elfenbein 6 Adet Çocuk Bebek Koruma Mobilya Çekmece Dolap Güvenlik Kilidi Kalitel 3M Yapıştırıcılı

384 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

elfenbein 6 Adet Çocuk Bebek Koruma Mobilya Çekmece Dolap Güvenlik Kilidi Kalitel 3M Yapıştırıcılı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOCAKAPLAN E-TICARET Satıcı Ünvanı: SERKAN KOCAKAPLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3198126965000001 Vergi Kimlik Numarası: 5650778784
    Bu ürün KOCAKAPLAN E-TICARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6 ADET ÇOCUK KORUMA DOLAP KİLİDİ 6 adet yüksek kaliteli kilide sahip olun. Pratik olmayan ve dağınık çocuk koruma sistemleriyle uğraşmayı bırakın ve en uygun kayış kilitleriyle deneyimini yaşayın. Çoklu Yüzey Askı Kilitlerimiz en inatçı bebeği bile dolaplarınızdan uzak tutar, çekmecelerinizden fırın, buzdolabı, çamaşır makinesi, klozet, çöp kutusu vb. Her türlü yüzeyde kullanılabilir. ÖNCE GÜVENLİK GELİR Küçükleriniz ilk adımlarını atmaya başladığında, evinizi onlar için güvenli bir ortam haline getirmenin zamanının geldiğini bilirsiniz. Bu akıllı güvenlik kilitleri ile çocuğunuzu bazı istenmeyen ev eşyalarına erişmekten etkili bir şekilde koruyabilirsiniz. GENİŞ KULLANIMI İLE ÇOK AMAÇLI GÜVENLİK KAYIŞLARI Dolapları, aletleri, çekmeceleri, buzdolabını, çöp kutusunu, klozeti ve daha fazlasını sabitleyerek bebeğinizin veya yürümeye başlayan çocuğunuzun güvende olduğundan emin olun. Bu çocuk kilitleri ile, meraklı çocuğunuz ulaşamayacağı için eşyalarınızı düzenli bir şekilde de düzenleyebilirsiniz! DÜŞÜNCE TASARIMI VE SÜPER YAPIŞKANLIK Bu emniyet kayışları, onları kullanan kişiye hizmet etmek için yapılmıştır! Yalnızca 7,5 "ila 4,5" arasında ayarlanabilir uzunlukları olmakla kalmaz, aynı zamanda kullanımlarını en üst düzeye çıkarmak için esnektirler. Hem düz yüzeylerde hem de köşelerde mükemmel çalışırlar. MONTAJI KOLAY VE KULLANIMI KOLAY Her iki tarafında bulunan yapışkan güçlü endüstriyel sınıf 3M bant sayesinde saniyeler içinde takıp çıkarabilirsiniz. Delme veya herhangi bir özel alet gerekmez! Ve mobilyanız için endişelenmeyin, bu kayışlar kalıntı bırakmaz ve mobilyanıza herhangi bir zarar vermez! ! UYARI ! Ürün önlem amaçlıdır, Ebeveyn gözetiminin yerini tutamaz. Ürün montajını çocuğun ulaşamayacağı yere yapmaya özen gösterin. Ürünü başka bir amaçla kullanmayın.

Ürün Özellikleri

  • Koruyucu Kilit Çeşidi Dolap Kilidi
  • Tip Koruyucu Kilit
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver