Elisa Gıda Başlangıç Sushi Set Suşi Seti Videolu Anlatım.

499,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Elisa Gıda Başlangıç Sushi Set Suşi Seti Videolu Anlatım.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elisa Gıda Satıcı Ünvanı: BERKER ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1094950127800001 Vergi Kimlik Numarası: 2210733202
    Bu ürün Elisa Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sushi Başlangıç Seti Sushi yapmak isteyen herkesin denemesi için sushi başlangıç setimiz. 7 farklı üründen oluşmaktadır. Bu setimizle yeni başlıyorsanız 10 adet , profesyonelseniz 20 adet sushi roll hazırlayabilirsiniz. Set içerisinde yer alan ürünler: Kiyomi Sushi Pirinci – 500 gram.
  • 24 x 24 cm Organik Bambu Sushi Yapma Matı – 1 adet
  • Kiyomi Soya Sosu – 250 ml
  • Kiyomi Pirinç Sirkesi – 250 ml
  • 4 çift 24 cm Kırmızı Kılıflı Bambu Chopstick
  • 1 Adet Chopstick Öğretici
  • 10 Yaprak Kiyomi Yaki Sushi Nori Gold Kurutulmuş Deniz Yosunu
  • Kiyomi Wasabi Tozu - 50 gr
  • Sushi yapmak için hiçbir deneyiminiz yoksa bile endişelenmeyin, setimizle birlikte gelen detaylı tarifler ve adım adım talimatlar sayesinde kolayca sushi hazırlayabilirsiniz.
  • El yapımı sushi hazırlama setimiz ile evinizde profesyonel şefler gibi sushi yapabilirsiniz!
  • Sushi hazırlama setimiz, sizlere adım adım sushi yapımını öğretirken, aynı zamanda harika bir ev yemeği deneyimi sunacak.
  • Sushi hazırlama setimiz, geleneksel Japon mutfak kültüründen esinlenerek tasarlanmıştır. Tüm malzemelerimiz özenle seçilmiş ve kalite kontrolünden geçirilmiştir.
  • Bu set sayesinde, sushi yapımında uzmanlaşmak için yıllarca çalışmak zorunda kalmayacaksınız. Setimiz, adım adım talimatlar ve pratik ipuçları ile sushi yapımını kolaylaştırır. Siz de evinizin konforunda profesyonel bir sushi ustası gibi lezzetli sushi yapabilirsiniz.
  • Ayrıca setimizdeki malzemeler, yüksek kaliteli ve doğal bileşenlerden oluşur.
  • Sushi hazırlama setimiz, Japon mutfağına olan ilginizi artıracak, arkadaşlarınız ve ailenizle harika bir yemek deneyimi yaşamanızı sağlayacak.
  • Tüm setlerimizle beraber sizin için özel olarak Elisa Gıda tarafından hazırlanan ve içerisinde resimli anlatımların yer aldığı “Yeni Başlayanlar İçin Sushi Hazırlama Rehberi“ne sahip olabilirsiniz.
  • Ayrıca sizler için özel olarak çektiğimiz Masterchef Şampiyonu Uğur Kardaş'ın yer aldığı videomuzu izleyerek evde kolayca sushilerinizi yapabilirsiniz.
  • Tüm setlerimiz hediye vermeye uygun özel ambalajlarında gönderilmektedir.
  • Sushi yapımı, evde sushi, sushi malzemeleri, sushi seti, sushi yapma seti, ucuz sushi , sushi yapım malzemeleri, sushi yapımı için gerekli malzemeler, sushi yapımı kolay set, sushi hazırlama seti, sushi kiti.
Geri Bildirim Ver

Elisa Gıda Başlangıç Suşi Seti ve Videolu Tarif

Sushi pirinç, şeker ve tuzun karıştırılması ve çeşitli soslarla tatlandırılması ile ortaya çıkan bir yemektir. Elisa Gıda başlangıç sushi set, evde sushi yapımını deneyimlemek isteyenler için hazırlanır. Setin içerisinde yer alan malzemeleri kullanarak bir başlangıç yemeği hazırlayabilirsiniz. Bu sayede sushi yemeklerinden hoşlanıp hoşlanmadığınızı görebilirsiniz. Pirincin yıkanarak pişirilmesi ile yapılan yemek, farklı şekillerde deniz ürünlerine sarılarak sunulur. İçerisinde yer alan 4 çift bambu, 4 kişinin tüketimini olanaklı kılar. Uygun fiyatlı başlangıç setleri ile kendi çiğ balığınızı hazırlayabilirsiniz. Öğretici çubukları kullanarak çiğ balığı tüketmeye başlayabilir, kırmızı kılıflı bambu çubukları kullanmaya daha sonra devam edebilirsiniz. Hazırlanan yemeği kendiniz yiyebilir veya misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Videolu anlatımları inceleyerek de nasıl yapacağınızı öğrenebilir, kendi yaptığınız Çin yemeğinin tadını çıkarabilirsiniz.

