Elif Renault Clio 4 2012-2017 Uyumlu Inovasyon Teknoloji 3d Havuzlu Paspas Takımı

450 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
300 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Elif Renault Clio 4 2012-2017 Uyumlu Inovasyon Teknoloji 3d Havuzlu Paspas Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: zifona Satıcı Ünvanı: EMRE AŞLAMACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5144558202600001 Vergi Kimlik Numarası: 0920448336
    Bu ürün zifona tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PASPAS HAVUZLU 5 PARÇA SiYAH VENÜS 2057

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Renault Clio
  • Paspas Türleri Havuzlu
  • Ürün Özelliği 3D
Geri Bildirim Ver

Elif Renault Clio 4 Paspas Takımı 2012-2017 Uyumlu 3d Havuzlu

3D havuzlu paspas takımı, araç sahibi olan herkesin rahatlıkla kullanabileceği ürünlerden biridir. Araç içerisinde önemli bir yere sahip olan oto paspasların bakımı ve temizliği, hijyen açısından oldukça önemlidir. Zaman geçtikçe işlevini kaybeden ve bozulan paspasların değiştirilmesi gerekir. Kullanışlı yapıya ve şık tasarıma sahip olan Elif Renault Clio 4 2012-2017 uyumlu inovasyon teknoloji 3D havuzlu paspas takımı, büyük beğeni toplar. Aracınızın iç mekanına sportif ve havalı bir tarz katarak kişilere memnuniyet sağlar. 3D özelliği bulunan bu paspas, kenarındaki çıkıntılar sayesinde aracın tabanına tam uyumluluk gösterir. Elif Renault Clio 4 2012-2017 3D havuzlu paspas takımı 5 parça halindedir. Universal olarak kullanıma uygundur.

  • Şık ve modern tasarım
  • Uzun ömürlü kullanım
  • Sağlıklı ve doğal materyal

Dikkat Çekici Elif Clio 4 Havuzlu Paspas Özellikleri

Dikkat Çekici Elif Clio 4 Havuzlu Paspas Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım imkanı sağlayan aksesuarlar, her zaman ön plana çıkar. Elif Renault Clio 4 3D havuzlu paspas takımı insan sağlığına uygun şekilde üretilir. Avrupa standartlarında 1. kalite TPE ham maddeden yapılır. Marka, yeni nesil makinelerle 3D özelliği olan bu paspasları üreterek beğeninize sunar. Toz, toprak, sıvı gibi unsurların araç tabanına ulaşmasını engelleyen ürün, aracınızın iç tabanını kirletmez. Ayakkabılarınızdan gelebilecek çamur gibi çevresel kirlilikleri önleyerek temizlik açısından büyük kolaylık sağlar. Aracınızın ölçülerine ve kalıplarına göre özel olarak üretilir. Düz vites ve otomatik araçlarda farklılık göstermez. Aşınmalara karşı kauçuk elastik malzemeler kullanılır. Antibakteriyel olan paspas, alerjiye sebebiyet vermez. Su geçirmez yapısı olan ürünün temizliği de oldukça kolaydır. Koku yapmayan bu paspas sayesinde aracınızın içinde özgün bir tarz yaratabilirsiniz.

3D Havuzlu Oto Paspasları ile Araç Temizliğinde Kolaylık

3D Havuzlu Oto Paspasları ile Araç Temizliğinde Kolaylık

Bütün araç sahipleri, araçlarının temizliği ve bakımı konusunda oldukça hassastır. Araç içinde fazlasıyla kire ve toza maruz kalan yerlerin başında ise tabandaki zemin kısmı gelir. Özellikle yağmurlu günlerde ayakkabılarda bulunan çamur, araç içine taşınarak kirlilik yaratır. Bu tür durumların önlenebilmesi için kaliteli ve kullanışlı bir paspas kullanımına ihtiyaç duyulur. Elif Renault Clio 4 2012-2017 uyumlu inovasyon teknoloji 3D havuzlu paspas takımı kullananlar, araçlarının temizliğinden memnun kalır. Bu ürün, araç sahiplerine temizlik ve hijyen konusunda büyük kolaylık sağlar. Ürünün temizliği de oldukça kolay ve pratik olur. Üniversal özellikte olan bu paspas takımı, 5 parçadan oluşur. Ürün, kesim yerlerinden bölünerek araçların tamamına uyumlu hale getirilebilir. Sabitleme aparatları ile ayakkabının kaymasını önleyen ürün, ayak altında toplanma yapmaz ve sürüş güvenliğini korur.

Bütçe Dostu Elif Clio 3D Havuzlu Paspas Takımı Fiyatları

Bütçe Dostu Elif Clio 3D Havuzlu Paspas Takımı Fiyatları

Alanında ön plana çıkan takımın fiyatı; üstün kalitesine, konforlu tasarımına ve dayanıklı malzemelerine bağlı olarak belirlenir. Tüm bu unsurlara sahip olmasının yanı sıra, Cert ISO -9001-2000 kalite belgelerine sahip olan ürünün içeriğinde hurda malzeme yoktur. Elif Renault Clio 4 2012-2017 uyumlu inovasyon teknoloji 3D havuzlu paspas takımı yorumlarına göz atarak detaylı bilgi edinebilirsiniz. Üniversal özelliği olan ve 5 parçadan oluşan paspas, kenarları kesilebilir şekilde dizayn edilir. Bu sayede istediğiniz gibi kesim yapabilir ve aracınızın modeline göre ideal ölçülere sahip olabilirsiniz. Her mevsim kullanılabilir yapıda olan ürün, -40’tan +110 dereceye kadar dayanıklılık gösterir. Darbe direncine sahip olan ve şekli bozulmayan bu paspasları kolaylıkla aracınıza takabilirsiniz. Elif Renault Clio 4 2012-2017 uyumlu inovasyon teknoloji 3D havuzlu paspas takımı fiyatlarını Trendyol’dan inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.