Elidor 7'si 1 Arada Saç Güzelleştirici Bakım Kremi Kolajen Içerir 150 ml X2

225 TL
(112,50 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
9.3
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
353,88 TL
350 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
253,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Elidor 7'si 1 Arada Saç Güzelleştirici Bakım Kremi Kolajen Içerir 150 ml X2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Capital Store Satıcı Ünvanı: İSLAM ARS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0800481342
    Bu ürün Capital Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET.UNİ.1761

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Hacim 0-199 ml
Geri Bildirim Ver

Elidor Saç Güzelleştirici Bakım Kremi Ürünleri Trendyol'da!

Elidor 7'si 1 arada 150 ml bakım kremi, saçınızın ihtiyaç duyduğu içeriklerin tek ürünler karşılanmasına yardımcı olur. Ürün, saçın gereksinimlerini tek bir kullanımda karşılar. Bu sayede ürünü, banyodan çıktıktan sonra ya da saçınıza bakım yapmak istediğiniz herhangi bir zaman kullanabilirsiniz. Ürünün saça uygulandıktan sonra durulanmasına gerek yoktur. Elidor bakım kremi, temel olarak saçınızın ihtiyaç duyduğu 7 ihtiyacın tümünü karşılar. Bu sebeple krem, saç bakımının oldukça önemli bir parçasıdır. Aklınıza gelebilecek tüm saç sorunlarını çözmesi için üretilen ürün, geri dönüştürülebilen ambalaja da sahiptir. Elidor 7'si 1 arada 2 x 150 ml saç güzelleştirici bakım kremi bu özelliği sayesinde çevre dostu kullanıma imkân sağlar.

  • Ağırlık: 2 x 150 ml
  • Saç Tipi: Tüm Saç Tipleri
  • Çeşit: Saç Kremi

Elidor 7'si 1 Arada Saç Bakım Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Elidor 7'si 1 Arada Saç Bakım Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Elidor 7'si 1 arada 2 x 150 ml saç güzelleştirici bakım kremi, pratik çözümler sunar. Ürün, saçınızın ihtiyaç duyduğu 7 etkiyi tek başına karşılar. Bakım kremi, saçların 72 saat boyunca elektriklenmesini önler. Bu sebeple ürün, saçların nem dengesini sağlayarak kabarmasını engeller ve her tele özenle bakım yapar. Krem sayesinde gün boyu ipeksi, canlı ve elektriklenmeyen saçlara sahip olursunuz. Ürünü kullandıktan sonra saçlarınıza hızlı ve kolay şekil verebilirsiniz. Saçlara şekil verirken ısı işlemi korkmadan kullanılabilir. Ürün, 230 dereceye kadar olan yüksek ısıya karşı saçlarınızda koruma sağlar. Krem, harika bir kokuya sahiptir. İçeriği sayesinde saçlarınızın 48 saat boyunca mis gibi kokmasına yardımcı olur. Ürün, en çok ihtiyaç duyulan kolajen içeriğiyle saçı besler ve güçlendirir. Bu sayede krem, gerçek parlaklık ve yumuşaklık sağlar.

Elidor 7'si 1 Arada Saç Güzelleştirici Bakım Kremi Nasıl Kullanılır?

Elidor 7'si 1 Arada Saç Güzelleştirici Bakım Kremi Nasıl Kullanılır?

Elidor 7'si 1 arada 2 x 150 ml saç güzelleştirici bakım kremi, son derece kolay ve pratik bir kullanım sağlar. Ürün, durulanmayan bir yapıya sahip olduğundan dolayı ihtiyaç duyulan her an kullanılabilir. Kremi fındık boyutunda kullanmak son derece yeterli olur. Ayrıca saçın boyuna göre de bakım kremi miktarı üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Yeterli ürünü elinize sıktıktan sonra saçın dibine temas etmeden kremi yaymanız önemlidir. Bu aşamada kremin, saçın boyuna ve uçlarına eşit şekilde yayıldığından emin olmalısınız. Elidor 7'si 1 arada 2 x 150 ml saç güzelleştirici bakım kremini uygularken ürünün gözle temas etmesine engel olunmalıdır. Krem göze temas ederse bol suyla durulayabilirsiniz. Hafif ıslak zemine uygulanan ürün, tüm gün boyunca saçınıza ihtiyacı olan nemi, parlaklığı, yumuşaklığı ve güzel kokuyu sağlar.

Elidor 150 Ml 7'si 1 Arada Saç Güzelleştirici Bakım Kremi Etkili midir?

Elidor 150 Ml 7'si 1 Arada Saç Güzelleştirici Bakım Kremi Etkili midir?

Elidor saç kremi, tek bir ürünle saçın ihtiyaç duyduğu 7 ihtiyacı yerine getirdiği için son derece etkilidir. Ürünün içinde bulunan gliserin ve kolajen gibi birbirinden önemli maddeler, saçınızın gün boyunca özgürce parlamasına ve sağlıklı olmasına yardımcı olur. Krem, hafif ıslak saça uygulandıktan sonra nemi içinde hapseder ve yumuşacık bir görünüm sağlar. Ürünün içinde bulunan kolajen, saçı besleyerek tellerle kökler arasında daha sağlam bağlantılar oluşturur. Elidor 7'si 1 arada 2 x 150 ml saç güzelleştirici bakım kremi yorumlarına Trendyol'dan ulaşabilir, kullananların deneyimlerini okuyabilirsiniz. Saçlarınızın ihtiyacını tek bir ürünle karşılamak istiyorsanız platformdan Elidor 7'si 1 arada ve 2 adet 150 ml güzelleştirici bakım kremi siparişi verebilirsiniz.