Else Halı Kahverengi Jüt Hasır Görünümlü Desenli Yıkanabilir Püsküllü Kilim

649 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 80 x 150
80 x 150
150 x 230
120 x 175
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Else Halı Kahverengi Jüt Hasır Görünümlü Desenli Yıkanabilir Püsküllü Kilim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Else Halı Satıcı Ünvanı: ELSE HALI TEKSTİL MOBİLYA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0333119157300001 Vergi Kimlik Numarası: 3331191573
    Bu ürün Else Halı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün özellikleri uşakta eski kara tezgahlarda dokunarak dijital boya teknikleriyle baskı yapılmıstır. Ağır gramajlı yere oturur. Makinada yıkama ve halı yıkamaya uygundur kolay temizlenebilir antialerjik tüysüz yüzey anti alerjik hav yapmayan dokuya sahiptir. Anti stres özelliği ile yumuşaklık ve rahatlık hissi veren dokuya sahiptir. Doğal halı şampuanı ile kolay temizlenir. Lekeye ve yoğun kullanıma dayanıklıdır. Halı yumuşak ve rahattır başka hiç bir zemin döşemesi halı kadar yumuşak ve rahat değildir. Yumuşak ve sıcak bir dokunuş sunar ayak altı konforu sağlar sıcak bir oda atmosferi ömür boyu anti statik koruma

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polipropilen
  • Özellik Çift Taraflı
  • Taban Dokuma Taban
  • Üretim Şekli Makine Halısı
  • Tema / Stil Figürlü
  • Renk Kahverengi
  • Şekil Dikdörtgen
Geri Bildirim Ver

Else Halı Kahverengi Jüt Hasır Görünümlü Desenli Yıkanabilir Püsküllü Kilim

Yaşam alanlarını süsleyen kilimler, farklı tasarım ve renkte üretilir. Müşterilerin beğenisini kazanan hasır modeller, evlerde sıklıkla kullanılır. Ev dekorasyonun önemli parçalarından Else Halı kahverengi jüt hasır görünümlü desenli yıkanabilir püsküllü kilim dijital boya teknikleri kullanılarak üretilir. Kalitesi ve geçmişten izler taşıyan tasarımıyla herkesin beğenerek kullandığı ürünlerin başında gelir. Halı yıkama makinesinde ya da elde kolaylıkla yıkayabilirsiniz. Uzun süreli kullanımlarda kilimde deformasyon oluşmaz. Eski kara tahtalarda dokunan kilim salonda, oturma odası, mutfakta ya da çocuk odasında tercih edilebilir. Çeşitli renklerde mobilyalar ile uyumlu olarak kullanılabilir. Hasır görünümlü desenli yıkanabilir püsküllü kilim doğal ve hoş görünümüyle müşteriler tarafından beğenilir. Sade ve şık tasarımıyla modern ve klasik tarzınızı evinizde rahatlıkla yansıtabilirsiniz.

  • Sade ve şık tasarım
  • Kolay temizleme
  • Kaliteli kumaş

Beğeni Toplayan Else Halı Jüt Yıkanabilir Püsküllü Kilim

Beğeni Toplayan Else Halı Jüt Yıkanabilir Püsküllü Kilim

Mobilyalar ile bütünlük oluşturan kilimler özellikle tercih edilir. Tasarımı ve rengi dekorasyona uygun olması müşterilerin tercih sebeplerinden biridir. Sade ve şık tasarımıyla dikkat çeken hasır görünümlü halı kullanışlı olması ve rahat yıkanabilmesi ile özellikle kalabalık ve çocuklu aileler için idealdir. Modelin uç kısmında bulunan püsküller, kullanıldığı alana şık bir görünüm kazandırır. Doğal halı şampuanları ile yıkayabilirsiniz. Uzun süreli kullanım için kimyasalların kullanılmaması önerilir. Doğal deterjanlarla yıkayarak ilk günkü canlılığını ve rengini koruyabilirsiniz. Else Halı kahverengi jüt hasır görünümlü desenli yıkanabilir püsküllü kilim mobilyalarla göz alıcı bir tasarım oluşturur. Yumuşak ve hafif dokusu ile kolay kullanım sağlar. Yaşam alanlarına modern görünüm kazandıran ürün, evin her alanında rahatlıkla kullanılabilir. Lekelere ve yoğun kullanıma dayanıklı malzemesi kullanım açısından kolaylık sağlar.

Şıklığıyla Else Halı Kahverengi Jüt Hasır Püsküllü Kilim

Şıklığıyla Else Halı Kahverengi Jüt Hasır Püsküllü Kilim

Hasır desenli halı geçmişin izlerini taşıyan görünümüyle müşterilerin beğenisini kazanır. Dokumacılık alanının önemli örneklerinden olan hasır kilimler, ev dekorasyonun vazgeçilmezleri arasında yer alır. Jüt hasırdan üretilen Else Halı püsküllü kilim, kullanıldığı alana doğal bir dokunuş sağlar. Evinde geçmişin izlerini taşımak isteyenlerin severek kullanacağı zarif ve sade hasır görünümlü kilimin kullanım alanı çeşitlilik gösterir. Salon, oturma odası, çocuk odası ya da mutfakta bu halıyla şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Yıkaması ve kullanımı kolay model, her türlü eşyayla uyumlu bir şekilde dekore edilebilir. Ürün hakkındaki diğer bilgileri Else Halı kahverengi jüt hasır görünümlü desenli yıkanabilir püsküllü kilim kullananların yorumları ile öğrenebilirsiniz. Önceden bu kilimi kullananlar, tecrübelerini değerlendirme ve yorumlarda diğer müşterilere aktarır. Aklınıza takılan soruların cevaplarını yorumlar sayesinde öğrenebilirsiniz.

Cazip Fiyat Avantajıyla Else Halı Jüt Hasır Püsküllü Kilim

Cazip Fiyat Avantajıyla Else Halı Jüt Hasır Püsküllü Kilim

Eski kara tezgahlarda dokunan ürün, anti bakteriyel özelliğiyle alerjisi olanlar için kullanım konforu sunar. Ağır gramaja sahip model, zemine tam oturur ve kaymaz. Özellikle çocuklu evlerde hareket fazla olduğu için halıların kayma riski olabilir. Dayanıklı ve kaliteli malzemesi sayesinde zemin üzerinde kaymaz. Yumuşak ve rahatlık hissi veren kilim, evin her odasında güvenle kullanılabilir. Sade tasarımı ve eskiyi yansıtan izler dekorasyonunuza estetik görünüm kazandırır. Müşterilerin hem zevkine hem de bütçesine hitap eden bir modeldir. Else Halı kahverengi jüt hasır görünümlü desenli yıkanabilir püsküllü kilim fiyatları ürünün tüm bu özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Fiyatının belirlenmesinde kumaş kalitesi, tasarımı ve kullanımı etkili rol oynar. Siz de Trendyol’dan Else Halı kahverengi jüt hasır görünümlü desenli yıkanabilir püsküllü kilim yorumlarını inceleyerek uygun fiyata ürünü satın alabilirsiniz.