3
Balon kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

ELITETIME 100 Adet Balon Yapıştırma Aparatı Sticker Damla Modeli ( 1,2 Cm)

57,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
3. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
35 TL29 TL
Kurumsal Fatura
48,90 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
49,90 TL34,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ELITETIME 100 Adet Balon Yapıştırma Aparatı Sticker Damla Modeli ( 1,2 Cm)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BalonŞehri Satıcı Ünvanı: HAKAN SAĞLAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7380565499
    Bu ürün BalonŞehri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 100 Adet Balon Yapıştırma Aparatı Sticker Damla Modeli
  • 1 pakette 100 adet bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Balon Çeşidi Balon Setleri
Geri Bildirim Ver

ELITETIME ARM-AR1831 100 Adet 1,2 cm Balon Yapıştırma Aparatı Damla Modeli Sticker

Elitetime 100 adet damla modeli 1,2 cm sticker balon yapıştırma aparatı, özel günlerinizde kullanabileceğiniz fonksiyonel bir üründür. Paket içerisinde 100 adet jel ve yumuşak yapılı şeffaf sticker mevcuttur. Çift taraflı yapışkan özelliğine sahip bu stickerların bir yüzünü balona diğerini ise dilediğiniz yüzeye sabitleyerek kullanabilirsiniz. Ürünün yapışma özelliği son derece başarılıdır. Stickerlar duvarlarda iz yapmaz ya da herhangi bir deformasyona sebep olmaz. Ürünü her türlü balonla rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu stickerları balonla yapacağınız tüm süslemeler için de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Paket içeriğinde 100 adet sticker mevcuttur
  • Aparatın çapı 1,2 cm'dir
  • Jel yapıda ve şeffaftır

ELITETIME 100 Adet Balon Yapıştırma Aparatı Özellikleri

ELITETIME 100 Adet Balon Yapıştırma Aparatı Özellikleri

Elitetime 100 adet damla modeli 1,2 cm sticker balon yapıştırma aparatı, selo bant şeklinde sarılmış bir üründür. Sargıyı açıp içinden dilediğiniz kadar balon yapıştırma aparatı aldıktan sonra ürünü tekrar sararak kaldırabilirsiniz. Böylece kullanılmamış stickerların deforme olmasını da önleyebilirsiniz. Dolayısıyla kullanılmadığı zamanlarda ürünü saklamak son derece kolaydır. Kâğıt sargının içinde 100 adet balon yapıştırma aparatı mevcuttur. Bu ürünü kullanarak 100 adet balonu dilediğiniz yere rahatlıkla yapıştırabilirsiniz. Her bir balon yapıştırma aparatının ölçüsü 1,2 cm'dir. Stickerların kâğıt sargıya yapışık tarafı bantlı, yukarı bakan yüzeyleri ise jel yapıdadır. 100 adet balon yapıştırma aparatının tamamı damla şeklindedir. Stickerlar yuvarlak hatlı bir forma sahip olduğu için şişirilmiş balonların yüzeyine mükemmel uyum sağlar. Stickerlar balonlarla bütünleşerek kolay yapışma ve yüzeye tutunma imkânı sunar.

ELITETIME 100 Adet Balon Yapıştırma Aparat Nasıl Kullanılır?

ELITETIME 100 Adet Balon Yapıştırma Aparat Nasıl Kullanılır?

Elitetime 100 adet sticker balon yapıştırma aparatının kullanımı son derece kolay ve pratiktir. Ürünü kullanmak için öncelikle stickerların yapışık bulunduğu sargıyı açın ve içinden 1 adet balon yapıştırma aparatının bulunduğu kısmı koparın. Kâğıt henüz üzerindeyken stickerın yukarı bakan jel yüzeyini şişirmiş olduğunuz balonun üstüne yapıştırın. Ardından balon yapıştırma aparatının kâğıdını kaldırmanız gerekir. Hazırladığınız balonu dilediğiniz yüzeye yapıştırabilirsiniz. Elitetime 100 adet damla modeli 1,2 cm sticker balon yapıştırma aparatı, başta duvar ve tavan olmak üzere sert yüzeylere oldukça iyi tutunur. Ürün, duvarınızda leke yapmaz, iz bırakmaz ve yüzeyin boyasını kaldırmaz. Güvenli bir kullanım için dilerseniz stickerın kâğıda yapışık yüzünü balona, diğer tarafını duvara sabitleyebilirsiniz. Aparat yardımıyla balonlarınızı tavana da yapıştırabilirsiniz. Böylece uçan balon görünümü elde edebilirsiniz.

ELITETIME 100 Adet Balon Yapıştırma Aparatı Kaliteli mi?

ELITETIME 100 Adet Balon Yapıştırma Aparatı Kaliteli mi?

Elitetime 100 adet damla modeli 1,2 cm sticker balon yapıştırma aparatı, tüm süslemelerinizde kullanabileceğiniz kaliteli bir üründür. Ürünün yapışkan özelliği oldukça kuvvetlidir. Stickerların balon ve yüzeye tutunma gücü yüksektir. Ayrıca ürün jel yapıda ve şeffaf olduğu için hiçbir şekilde görülmez. Böylece aparatlar, balonun veya duvarın köşesinden çıkarak kötü bir görünüme sebep olmaz. Stickerlar, yumuşak yapıda olduğu için balonu patlatmaz. Yapıştırma veya kullanım esnasında kötü sürprizlere yol açmayan ürün, yapıştırıldığı yüzeyde hiçbir deformasyona sebep olmaz. Kumaş yüzeyler için yüksek bir tutunma vaadi bulunmayan bu ürünü tüm sert zeminlerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Parti, nişan ve doğum günü gibi tüm kutlama veya fotoğraf çekimlerinde bu ürünü dekoratif amaçlı kullanabilirsiniz. Bu aparat; küçük, büyük veya şekilli fark etmeksizin her türlü balonla kullanılabilir. Elitetime 100 adet damla modeli 1,2 cm sticker balon yapıştırma aparatı yorum sayfasını inceleyerek kullanıcı deneyimlerine göz atabilirsiniz. Dilerseniz siz de bu ürünü Trendyol'dan satın alarak en özel anlarınızı süsleyebilirsiniz.