ELMA Yayınevi Pia Mater

184,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  184,90 TL
%5 indirim
3 x  175,66 TL
526,97 TL
%6 indirim
5 x  173,81 TL
869,03 TL
%7 indirim
10 x  171,96 TL
1.719,57 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
1.500 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
207,61 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ELMA Yayınevi Pia Mater

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mela Yayıncılık Satıcı Ünvanı: MELA YAYINCILIK VE YAZILIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614106019200001 Vergi Kimlik Numarası: 6141060192
    Bu ürün Mela Yayıncılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pia Mater Kitap Açıklaması PİA MATER, bir roman ancak bildiğimiz romanlardan çok farklı. Yazarın tanımlaması ile o bir Nöro-Roman. Bir sinirbilimci olan Serkan Karaismailoğlu daha önce yayımlanmış olan Kadın Beyni Erkek Beyni ve Beyinde Ararken Bağırsakta Buldum adlı kitaplarından sonra ilk defa bir roman denemesiyle okuyucunun karşısına çıkıyor. Ancak bu kitabında da gene bilim var. Bildiğimiz roman kurgusunun içine ustalıkla yerleştirilen bu bilimsel veriler, roman kahramanlarının eşliğinde bir hikâyeye dönüşüyor. Macera, bilim ve heyecanlı bir kitap okumak istiyorsanız PİA MATER tam size göre. Elma Yayınevi bir ilki daha buluşturuyor okuruyla
  • Serkan Karaismailoğlu ve Nöro-Roman… Nöro-Roman: Sinirbilimsel gerçeklerin, belli bir kurgu ve hayali karakterler eşliğinde okuyucuya sunulduğu bir roman türüdür. Adam bir türlü anlamıyordu. Beyin üzerine onlarca kitap ve araştırma okumuştu. Bu konuda kendisini önemli bir şekilde geliştirmişti ama gene de anlayamıyordu. Nasıl olur da bir başka insanı bu kadar net içinde hissedebilirdi ki. Onu gördüğü her an, sahip olduğunu sandığı bütün organlarının aslında ne kadar bağımsız ve başına buyruk olduklarını bir kez daha algılıyordu. Yıllardır beraber yaşadığı kalbi artık başkası için atıyordu, beyni desen çoktan olay yerini terk etmişti. Kendi hücreleri bile dinlemiyordu adamı. Bir insanın hücresi neden bir başkası için kendi vücuduna ihanet ederdi ki... Ama adam bir şeyden çok emindi. Tüm hücrelerinin kendisini terk edeceğini de bilse, onu gördüğü tek bir anı bile dünyada hiçbir şeye değişmezdi (Tanıtım Bülteninden) Hamur Tipi : 2. Hamur Sayfa Sayısı : 424 Ebat : 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı : 2019 Baskı Sayısı : 3. Basım Dil : Türkçe

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Elma Yayınevi Pia Mater Serkan Karaismailoğlu

Kitap okumanın zihin sağlığına olumlu yönde etkisi bulunur. Çeşitli konularda yazılan kitapları okuyarak okuma, yazma ve konuşma becerilerinizi geliştirebilir, kişisel gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz. Aşk, romantik kitap kategorisinde yer alan Elma Yayınevi Pia Mater Serkan Karaismailoğlu eseri sıra dışı konusuyla okuyucularına farklı bir bakış açısı kazanma imkanı sunar. Bilim ile aşkın harmanlandığı bu akıcı kitapta heyecanı bitmeyen bir serüvene tanıklık edebilirsiniz. Hayal gücünüzün sınırlarını zorlayan ve sıkmayan diliyle sizi başından kaldırmayacak bu kitabı ideal boyutu ile istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Günlük hayatın koşturmacasında yorulduğunuzda bu eşsiz kurguya kendinizi bırakabilir ve stresten uzaklaşabilirsiniz. Pia Mater Elma Yayınevi yüksek kaliteli baskısı, göz yormayan sayfa yapısı ve özgün kurgusu ile okurlarına benzersiz bir okuma keyfi sunar.

