Elif Plastik Komodin 4 Çekmeceli Plastik Sebzelik 4 Katlı Granit Desen

949 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Elif Plastik Komodin 4 Çekmeceli Plastik Sebzelik 4 Katlı Granit Desen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: activeshop Satıcı Ünvanı: AKTİF PRODÜKSİYON GÖRSEL İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0042034846300015 Vergi Kimlik Numarası: 0420348463
    Bu ürün activeshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Plastik Komodin 4 Çekmeceli Plastik Sebzelik 4 Katlı Granit Desenli 4 Çekmeceli Plastik Komodin Beyaz Mermer Desen Plastik Komidin Mutfak Dolabı ÖLÇÜLER :BOY: 91cm - GENİŞLİK: 45cm - DERİNLİK: 38cm ÜRÜN EVIN HER BÜLÜMÜNDE TOPLAYICI ÖZELLIKTEDİR. KLASIK ÇEKMECELİ KOMİDİNDİR TAMAMEN PLASTİKDİR TÜM AYRINTILI RESIMLERI MEVCUTTUR .RESMİ INCELEYEBİLİRSİNİZ

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Elif Plastik Komodin 4 Çekmeceli Plastik Sebzelik 4 Katlı Granit Desen

Eşya depolama ve düzenleme için hem kutular hem de sepetler bir evin olmazsa olmazıdır. Siz de dekoratif görünümlü ve işlevsel sepetler kullanabilirsiniz. Böylece ortamlarda düzeni sağlayabilirsiniz. Evde ya da iş yerinde eşya depolamak için uygun bir ürün ararken özellikle fonksiyonel ve şık görünümlü olmasına dikkat edilir. Elif Plastik komodin 4 çekmeceli sebzelik 4 katlı granit deseni ile her evin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik üretilir. Düzen sağlamanıza yardımcı olurken aynı zamanda mermer deseni ile göze de hitap edip bulunduğu mekana şıklık katar. Sebzelerinizi buzdolabı yerine 4 çekmeceli plastik sebzelik içerisinde muhafaza ederek hem buzdolabınızda yer açmış hem de sebzelerinizi güvenle depolamış olursunuz. Sadece evinizde sebzeleri depolamak için değil aynı zamanda çocuk odalarında oyuncak koymak için de bu seçeneği kullanabilirsiniz.

  • Plastik malzeme
  • Uzun ömürlü yapı
  • Şık görünümlü tasarım

Elif Plastik Komodin 4 Çekmeceli Sebzelik Özellikleri

Elif Plastik Komodin 4 Çekmeceli Sebzelik Özellikleri

Beğeni kazanan bu seçeneğin dış yüzeyinde görülen mermer deseni, mekanlarınıza şıklık katar. Tamamen plastikten imal edilmiş olan ürün, aynı zamanda son derece dayanıklıdır. Mutfakta ya da diğer alanlarda uzun yıllar kullanabileceğiniz kaliteli, sağlam ve dekoratif bir üründür. Boyu 91 cm, genişliği 45 cm ve derinliği ise 38 cm olarak üretilir. 4 çekmeceli klasik bir üründür. Bu seçenekle depoladığınız sebzeleri uzun süre taze bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Rahatlıkla sökülüp tekrar takılabilir yapıda bir üründür. İç mekanlarda düzenleme yapmanıza yardımcı olurken dış mekanlarda da kullanıma uygundur. Ekonomik bir ürün olmakla beraber kaliteli ve uzun ömürlü plastikten imal edilir. 4 çekmeceli plastik komodin modelini dayanıklılığı sayesinde uzun yıllar sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca kolaylıkla temizlenebilir ve silinebilir yapısı da kullanışlı özelliklerinden biridir. Bu açıdan da avantaj elde edebilirsiniz.

Elif Plastik Komodin 4 Çekmeceli Sebzelik Kullanım Alanları

Elif Plastik Komodin 4 Çekmeceli Sebzelik Kullanım Alanları

Plastik sebzelik komodin yalnızca evinizin mutfağında kullanım için tasarlanmaz. Bu modeli, evin diğer alanlarında da fonksiyonel bir depolama ürünü olarak kullanmanız mümkündür. Çocuk odalarında oyuncakların depolanması için kullanılabilir. Ofislerde evrakları düzenli tutmak için de bu üründen yararlanabilirsiniz. Ayrıca evde banyo, tuvalet gibi alanlarda kullanarak depolama alanı yaratabilirsiniz. Deterjan ve temizlik ürünlerinizi de kolayca yerleştirebilirsiniz. Tamamen dayanıklı plastikten üretilmiş olan ürün, her evin ihtiyacıdır. Komodin şeklinde yapılması sayesinde çekmeceleri çektiğinizde yeteri kadar açılır. İçinden ihtiyacınız olan ürünü, düzeni bozmadan almanıza imkan sağlar. Ürün yüzeyini temizlemek de kullanmak kadar kolaydır. Ürünü temiz ve nemli bir bez yardımı ya da yumuşak fırça ile kolayca temizleyebilirsiniz. Dilerseniz aşındırma yapmayacak bir bulaşık deterjanı veya sabun ile silebilirsiniz. Ayrıca kolayca sökülen çekmecelerini de yerlerinden çıkararak temizleyip tekrar takabilirsiniz.

Elif Plastik Komodin 4 Çekmeceli Sebzelik Fiyatları

Elif Plastik Komodin 4 Çekmeceli Sebzelik Fiyatları

Dayanıklı ve kaliteli plastikten üretilmiş olan Elif Plastik komodin 4 çekmeceli sebzelik 4 katlı granit desen fiyatı ürün özelliklerine uygun şekilde belirlenir. Satış rakamları ise farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Model; siyah mermer deseni ve 45x38x91 cm ölçüleri ile her mekana kolaylıkla uyum sağlar. Hem iç hem de dış ortamlarda kullanım için son derece uygundur. Banyo, mutfak, çocuk odası gibi alanlarda ya da iş yerinde kullanmayı tercih edebilirsiniz. Her mekanda ihtiyaçlarınıza tam olarak yanıt vermek üzere üretilmiş bir üründür. Bu seçeneği Trendyol üzerinden hem kolay hem de güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Dilerseniz satın almadan önce Elif Plastik komodin 4 çekmeceli sebzelik 4 katlı granit desen yorumlarını ve özelliklerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.