  • Videolu anlatım
  • 7 farklı ürün
  • Organik malzemeler

Elisa Sushi Yapım Seti Malzemeleri

Elisa Sushi Yapım Seti Malzemeleri

Sushi yapmak isteyenler için hazırlanan setin içerisinde 7 farklı ürün bulunur. Yeni başlayanlar için 10 tane sushi roll hazırlanabilirken, profesyonel tüketiciler için 20 sushi roll hazırlama imkanı bulunur. Elisa Gıda başlangıç suşi seti içerisinde 500 gram Kiyomu sushi pirinci, 24x24 cm organik bambu sushi yapma matı, 250 ml Kiyomi soya sosu, 250 ml Kiyomi pirinç sirkesi, 4 çift 24 cm kırmızı kılıflı bambu malzemesinden yapılan chopstick, 1 adet öğretici chopstick, 10 tane kurutulmuş deniz yosunu ve Kiyomi Wasabi tozu bulunur. Elisa Gıda sushi seti içerisinde yer alan chopstickler yardımıyla sushi yemeye yeni başladığınız dönemde chopstick kullanmayı öğrenebilirsiniz. Set içerisinde dökerek lezzet vereceğiniz acı ve ekşi sos çeşitleri yer alır. Sosları kullanarak ister acı ister ekşi bir aroma katarak lezzeti zenginleştirebilirsiniz.

Yeni Başlayanlar İçin Elisa Sushi Yapım Seti

Yeni Başlayanlar İçin Elisa Sushi Yapım Seti

Elisa Gıda Başlangıç Suşi Seti Videolu Anlatım sayesinde yeni başladığınız dönemde nasıl sushi yapılacağını izleyerek öğrenebilirsiniz. Eğer tadını beğenirseniz diğer setleri edinerek evde sushi yapımına devam edebilir veya dışarıda yiyebilirsiniz. Acı kullanmak isteyenler için set içerisinde Wasabi tozu, ekşi aroma için soya sosu ve pirinç sosu bulunur. Çeşitli malzemelerle aroma verebilir, chopstickler aracılığıyla gerçekçi bir sushi deneyimi yaşayabilirsiniz. Bambudan yapılan chopstickler organik yapısıyla sağlığa zarar vermez. Organik deniz yosunu, Wasabi tozu ve sushi pirinci gibi malzemeler karıştırılarak başlangıç yemeği kolayca hazırlanır. Başlangıç seti dört kişinin tüketimi için uygun olacak şekilde malzeme içerir. Çeşitli malzemeler farklı damak zevklerine hitap edecek şekilde yemeğin içerisinde kullanılabilir. Ekşi acı veya tuzlu tatları veren başlangıç seti malzemelerine ek olarak farklı baharatlar da ekleyebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Elisa Gıda Başlangıç Seti

Uygun Fiyatlı Elisa Gıda Başlangıç Seti

Organik malzemeler insan sağlığına zararsız içeriklerden oluşur. Elisa başlangıç setinde yer alan malzemeler ile başlangıç yemeğinizi hazırlayabilir, organik içeriğiyle sağlığınızı koruyabilirsiniz. Videolu anlatımı sayesinde adım adım yapım aşamalarını izleyebilirsiniz. Çeşitli sos malzemelerini kullanarak rulo mat sayesinde sarabilir ve kendi sushinizi hazırlayabilirsiniz. Hazırladığınız yemeği 3 kişi ile daha paylaşabilirsiniz. Pirinci bambu matı ile sararak daha sonra soya sosu, pirinç sirkesi ekleyebilir, kurutulmuş deniz yosunlarıyla farklı bir tat katabilirsiniz. Hazırladığınız yemekleri çubuklar ile misafirlerinize sunabilirsiniz. Herkesin denemesi amacıyla hazırlanmış setin içerisinde ihtiyaca yönelik tüm malzemeler yer alır. Elisa Gıda Başlangıç Suşi Seti yorum ve müşteri değerlendirmeleri incelenerek başlangıç paketi hakkında bilgi alınabilir. Menü filtrelemesini kullanabilir, uygun fiyatlı ürünleri listeleyebilirsiniz. Elisa Gıda Başlangıç Suşi Seti fiyat ve müşteri puanlarının değerlendirmesini Trendyol üzerinden yapabilirsiniz.