  • Kaliteli baskı
  • Dikkat çeken kurgu
  • Akıcı anlatım

Elma Yayınevi Pia Mater Serkan Karaismailoğlu Kitabı Konusu

Elma Yayınevi Pia Mater Serkan Karaismailoğlu Kitabı Konusu

Kitap okumanın birçok faydası olduğu bilinir. Farklı yaş grupları için çeşitli konu ve kategorilerde eserler yayınevleri tarafından satışa sunulur. Serkan Karaismailoğlu Pia Mater dikkat çekici kapak tasarımı ve maceralı kurgusuyla size okumayı sevdirebilir. Bu ürün, aşk ve bilimi birleştiriyor olması ile hem romantik hem de bilim kategorisinde okumayı seven bireylerin zevkine hitap edebilir. Eser 434 sayfa ve 13.5x21 cm ölçülerindedir. Karton kapak olan bu kitap kaliteli sayfa baskısına sahiptir. Göz yormayan puntoda olan harfleri sayesinde soluksuz ve kısa sürede okuyabileceğiniz bu eser, akıcı diliyle öne çıkar. Elma Yayınevi Serkan Karaismailoğlu işbirliği ile ortaya çıkan bu eser benzersiz konusu, sıkmayan dili, kolay taşınabilir olmasıyla okuyucularına avantaj sağlar. Bu ürün birçok özelliğiyle sizi memnun ederken günlük hayatın stresinden uzaklaşmanızı sağlayabilir.

Elma Yayınevi Pia Mater Serkan Karaismailoğlu Yorumları

Elma Yayınevi Pia Mater Serkan Karaismailoğlu Yorumları

Elma Yayınevi Pia Mater Serkan Karaismailoğlu yorumları ürünü satın almak isteyen müşteriler için yol gösterici niteliktedir. Yazarın nöro-roman olarak tanımladığı ve özenli yazılmış farklı kurgusuyla öne çıkan bu kitap, benzeri olmayan kurguya sahip bir eser arayanlar için yerinde bir seçim olabilir. Nöro-roman, sinirbilimsel gerçeklerin, kurgu ve hayali karakterler eşliğinde okuyucuya sunulduğu roman türü olarak tanımlanabilir. Bu roman kurgunun içerisine ince bir şekilde yerleştirilen bilgiler ve bitmeyen heyecanla eşsiz bir okuma deneyimi yaşatır. Üç kitaptan oluşan bir serinin ilk kitabı olan bu kitap size okuma alışkanlığı kazandırabilir. Sürükleyici oluşu ile sıkılmadan okuyabileceğiniz bu kitap sayesinde bilimle aşkın harmanlandığı bir dünyaya yolculuk edebilirsiniz. Hayal gücünüzü geliştirmeye yardımcı olabilecek seçenekler arasında birçok avantaja sahip olan Serkan İsmailoğlu Pia Mater kitabını siz de edinebilirsiniz.

Elma Yayınevi Pia Mater Serkan Karaismailoğlu Fiyatları

Elma Yayınevi Pia Mater Serkan Karaismailoğlu Fiyatları

Kitapların fiyatları ürünün özelliklerine göre değişkenlik gösterir. Kişilerin zevkleri ve ihtiyaçlarının farklı oluşuna bağlı olarak kitap seçimleri değişkenlik gösterir. Bu ürünler sayfa sayılarına, baskısına ve türüne göre farklı fiyatlarla satılır. İçerik, tasarım, sayfa kalınlığı gibi birçok özellik ürünün fiyatını belirlemede etkili rol oynar. Dikkat çekici kapak tasarımına ve ilgi çekici kurguya sahip olan ürünler genellikle sık tercih edilir. Kolay okunabilecek ve güzel bir aşk hikayesi olan bu ürün sizi memnun ederek bir kitaba yönelik tüm beklentilerinizi karşılayabilir. Elma Yayınevi Pia Mater Serkan Karaismailoğlu fiyatları eserin özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Okumayı sevdirebilecek, akıcı kurgulanmış ve farklı konusu ile keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilecek bu kitaba Trendyol’dan uygun fiyat fırsatlarıyla sahip olarak bilimsel bir aşk hikayesine şahitlik edebilirsiniz.