Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Saç Bakım Kremi 300 ml

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
179,90 TL
Kurumsal Fatura
187,18 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Saç Bakım Kremi 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEAKOZMETİK Satıcı Ünvanı: SELAMİ AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5410407877
    Bu ürün SEAKOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Içeriğindeki yeşil çay panthenol bakımından iyi bir kaynaktır
  • panthenol saçı güçlendirerek uçlarındaki kırılmayı engellemeye yardımcı olur
  • ayrıca boya gibi saç ürünlerinin meydana getirdiği yıpranmayı azaltarak yoğun parlaklık vermeye yardımcı olur.
  • Bu ürün ShopPHP e-ticaret yazılımı ile listelenmiştir

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Hacim 0 - 1 L
Geri Bildirim Ver

Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Saç Bakım Kremi 300 Ml

Elidor belirgin bukleler 7/24 saç bakım kremi 300 ml; yenilenen besleyici ve nemlendirici formülüyle saç sağlığınızı koruyabilir. Buklelerinizin gün boyu hacimli, capcanlı ve tamamen kontrolünüz altında olmasını sağlar. İçeriğindeki elastin, telleri güçlendirerek hacimli ve canlı görünmesine yardım eder. 8690637568275 kodlu bu şampuan, badem sütü içeriğiyle saç sağlığınızı korur. Aynı zamanda kökten uca başarılı bir şekilde besler. Tellerin canlı ve bukleli görünümü, gün boyu kalıcı etkisini sürdürür. Günlük kullanımının yanı sıra iş görüşmesinde ya da önemli davetlerde saçlarınızın estetik, bakımlı ve hacimli görünmesini sağlayan 7/24 saat kalıcı etki sunan doğal içerikli bir üründür. Düzenli bir şekilde kullandığınızda saçlarınızı belirgin şekilde yenileyerek bukleli, hacimli, canlı ve estetik bir görünüm kazandığını fark edebilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Onarıcı etki
  • Organik içerik

Besleyici Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Saç Bakım Kremi

Besleyici Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Saç Bakım Kremi

Elidor 7/24 belirgin bukleler bakım kremi 300 ml, yıpranmış saçları arındırarak onaran özel bakım ürünüdür. Çeşitli testlerden geçirildiği için rahatlıkla kullanılabilir. Belirgin bukle ihtiyacınızı gidererek tellerin derinine nüfuz eder. Bukleleri belirginleştirerek uzun süreli kullanım güvenliği sunan özel bakım ürünü kafa derinizi boğmadan ferahlık sağlar. Elidor belirgin bukleler 7/24 saç bakım kremi 300 ml satın almadan önce müşteri yorum ve değerlendirmelerini analiz edebilirsiniz. Bu sayede ürün hakkında kapsamlı bilgi alabilirsiniz. Saçlarınızı yenileyerek kökten uca besleyebilen bu ürünü bütçenize uygun fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz. İçeriğindeki elmastın ve badem özü; tellerin sağlıklı ve hacimli görünmesine yardım eder. Duştan sonra kullanım için idealdir. Durulama işlemi gerektirmez. Saçları şekillendirerek belirgin bukleler oluşturur. Ürün, buklelerinizi memnun edici bir şekilde belirginleştirebilir. Düzenli kullanımda saçların güçlü, ışıltılı ve dinamik göründüğünü hissedebilirsiniz.

Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Saç Bakım Kremi Kullanımı

Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Saç Bakım Kremi Kullanımı

Elidor belirgin bukleler 7/24 saç bakım kremi 300 ml kullananlar, bu bakım kreminin saçlar teller üzerindeki besleyici, onarıcı ve güçlendirici özel bakım etkisini ilk uygulamadan itibaren fark eder. Saç uzunluğuna göre gerekli miktarda avucunuzun içine sıkıp yayarak nemli tellerin boy ve uçlarına eşit miktarda uygulamanız tavsiye edilir. Taradıktan sonra dilediğiniz gibi şekillendirmenize olanak sağlar. Aynı zamanda bu ürün durulama gerektirmez. Uzmanlar tarafından özel olarak geliştirilir. Kökleri derinlemesine koruyup güçlendirir. Elidor belirgin bukleler 7/24 saç bakım kremi 300 ml yorumları ve değerlendirmelerini incelediğinizde şampuanın içeriğindeki badem yağı özünün tellere ışıltı, hacim aynı parlaklık kazandırdığını görebilirsiniz. Ürün, estetik ve bakımlı bir görünüm kazandırır. Nemlendirici etkisiyle telleri yumuşatarak peeling etkisi yapar. Bu krem, dökülmelere karşı özel üretilir. Saçı koruyarak güçlendiren bu ürünle rahatlıkla tellere hacim kazandırabilirsiniz.

Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Saç Bakım Kremi 300 Ml Fiyatı

Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Saç Bakım Kremi 300 Ml Fiyatı

Elidor belirgin bukleler 7/24 saç bakım kremi 300 ml fiyatı farklı bütçelere hitap edebilir. Ürün fiyatları; marka kalitesi ve miktarına göre değişkenlik gösterebilir. Yıpranmış, kırılgan, bakımsız, işlem görmüş, ince, kalın, dalgalı, düz ya da kıvırcık pek çok saç teli üzerinde onarıcı ve hacim verici etkisiyle ön plana çıkar. Saçlara doğallık veren bitki özleri tellerin organik vitamin ihtiyacını karşılayabilir. Telleri kurutmadan kaşıntı ya da tahriş etme gibi sorunlar oluşturmadan rahatlıkla kullanılabilir. Çeşitli sağlık testlerinden geçirildiği için yıpranma durumlarında dahi rahat kullanım avantajı sağlayabilir. Saç tellerinde herhangi bir kırılma ve kopma gibi bir sorunla karşılaşmadan son derece memnun kalacağınız sonuçlar alabilirsiniz. İçeriğindeki organik bileşenler saç sağlığınızı koruyarak güçlendirebilir. Beğeni kazanan bu seçeneğe Trendyol avantajlarından faydalanıp kolayca sahip olabilirsiniz.