Elma Yayınları Korkma! Iyi Bir Annesin

124,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  124,90 TL
%5 indirim
3 x  118,66 TL
355,97 TL
%6 indirim
5 x  117,41 TL
587,03 TL
%7 indirim
10 x  116,16 TL
1.161,57 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
126,85 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kurumsal Fatura
148,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Elma Yayınları Korkma! Iyi Bir Annesin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mela Yayıncılık Satıcı Ünvanı: MELA YAYINCILIK VE YAZILIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614106019200001 Vergi Kimlik Numarası: 6141060192
    Bu ürün Mela Yayıncılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kim şu en iyi anne dediğimiz kişi? Bebeğini hiç ağlatmayan mı? Çocuğu yemek seçmeyen anne mi en mükemmel, sabaha kadar deliksiz uyuyan mı? Buldum! Çocuğunu tam on sekiz aylıkken tuvalete alıştıran anne olmalı en mükemmeli! Belki de hiç TV izlettirmeyendir en iyisi. Sence kim bu en iyi anne? Kim biliyor musun? Okuyup görelim bakalım kimmiş… Diyerek başlıyor kitabına Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal… Hepimizin Akademisyen Anne diye tanıdığı bir anne o. Çocuk sahibi olmak isteyenlere, annelere, anne olacaklara, aslında çocuk ve sevgiyle işi olan herkese sesleniyor kitabında.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Saniye Bencik Kangal
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Korkma İyi Bir Annesin - Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal

Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal tarafından yazılan Korkma İyi Bir Annesin’ de anne olmanın sorumlulukları anlatılmaktadır. 9786059367196 kodlu bu üründe oldukça faydalı bilgiler barındıran bir kitaptır. 208 sayfalık bu kitapta anne olmaya dair birçok şey anlatılmaktadır. Ciltsiz şekilde satışa sunulan bu eser 2017 yılında yayınlanmıştır. Annelerin ve anne olmak isteyen anne adaylarının iyi bir rehber olarak alabileceği bu kitap oldukça yararlıdır. Elma Yayınları Korkma İyi Bir Annesin’ i 2017 yılında satışa çıkarmıştır. Kitapta her zaman daha iyisi olmak isteyen anneler için bazı notlar yer almaktadır. Yeterince iyi bir anne olup olmadığının kararını vermek isteyen anneler bu eseri sık sık okumayı tercih etmektedir. Akıcı ve samimi bir dile sahip olan bu kitap, akademik bilgileri de gayet samimi bir anlatımla okuyuculara sunabiliyor.

  • Akıcı ve samimi dil
  • 2017 basım
  • Eğitici

Korkma İyi Bir Annesin ile Kendine Güvenen Anneler

Korkma İyi Bir Annesin ile Kendine Güvenen Anneler

Korkma İyi Bir Annesin kitabı annelerin ve anne adaylarının yardımına koşan oldukça zengin bir içeriğe sahip bir kitaptır. Hali hazırda gösterdikleri annelik modellerini, anne olmak isteyenler ve anne adaylarının gelecekte faydalı olacağı annelik rollerini anlatan bu kitap ile iyi bir ebeveyn olmak isteyen her anne aradığını bulabilmektedir. Her zaman daha iyisi olabilir miyim, yeterince iyi ve yeterli bir anne miyim diye düşünen anneler için kendine güvenmesini ve yeterli görmesini sağlayacak daha doğrusu buna yardımcı olacak bir eser olan Korkma İyi Bir Annesin, her annenin okuması gereken bir kitaptır. Bu sayede kendine güvenen ve yeterli hissederek çocuklarına daha faydalı bir anne rolü üstlenmek mümkün olacaktır.

Korkma İyi Bir Annesin İçeriği Nedir?

Korkma İyi Bir Annesin İçeriği Nedir?

Korkma İyi Bir Annesin okuyanlar genel olarak içeriğinin anneliğe yardımcı olduğunu ifade etmektedir. Bir anne olarak her zaman acaba daha iyisi olabilir mi diye düşünen anneler için oldukça yararlı bir eser olan Korkma İyi Bir Annesin, kendine güvenen ve çocuklarına faydalı bir ebeveyn olarak kendinizi yetiştirebilmeniz için alınması gereken bir eserdir. Korkma İyi Bir Annesin yorumlar arasında kendine güveni gelen anneler bulunmaktadır. Kendine güvenen anneler çocuklarına daha faydalı bir ebeveyn olabilmektedir. Yazar, birçok annenin kafasına takılan noktaları kolay bir şekilde açıklayarak anlaşılır bir dil kullanmaktadır. Her anne bu eser içerisinden kendisinde uygun bir şeyler bulabilmektedir. Konular ile ilgili yaşanmış olaylar ve bilimsel araştırmalar da sunularak zenginleştirilen bu kaynak oldukça başarılıdır. Anneler ve anne adayları için oldukça yararlı bir kaynaktır.

Korkma İyi Bir Annesin’ in Fiyatı Nasıldır?

Korkma İyi Bir Annesin’ in Fiyatı Nasıldır?

Korkma İyi Bir Annesin fiyat açısından oldukça uygun sayılabilecek bir üründür. Bu ürünü satın alarak anneliğe dair pek çok şey öğrenilebilmektedir. Bu sebeple oldukça iyi bir kaynak ve yol gösterici kitaptır. Kitap olarak satın alınan eşyalar uzun süre herhangi bir zarar görmeden muhafaza edilebilmektedir. Bu noktada kullanıcının özeni de oldukça önemli olmakla birlikte, uzun süre kullanılabilecek ve saklanabilecek bir ürün olduğu için uygun fiyatlı olduğu söylenebilmektedir. Gelecek nesillere de bir katkı niteliğinde olan bu kitap, kütüphanenizde uzun yıllar boyunca kalabilir ve verilen ücretin karşılığını okuyucuya verebilir. Bu sebeple oldukça uygun sayılabilecek bir fiyata annelik hakkında pek çok faydalı ve yol gösterici bilgiye sahip olunabilmektedir. Anneler ve anne adayları için oldukça önemli bir kitap olup fiyatını karşılamaktadır.