ELMA Yayınevi Kadın Beyni Erkek Beyni

123,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  123,90 TL
%5 indirim
3 x  117,71 TL
353,12 TL
%6 indirim
5 x  116,47 TL
582,33 TL
%7 indirim
10 x  115,23 TL
1.152,27 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
1.500 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
144,14 TL
Kurumsal Fatura
174,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ELMA Yayınevi Kadın Beyni Erkek Beyni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mela Yayıncılık Satıcı Ünvanı: MELA YAYINCILIK VE YAZILIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614106019200001 Vergi Kimlik Numarası: 6141060192
    Bu ürün Mela Yayıncılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu kitabı okuduğunuzda beyninizin cinsiyeti hakkında birçok detayı öğreneceksiniz. Kadınlar ve erkekler arasındaki farkları, karşı cinsin sizi kızdıran, güldüren hatta şaşırtan birçok tepkisinin nedenini anlayacaksınız. Serkan Karaismailoğlu'nun bilimsel bir o kadar da mizahi anlatımıyla Kadın Beyni Erkek Beyni… -Erkekler neden dinlemez? Acaba beyinlerimizin işitmeden sorumlu bölgeleri birbirinden farklı mı? -Kadınlar çok mu konuşur? Kadınlardaki "dır dır" kavramı gerçek midir ve altında yatan sinirbilimsel açıklama nedir? -"Beni hiç anlamıyorsun" sözünü duymayan erkek var mıdır? Peki, kadınlar bu isyanlarında ne kadar haklılar? -Erkekler mi yanılıyor, yoksa kadınları tatmin etmek gerçekten de imkânsız mıdır? -Söz konusu erkeklerin mutluluğu olduğunda kavanoz kapakları neden önem kazanır? -Hayatın renklerini aynı şekilde mi görüyoruz? Yani dore ve lamenin aslında birer renk olduğunu bilen kaç erkek var? -Kadınlar özel günleri asla unutmazken erkekler nasıl bu kadar kolay unuturlar? -Bir insanın sadece parmaklarına bakarak beyni hakkında nasıl bilgi sahibi olabilirsiniz? (Tanıtım Bülteninden) Sayfa Sayısı: 224 Baskı Yılı: 2015 Dili: Türkçe Yayınevi: Elma Yayınevi İlk Baskı Yılı : 2015 Dil : Türkçe

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Serkan Karaismailoğlu
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kadın Beyni Erkek Beyni - Serkan Karaismailoğlu | ELMA Yayınevi

Serkan Karaismailoğlu’nun yazmış olduğu Elma Yayınevi Kadın Beyni Erkek Beyni kitabı hem kendinizi hem de karşı cinsi tanıyabileceğiniz esprili, mizahi, sade bir dille yazılır. Okuru yormadan anlatım yapan kitapta, günlük yaşamdan kesitlere yer verilir. Bu sayede okurken yaşadığınız durumları kitapta bulabilirsiniz. Kitap okura, karşı cinsi anlatmayı hedefleyip aklınızda soru işaretlerinin kalmamasını sağlar. Kadın Beyni Erkek Beyni kitabının sonunda aradığınız soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Kadınlar neden sürekli konuştuğu ya da erkeklerin neden dinlemediği bu kitapta anlatılan konulardan arasındadır. İletişim kurarken karşı tarafı anlamak veya hareketlerini, nedenlerini öğrenmek için hazırlanan bu kitabı siz de tercih edebilirsiniz. Elma Yayınevi Kadın Beyni Erkek Beyni Serkan Karaismailoğlu’nun kitabında okurlara sunulan özellikler şu şekildedir:

  • Akıcı ve anlaşılır bir dil
  • Kadın-erkek beyninin yapısal farklılıkları
  • Kadın-erkek ilişkilerini, davranışları

Kadın Beyni ve Erkek Beyni Arasındaki Farklar

Kadın Beyni ve Erkek Beyni Arasındaki Farklar

Yetişkin bir kadın-erkek beyninde anatomik bir farklılıklar vardır. Bu farklılıklar davranış kalıplarına yansıyabilir, kadının en büyük avantajı doğurganlığıdır. Bunun için kadının sağlıklı ve sağlam olması önemlidir. Bu özellikleriyle de kadınların güçlü olduğu bilinir. Kadın ve erkek arasındaki bir farklılık ise görme yetisidir. Özellikle x kromozomuna bağlı retinadaki hücrelerin sayısı daha fazla olduğu için kadınlar daha iyi görürler. Ayrıca uzak mesafeleri de daha net ve geniş açılı görebilirler. Bunlar gibi örnekler, kadın ve erkek beyninin farklılıklarını ortaya çıkarır. Elma Kitabevi Kadın Beyni Erkek Beyni Serkan Karaismailoğlu bu eserde konu olarak kadın ve erkek arasındaki farklara da değinir. İki cinsiyetin farklarına ve benzerliklerine hakim olmak için kitabı satın alarak istediğiniz detaya ulaşabilirsiniz.

Kadın Beyni Erkek Beyni ile İlgili Merak Edilenler

Kadın Beyni Erkek Beyni ile İlgili Merak Edilenler

Dr. Serkan Karaismailoğlu Kadın Beyni Erkek Beyni kitabı bilimsel bir eserdir. Kadın beyni ve erkek beyni hakkında sınırlı bilgiye sahip olan okurlar, bu kitap sayesinde kadın erkek ilişkilerini öğrenebilir. Kadın ve erkek beyninin nasıl çalıştığını, farklarını okurlara sunar. Yazar kitabı sade bir dilde yazmış olması okurun rahat bir şekilde kitap hakkında yazılanları anlamasını sağlar. Okur, bu kitapla birlikte kadın erkek ilişkilerine ve davranış biçimine sahip olur. Özellikle karşı cinsi daha iyi tanımak, anlamak için yararlı bir kitaptır. Kadınlar ve erkekler arasındaki farkları, karşı cinsinde anlaması ve bu kitapla birlikte sorunların yaşanmaması, ilişkilerin doğru bir şekilde yürütülmesi söz konusudur. Kadın Beyni Erkek Beyni Serkan Karaismailoğlu’nun yazdığı bu kitap sayesinde ilham kaynağı olup, hayatınızdaki insan ilişkilerine hakim olabilirsiniz.

Ele Alınan Önemli Konular

Ele Alınan Önemli Konular

Elma Kitabevi Kadın Beyni Erkek Beyni kitabı ile ilgili akla hemen bilimsel bir kitap gelse de bir o kadar da mizahi ve sade anlatımı ile her yaştan okuyucu düşünülerek yazılan eserlerdendir. Beyin yapısı hakkında sınırlı bilgiye sahip olan okurlar bu kitap sayesinde kadın beyni erkek beyninin nasıl çalıştığını öğrenir, önemli konulara hakim olabilirsiniz. Kadın Beyni Erkek Beyni kitabı sayesinde yalnızca kadın beyin erkek beyni hakkında değil, insan ilişkilerinde de bilgi sahibi olabilirsiniz. Kadınlar ve erkekler arasındaki oluşan farkları bu kitap sayesinde anlayabilirsiniz. Yol gösterici bir rehber olan bu kitap sayesinde hayatınızı kolaylaştıracak bilgiler edinirsiniz Birçok konuyu ele alan Kadın Beyni Erkek Beyni kitabını okuyucu önerileri, yorumları için Trendyol’dan incelemeler yapabilir, güvenle kitabı satın alabilirsiniz.