ürün sayfasında yer alan değerlendirmeler bölümünden ulaşabilirsiniz. L’oreal Elseve saç bakım yağı fiyatı ile de kullanıcıları memnun eder. Trendyol’un avantajlı online alışveriş dünyası ile bu ürüne hesaplı bir şekilde sahip olabilirsiniz. Ödeme işlemini tamamlamanızdan kısa süre sonra ürün adresinize teslim edilir. İhtiyaç durumunda kolay iade ve değişim seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. Trendyol ile hem ekonomik hem de pratik bir alışveriş deneyimine sahip olmak mümkündür.