Elexsus Kuşlar Için Bit Pire Ve Tüy Bakım Spreyi 150ml

138 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Elexsus Kuşlar Için Bit Pire Ve Tüy Bakım Spreyi 150ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAZSAN Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ŞAHİN YAZICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9450538978
    Bu ürün YAZSAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elexsus Kenaex Bit,Pire ve Tüy Bakım Spreyi 150ml Kafes kuşları için, Dış parazitlerin (bit, pire) ısırması sonucu oluşan tahrişlerin giderilmesine yardımcı olur, palmarosa yağı içeren, deri ve tüy bakım spreyidir. * Derinin nem seviyesini korur, derinin sağlıklı olmasına ve tüylerin parlaklık kazanmasına yardımcı olur. * Hasarlı derinin iyileşmesine yardımcı olur. * Dış parazitlerin (bit, pire) ısırması sonucu oluşan tahrişlerin giderilmesine yardımcı olur. Ürünün İçeriği
  • 1 ml renksiz çözelti içerisinde 40 mg palmarosa yağı içermektedir. * Ürünün Kullanım Şekli
  • * Kuşun tüy ve derisine 15 cm uzaktan püskürtülmesi tavsiye edilmektedir. * Güvercinler için ve tüm kafes kuşları için kullanılabilir. Uyarılar
  • * Ağzı kapalı olarak çocukların ulaşamayacağı bir yerde muhafaza ediniz. * Ateşe püskürtmeyiniz. * Ürünü gıda maddelerinden uzakta muhafaza ediniz.
Geri Bildirim Ver

Elexsus Kuşlar İçin Bit, Pire ve Tüy Bakım Spreyi 150ml

İnsanlar gibi hayvanların da yemek, barınma ve sağlık gibi alanlarda ihtiyaçları vardır. Her hayvan, farklı bakımlara ihtiyaç duyar. Kuş, köpek, kedi, tavşan gibi hayvanlarda tüy bakımı çok büyük önem arz eder. Çünkü tüy, hayvanları dışarıdan gelebilecek darbelere ve olumsuz hava koşullarına karşı korur. Bazı parazit böcekler, hayvan derisine tutunarak derinin altında bulunan kan ile beslenir. Bu durum hayvanlarda birtakım hastalıklara yol açabilir. Temiz olmayan deri, parazitlere davetiye verir. Özellikle kuşlar diğer hayvanlara nazaran daha ufak bir bedene sahiptir. Bu nedenle çabuk ısınıp çabuk soğuyabilir. Uçmalarına bile destekte bulunan tüyler, kuşlar için bir nevi organ niteliğindedir. Elexsus kuşlar için ürettiği bakım spreyi sayesinde sevimli hayvanların sağlıklı bir cilde ve tüye sahip olmasına yardımcı olur.

  • Kesin çözüm getiren bakım
  • Pratik kullanım imkanı
  • Güvenilir içerik

Kuşlarda Cilt ve Tüy Sağlığı İçin Elexsus

Kuşlarda Cilt ve Tüy Sağlığı İçin Elexsus

Dış parazitlerin ciltte yarattığı tahribatların giderilmesine yardımcı olan Elexsus bakım spreyi, özellikle bit ve pire gibi yapışkan böceklerin yarattığı hastalıkları ortadan kaldırmaya yardımcıdır. Bu tür dış parazitlerin ısırması sonucu kuşların tüylerinde dökülme, cildinde ise tahriş gözlenebilir. Kaşıntı ve mantar gibi sorunlara yol açan bu durum, Elexsus kuşlar için bit pire ve tüy bakım spreyi ile engellenebilir. Bu sprey, kuşun cilt altındaki su seviyesinin optimal düzeyde kalmasını sağlar. Derinin nem seviyesini koruyarak tüy sağlığının korunmasına destek olur. Sağlıksız bir cilt, tüylerin bakımsız görünmesine neden olur. Kuşların vücut ısıl dengesini koruyan tüylerin sağlığı çok önemlidir. Bu sprey, tüylerin parlaklığını artırır ve kuşun bedeninin korunmasına yardımcı olur. Ayrıca kuşun daha temiz görünmesini sağlar. İçerisinde bulunana yağ, tüm deriye bakım yapar.

Hızla Etki Gösteren Elexsus Bakım Spreyi Özellikleri

Hızla Etki Gösteren Elexsus Bakım Spreyi Özellikleri

Hayvanlarınız için seçeceğiniz ürünlerin içeriğine dikkat etmeniz gerekir. İçeriği sağlıklı olmayan ürünler, hayvan sağlığına zarar verebilir. Elexsus ürünü, palmarosa yağı içerir. 1 ml renksiz çözeltinin içerisinde yaklaşık 40 gr palmarosa yağı bulunur. Kuşun cildine ve derisine 15 cm kadar uzaklıktan püskürtülerek kullanılması tavsiye edilir. Tüm kafes kuşu türünde kullanılabilen bir üründür. Güvercinler için de rahatlıkla kullanılabilir özelliktedir. Elexsus kuşlar için bit, pire ve tüy bakım spreyi 150 ml, kuşlarda kaşıntının önüne geçer. Bit ve pirelerin yol açtığı kaşıntı, kuşları strese sokarak tüylerinin dökülmesine yol açabilir. Bu durumu engellemek için Elexsus spreyi kullanabilirsiniz. Düzenli bakım yaptığınızda kuşların tüylerindeki parlaklık artar. Dilerseniz ürünü kafes içerisine de sıkıp uygulayabilirsiniz. Minik dostlarınızın sağlığını pratik bir şekilde koruyabilmek için Elexsus ürününü gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz.

İndirimli Elexsus Bakım Spreyi Fiyatları

İndirimli Elexsus Bakım Spreyi Fiyatları

Ürünün kullanım süresinin uzunluğu, kullanım sıklığı ile ilişkilidir. Ürünü uyguladığınız kuşların sayısı ve uygulamanızın sıklığı, kullanım süresini belirleyen etkenlerdendir. Ürünün çok az bir kısmı, bakım için yeterli olur. Bu nedenle alınan sprey, uzun süre kullanılabilir özelliktedir. Hayvan bakımı, beraberinde pek çok masrafı getirir. Bu nedenle satın alacağınız ürünün sadece kalitesine değil, fiyatına da dikkat etmeniz gerekir. Kaliteli ve uygun fiyatlı bir ürün olarak karşınıza çıkan sprey, memnuniyet yaratır. Elexsus kuşlar için bit, pire ve tüy bakım spreyi 150 ml fiyatı bakımından alıcıları mutlu eder. Uygun fiyatlı kuş bakım ürünleri arasında yerini alan ürünü satın almadan önce diğer müşterilerin deneyimlerine de göz atabilirsiniz. Trendyol üzerinden Elexsus kuşlar için bit, pire ve tüy bakım spreyi 150 ml yorumlarına ulaşarak ürünle ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz.