Elseve L'oréal Paris Komple Direnç Dökülme Karşıtı Şampuan 450 ml

97,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
114,65 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
3. Ürüne 15 TL İndirim
500 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
149,45 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Elseve L'oréal Paris Komple Direnç Dökülme Karşıtı Şampuan 450 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: L'Oreal Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün L'Oreal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • L'oréal Paris Komple Direnç Dökülme Karşıtı Şampuan 450 ml

Ürün Özellikleri

  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi İnce Telli
Geri Bildirim Ver

Elseve Arginine Direnç X3 Dökülme Karşıtı 450 ml Şampuan

Hemen hemen herkes; dökülme, kepek, yağlanma gibi birçok sorunla karşılaşabilir. Elseve komple direnç dökülme karşıtı şampuan, temizliğin yanında saçlarınıza bakım yapma imkânı da verir. Markaya özel teknolojilerle geliştirilen ürün, içeriğindeki etkili bileşenlerle saça derinlemesine bakım ve besleme yapar. Elseve şampuan, saç korteksinde olmazsa olmaz birçok bileşeni yoğun olarak içerir. Tüm telleri dışarıdan bir ağ gibi örerek saç yapısının sıkı sıkıya korumasını sağlarken kökleri de güçlendirir. Her yıkamada Elseve şampuanla bakıma giren saçlar, zamanla kafa derisine daha sıkı tutunarak dökülmeye karşı güç kazanır.

  • Elseve şampuan, 450 ml hacmi ile uzun süreli kullanım imkânı verir.
  • Şampuanın içeriğinde B5 vitamini, arjinin ve biotin bulunur.
  • Elseve komple direnç şampuan, zayıf ve dökülmeye eğilimli saçlar için etkili bakım sunar.

Elseve Dökülme Karşıtı Şampuanın Özellikleri Nelerdir?

Elseve Dökülme Karşıtı Şampuanın Özellikleri Nelerdir?

Elseve komple direnç dökülme karşıtı şampuan, siyah şişe tasarımıyla diğerlerinden kolayca ayrılır. 450 ml hacme sahip bu ürün, uzun süre boyunca saçlarınızı derinlemesine temizlemenize ve bakım yapmanıza yardımcı olur. Elseve şampuan; zayıf, kırılgan, dökülmeye eğilimli saç tipleri için özenle üretilen bir formüle sahiptir. L’oreal Paris markasının özel geliştirilmiş formülünün etken maddelerini B5 vitamini, arjinin ve biotin oluşturur. Şampuan; sağlıklı, bakımlı ve dolgun bir görünüm için saç korteksine ihtiyaç duyduğu tüm bileşenleri yükler. Ürün, koparak dökülme gibi saçların güçsüzlüğünden ve inceliğinden kaynaklanan problemlerin ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Elseve komple direnç kullananlar, düzenli uygulamanın ardından saçlarındaki gözle görülür değişimlerden sıkça söz eder. Hem yıkama hem de tarama sırasında dökülen saç miktarındaki kayda değer azalma, kadınların özgüvenli ve mutlu günler geçirmesine yardımcı olur.

Elseve Dökülme Karşıtı Şampuanı Kimler Kullanır?

Elseve Dökülme Karşıtı Şampuanı Kimler Kullanır?

Elseve komple direnç dökülme karşıtı şampuan, içeriğindeki yoğun ve faydalı bileşenlerle saçlarını bakımlı bir görünüme kavuşturmak isteyen herkese hitap eder. Ürün, yağ ve nem bakımından dengeli içeriğiyle saç problemlerine etkili çözümler sunar. Bunun yanında Elseve şampuan, yalnızca saçın bakımlı görünümünü ve gücünü korumak için de tercih edilebilir. Dökülme karşıtı ürün; başta yıpranmış, kırılmaya ve koparak dökülmeye eğilimli saçlara sahip kişiler olmak üzere herkese hitap eder. Dolgun, parlak, güçlü ve esnek saçlara sahip olmak isteyen herkes, Elseve Komple Direnç dökülme karşıtı şampuanı rahatlıkla kullanabilir. Saçı ağırlaştırmayan ve besleyen formüle sahip ürün, kopma oranını yüzde 98’e kadar azaltır. Şampuan, tüm telleri kökten uca sararak derinlemesine bakım yapar. Herkesin gönül rahatlığıyla kullanabileceği Elseve şampuan, düzenli uygulamayla saç sağlığını ve güzelliğini kalıcı hâle getirir.

Elseve Komple Direnç Dökülme Karşıtı Şampuan Kaliteli mi?

Elseve Komple Direnç Dökülme Karşıtı Şampuan Kaliteli mi?

Saçlarını daha güçlü ve bakımlı bir görünüme kavuşturmak isteyen hemen hemen herkes Elseve Komple Direnç dökülme karşıtı şampuana başvurur. Bu ürün, içeriğindeki güçlü bileşenler ile saç yapısının ihtiyaç duyduğu tüm vitaminleri ve mineralleri yoğun bir şekilde sağlar. Saçı kökten uca sıkıca saran formül, kortekste oluşan boşlukları doldurur. Komple direnç şampuan, kopmaya ve kırılmaya eğilimli saçları daha ilk aşamada tespit ederek kurtarır. Elseve komple direnç dökülme karşıtı şampuan, temizliği de oldukça hassas ve sağlıklı hâle getirir. Saç yapısı için faydalı bileşenleri sökmeden kir, toz, kalıntı ve fazla yağı arındırır. L’oreal Paris Elseve dökülme karşıtı şampuan kullananlar, her duşta hassas ve özel bir temizlik hissinden bahseder. Kullanım sırasında da saç derisini oldukça rahatlatan şampuan, kalitesiyle neredeyse tüm herkesi kendine hayran bırakır. Siz de Elseve komple direnç yorumlarını inceleyebilir, bu ürünü bütçenizi zorlamadan Trendyol’dan satın alabilirsiniz.