4
Vücut Güneş Kremi kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

ELENSILIA Makyaj Üzerine Uygulanabilen Stick Güneş Kremi Spf 50+ Pa++++ Green Energy Sun Stick

519,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ELENSILIA Makyaj Üzerine Uygulanabilen Stick Güneş Kremi Spf 50+ Pa++++ Green Energy Sun Stick

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: K-LAND Satıcı Ünvanı: K LAND BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0577126731400001 Vergi Kimlik Numarası: 5771267314
    Bu ürün K-LAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güney Kore'li marka ELENSILIA'dan Spf50+ ve pa++++ korumaları ile, en yüksek korumaya sahip kolay uygulanabilen doğal içeriklerle zengin stick güneş kremi
  • Stick yapısı sayesinde makyaj üzerine de rahatlıkla uygulanabilir, kolay taşınabilir.
  • Kimyasal koruyucu filtre içerir.
  • Birden fazla kat uygulansa bile, topaklanma veya yağlanma olmaz, yapış yapış his bırakmadan hafif bir yapıda mükemmel görünüm sağlar.
  • Mineral yağ, paraben içermez.
  • Chlorella özü, spirulina platensis özü, centella asiatica özü, deniz üzümü özü, aloe vera yaprak özü ve nocha özü ile doğadan gelen sağlıklı içerikler barındırır, yapay renklendirici içermez, rengini yeşil kompleksten alır.Ürün içeriğinde bulunan, Nasa’nın gelecekteli yaşam enerjisi olarak bahsetmiş olduğu Halofit’ler, çeşitli çevresel streslere karşı koyarak hayatta kalır. Sert deniz meltemlerinin yanında, yapraklarında ve gövdelerinde tozlaşmayı seçici olarak kontrol edebilirler.
  • Hangi cilt için uygundur? Her cilt yapısına uygundur.
  • Nasıl kullanılır? Cilde çok fazla bastırmadan nazikçe stick formda ürünü uygulayın.
  • MADE IN KOREA
  • