elfobaby Bebek Su Oyun Matı (TUMMY TİME) Aktivite Matı

255 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

elfobaby Bebek Su Oyun Matı (TUMMY TİME) Aktivite Matı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: elfobaby Satıcı Ünvanı: ELFO TEKNOLOJİ VE YAŞAM ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331187506800001 Vergi Kimlik Numarası: 3311875068
    Bu ürün elfobaby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elfobaby bebek su oyun matı
  • Bebeklerin sırtındaki, ellerindeki ve bacaklarındaki kas gelişimine katkıda bulunur.
  • Bebeklerin emeklemesinde yardımcı rol oynar.
  • Bebeğiniz yüz üstü durmakta zorlanıyorsa veya istemiyorsa, su oyun matı sayesinde yüz üstü kalmaya alışabilir.
  • Yumuşak dokusu ve içerisindeki su sayesinde düşme sonrası oluşabilecek yaralanmaları önler.
  • İçerisinde yüzen oyuncak balıklar sayesinde bebeğinizin dikkatini çeker ve bebeğinizle eğlenceli, eğitici vakit geçirmenizi sağlar.
  • Hiçbir zararlı toksik madde,bpa içermez.
  • Amerikan çocuk güvenliği sertifikası ( cpsc) mevcuttur. Ürünümüz Avrupa Standartlarına uygunluk kapsamında uluslararası akredite bir laboratuvar tarafından gerekli tüm testlere tabi tutulmuş ve testlerden başarı ile geçmiştir.
  • Ürün ağırlığı 280gr olup, katlanabilir ve yer kaplamaz.
  • Boyut: 66x50 cm olup 0.3 mm kalınlıktadır.

Ürün Özellikleri

  • Model Sabit
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Elfobaby ELF12 Bebek Su Oyun Matı

0-24 ay yaş aralığında olan bebeklerin gelişim aşaması çok önemlidir. O yaşlardaki bebeklerin eğlenerek öğrenmesi eğitim içgüdülerini destekler bu durumu ön plana çıkaran Elfobaby oyun matı, çocuğunuzun eğlenerek öğrenmesini sağlar birçok farklı yararlı olan bu mat, deniz altında bulunan canlılar kullanılarak tasarlanmıştır. Ürün tamamıyla hava ve su ile doludur. Herhangi bir sert yüzeyi bulunmayan mat sayesinde bebeğinize hiçbir zarar gelmez. Mat yüzeyinin yumuşak olması sebebiyle çocuğunuz düşse dahi yara almaz.

  • Kolay kurulum
  • 66 x 50 boyut ölçüleri
  • Amerikan Çocuk Güvenliği Sertifikası

Elfobaby Bebek Su Oyun Matı Nedir?

Elfobaby Bebek Su Oyun Matı Nedir?

Elfobaby bebek su oyun matı, çocuğunuzun eğitimini desteklerken eğlenmesini de sağlayan bir üründür. Mat kullanıcıya boş bir şekilde gönderilir ve kullanıcının su doldurulması beklenir. Bu işlem oldukça kolaydır. Elfobaby bebek su oyun matı üzerinde bulunan sibob açılır ve şişirilir. Sibobun kolay şişirilmesi için altında bulunan geniş körtapayı baş ve işaret parmağınızla yarıya kadar sıkıp öyle şişirebilirsiniz. Daha sonra sibobu sıkı şekilde kapattığınızdan emin olmanız gerekir. Aksi taktirde hava kaçırır. Şişirme işlemi bittikten sonra iç kısımda kalan büyük delik içerisine, ürünün iç hacminin % 80’i kadar su doldurulur ve delik kapatılır. Kullanılan mevsime göre ılık veya normal sıcaklıkta su eklenebilir. Elfobaby bebek su oyun matı içerisine eklenen suyun maksimum 40 derece olmasına özen gösterilmelidir. 40 dereceden sıcak su eklenirse mat hasar görebilir.

Elfobaby Su Oyun Matının Özellikleri Nelerdir?

Elfobaby Su Oyun Matının Özellikleri Nelerdir?

Elfobaby bebek su oyun matı üzerinde balıklar ve deniz atlarından oluşan denizaltı görselleri bulunur. Bebeklerin güvenli bir şekilde oynayacakları matın kalınlığı 0.3 mm olup genişliği ise 66 x 50 cm’dir. Elfobaby bebek su oyun matı ağırlığı da ortalama 280 gramdır. Katlanabilir özelliğinden kaynaklı olarak yer kaplamayan oyun matını dilediğiniz her yere taşıyabilirsiniz. Ürün, 0-24 ay yaş aralığı bulunan bebeklerin kullanımı için tasarlanmıştır. Bebeğinizin sağlığı göz önünde bulundurularak üretilen Elfobaby bebek su oyun matı, gerekli testler yapıldıktan sonra uygun görülmüş ve Amerikan Çocuk Güvenliği Sertifikası (CPSC) almıştır. Uygunluk için gerekli olan test uluslararası akredite bir laboratuvar tarafından yapılmıştır. Elfobaby bebek su oyun matı üretiminde herhangi bir toksik madde veya BPA kullanılmamıştır. Bu sebeple, bebeğiniz için gönül rahatlığıyla temin edebilirsiniz.

Elfobaby Mavi Oyun Matının Avantajları Nelerdir?

Elfobaby Mavi Oyun Matının Avantajları Nelerdir?

Elfobaby bebek su oyun matı, çocuğunuzun sırt, el ve bacaklarındaki kas gelişiminde katkı sağlar. Bebeğiniz için sağlıklı bir ortam yaratan Elfobaby bebek su oyun matı, emeklemesine de yardımcı olur. Ayrıca yüz üstü durmakta zorlanan veya istemeyen bebekleriniz içerisinde su bulunan mat ile buna alışabilir. Elfobaby bebek mavi su oyun matı içerisinde yüzen balıklar sayesinde bebeğinizin dikkatini çeker ve eğlenceli bir oyunu beraberinde getirir. Bebeğinizin en sağlıklı ve zarar görmeden eğlenmesine olanak tanıyan Elfobaby bebek su oyun matı fiyatı ise ailelerin bütçesini sarmayacak miktarda belirlenmiştir. Ürün 24 ay garanti kapsamındadır. Herhangi bir problemde direkt olarak yetkili birimlerle iletişime geçerek sorunun kısa sürede çözülmesini sağlayabilirsiniz. Çocuklarınızın yeni eğlenceli ve eğitici alanı olan Elfobaby bebek su oyun matı yorumlarına bakarak deneyimli kullanıcıların fikirlerini öğrenebilir ve farklı bilgiler edinebilir ve ailelerin ürünü ne şekilde kullandığını öğrenebilirsiniz. Trendyol üzerinden hızlı ve güvenilir kargo avantajından yararlanarak Elfobaby bebek su oyun matı ürününü temin edebilirsiniz.