EliteLazer Duvar Saati Büyük 3d Türkçe Rakamlı Gold

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

EliteLazer Duvar Saati Büyük 3d Türkçe Rakamlı Gold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Neslihan Topçu Shop Satıcı Ünvanı: NESLİHAN TOPÇU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6245831430600001 Vergi Kimlik Numarası: 0190432691
    Bu ürün Neslihan Topçu Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çapını 50 ile 100 cm büyüklükte uygulayabilirsiniz.
  • Kurulumu çok basit olup içerisinden çıkan cetvel yardımı ile uygulayacağınız bölgeye orantılı bir ölçüde rakamları yapıştırabilirsiniz.
  • Saatimizin rakamlarının uzunlukları 8 cm kalınlıkları 7 mm dir.
  • Akrep ve Yelkovan metaldir , ürüne özel hediye kutusu ile gönderilmektedir.
  • Rakamların ve Göbek Kısmı üzerinde şeffaf koruyucu jelatin vardır. Yapıştırma işleminden sonra çıkarınız.
  • Yelkovan uzunluğu : 20 cm
  • Akrep uzunluğu : 14 cm
  • Ürün görseli 80 cm uygulanmış halidir. Görseller müşterilerimizin çekip gönderdiği fotoğraflardır.
  • Saat rakamları , akrep yelkovan parçaları demonte bir şekilde gönderilmektedir.
  • Tek kalem pil ile çalışır.
  • Duvara direk yapışır ve sağlam bir şekilde tutar. Sessiz akar mekanizmadır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 100 x 100
  • Renk Altın
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Asimetrik
Geri Bildirim Ver

Elitelazer Duvar Saati Büyük 3D Türkçe Rakamlı Gold

Dekorasyonda tamamlayıcı ürünler arasında duvar saatleri de yerini alır. Farklı şekil ve boyutlarda tasarlanan duvar saatleri ister modern ister klasik tasarıma sahip olsun, eviniz ve ofisiniz için vazgeçilmez bir tercih olur. Modern tasarımlar içerisinde yer alan üç boyutlu duvar saati ise farklı stilde dekorasyona sahip alanlarda kullanılabilir. Elitelazer duvar saati büyük 3D Türkçe rakamlı gold ürün ise üç boyutlu saatler arasında dikkat çekici tasarımı ile yer alır. Alışılagelmiş saat tasarımlarının aksine farklı ve dikkat çeken bir tasarıma sahip olması müşterilerin tercih etmesinde rol oynar. Her parçası ayrı olarak üretildikten sonra birleştirilen ve duvara monte edilerek kullanılan saat, detaylarındaki ince işçiliği ve renk tercihi ile göz kamaştırıcı bir aksesuar olur

  • Dikkat çekici tasarım
  • Estetik görünüm tamamlayıcı
  • Yüksek kalite malzeme

Elitelazer Büyük Duvar Saati Türkçe Rakamlı Gold Özellikleri

Elitelazer Büyük Duvar Saati Türkçe Rakamlı Gold Özellikleri

Farklı tasarımlar arasında 3D duvar saatleri müşteriler arasında dikkat çeken seçenekler arasında yer alır. Estetik ve farklı bir görüntü imkanı sunan duvar saati büyük 3D Türkçe rakamlı gold ürünü de müşterilerin dikkatini çeken 3 boyutlu ürünler arasında sayılır. Estetik ve sıradışı tasarımı ile kullanacağınız ortamı farklılaştıracak ürünün ana gövdesi ve rakamları ayrı olarak tasarlanır. Ürünün ana gövdesi üzerinde akrep ve yelkovan yer alırken rakamlar ayrı ayrı üretilir. Rakamların her biri 8 mm uzunluğunda ve 7 mm kalınlığında üretilir. Altın renginin şıklığına sahip rakamlar gibi ana gövde de aynı renk tercih edilerek tasarlanır. Ana gövde üzerinde yer alan akrep uzunluğu 14 cm, yelkovan uzunluğu ise 20 cm olarak belirlenir. Sıra dışı tasarımı ile duvar saati büyük ve geniş bir alana monte edilebilir.

Elitelazer Büyük Duvar Saati Türkçe Rakamlı Gold Montajı

Elitelazer Büyük Duvar Saati Türkçe Rakamlı Gold Montajı

Tasarımındaki fonksiyonellik sayesinde istenildiği şekilde monte edilebilecek olan saat, ayrı ayrı parçalar halinde gönderilir. Kutu içerisinde yer alan cetvel sayesinde kolay ve orantılı bir şekilde duvara monte edilebilir. Ürün, isteğinize ve kullanacağınız alana uygun olarak 50 cm ile 100 cm büyüklüğü arasında duvara yerleştirilebilir. Tercihinize göre boyutu ayarlayabilmeniz, duvar saati 3D efektini daha etkili şekilde öne çıkarmasını sağlar. Rakamlar ve ana gövde üzerinde koruma amaçlı yer alan jelatini ise ürünü duvara monte ettikten sonra çıkarabilirsiniz. Elitelazer duvar saati büyük 3D Türkçe rakamlı gold yorum ve incelemlerine bakarak farklı yerleşim ve boyutlardaki kullanımları görebilir ve kendi eviniz için hangi ebatlarda kullanacağınıza karar verebilirsiniz. Duvara yapıştırarak kullanacağınız ürünün ana gövdesinde yer alan saat sessiz akar mekanizma olarak tercih edilir ve kullandığınız ortamdaki ambiansı etkilememesi sağlanır.

Elitelazer 3D Türkçe Rakamlı Gold Fiyat ve Avantajları

Elitelazer 3D Türkçe Rakamlı Gold Fiyat ve Avantajları

Elitelazer duvar saati büyük 3D Türkçe rakamlı gold fiyat aralığı belirlenirken göz önünde bulundurulan birçok değişken vardır. Özel tasarımı ve üretiminde kullanılan malzemelerin kalitesi fiyatı belirlenirken göz önünde bulundurulur. Bunun yanı sıra özel tasarımı ve evinize kattığı estetik avantajları da önemli bir role sahiptir. 3D duvar saatleri tercihleri arasında şık bir alternatif olması müşterilerin ürünü tercih etmesinde belirleyici rol oynar. Modelin ayrı ayrı parçalara sahip olması saat görevinden daha çok dekoratif aksesuar olarak tercih edilmesini de sağlar. Geleneksel ve şık bir tarzda dizayn edilen bir salon veya şık bir ofiste kullanılabilecek duvar saatine Trendyol’un avantajlarından yararlanarak ulaşabilir, satın almadan önce satın alan müşterilerin yorum ve çektikleri ürün fotoğraflarını inceleyebilirsiniz.