Elizabeth Arden 5th Ave Nyc Edp 125 ml

1.199 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.137,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.251,69 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.380 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.412 TL

Ürün Bilgileri

Elizabeth Arden 5th Ave Nyc Edp 125 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Etki Online Satıcı Ünvanı: TAYFUN ORTAKÖYLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6480641476
    Bu ürün Etki Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5th Ave Nyc Edp 125 Ml

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 125 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Elizabeth Arden 085805156602 5th Avenue Nyc Edp 125 ml Kadın Parfüm

Herkes kendini daha iyi ve özgüvenli hissetmek için kaliteli bir parfüme ihtiyaç duyar. Elizabeth Arden 085805156602 5th Avenue NYC 125 ml EDP kadın parfüm kaliteli kokusuyla adından bahsettirmeyi başaran bir üründür. New York şehrinin en ünlü bölgelerinden biri olan 5. Cadde’den ilham alınarak ortaya konulan bu ürün, hem yoğun hem de modern bir koku arayan her kadını mutlu etmeyi başarır. Etrafa unutulmayacak bir koku yayarak çevrenizdeki insanları kendinize hayran bırakabilirsiniz. EDP türündeki parfüm gün boyu aynı güzel kokuya sahip olmanızı mümkün hale getirir. Az miktarda sıksanız dahi çevrenize gün boyu yayılan ve insanların parfümünüzü sormasını sağlayan bir kokuya sahiptir.

  • Boy: 125 ml
  • Tip: EDP
  • Ek Özellik: Anti alerjik

Elizabeth Arden 5th Avenue Kadın Parfümün Kokusu Nasıldır?

Elizabeth Arden 5th Avenue Kadın Parfümün Kokusu Nasıldır?

Elizabeth Arden 085805156602 5th Avenue NYC 125 ml EDP kadın parfüm, modern ve kalıcı bir koku arayışında olan herkesin favorisi olmaya adaydır. Kendine güvenen, hayatta emin adımlarla ilerleyen, akıllı ve modern kadınlardan ilham alınarak ortaya çıkarılan bir parfümdür. Ürün ilk sıkıldığı anda burnunuza gül ağacı, bergamot, şeftali ve elma notaları çarpar. Daha sonra parfüm teninizde ısındıktan sonra etrafınıza müge, frezya, ylang ylang, gül, siklamen ve gül notaları yayılmaya başlar. Çiçeksi oryantal bir kokuya sahip olan parfüm size daha özgüvenli hissettirirken etrafınızdaki insanları etkilemeyi başarır. İçerisindeki doğal çiçek ve meyve esanslarının dengeli bir şekilde harmanlanması sonucu elde edilen parfüm eşsiz bir kokuya sahiptir. Elizabeth Arden 085805156602 5th Avenue NYC EDP kadın parfüm imza kokunuz olmayı başarır.

Elizabeth Arden Nyc Edp 125 ml Parfümün İsmi Nereden Gelmektedir?

Elizabeth Arden 5th Avenue ismi, New York şehrinin Manhattan semtinde bulunan beşinci caddeden gelir. Beşinci cadde, dünyanın en iyi ve pahalı alışveriş markalarının bir arada bulunduğu yerlerden biridir. Cadde, üzerinde bulunan markalar sayesinde ünlenmiş ve adını dünyaya duyurmuştur. Her turistin gidip gezmek istediği uğrak noktalardan biri olmayı başarmıştır. Cadde sürekli olarak kalabalık olmasıyla da dikkat çeker. Sürekli bir koşuşturma havası hakim olan caddeye yoğun bir ilgi gösterilir. Elizabeth Arden 085805156602 5th Avenue NYC 125 ml EDP parfüm ise bu caddenin esintisini hissetirmek için tasarlanmıştır. Bu caddedeki kadınların havasını taşıyan parfüm her güçlü kadının severek kullanacağı eşsiz bir kokuya sahiptir. Parfümü sıktığınızda 5. Cadde’de yürüyormuş gibi hissetmeniz amaçlanarak ortaya bu muhteşem sonuç çıkarılmıştır.

Elizabeth Arden 085805156602 Parfümün Kalıcılığı Nasıldır?

Elizabeth Arden 085805156602 5th Avenue NYC EDP türüne ait bir parfüm olmasıyla kullanıcılarından tam not almayı başaran bir üründür. EDP türündeki parfümlerin esans yoğunluğu %10-20 aralığında değişir. Böylece diğer türdeki parfümlere nazaran kalıcılığı oldukça fazladır. Yoğun ve kalıcı kokuya sahip olması sayesinde de kullanıcılar tarafından sıkça tercih edilir. Gün boyu güzel kokmak isteyen herkesin gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir parfümdür. Gün içerisinde tazelemenize gerek olmasa bile şık tasarımlı şişesini dilediğiniz yere yanınızda kolayca taşıyabilirsiniz. Aynı zamanda 125 ml olarak satışa sunulan parfümü, uzun bir dönem boyunca kullanmanız mümkündür. Elizabeth Arden 085805156602 5th Avenue NYC 125 ml EDP kadın parfüm fiyatları oldukça uygun olması sayesinde de dikkatleri üzerine çeker. Siz de bu muhteşem kokuya sahip parfüme sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Öncesinde ise Elizabeth Arden 085805156602 5th Avenue NYC 125 ml EDP kadın parfüm yorum ve puanlarına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.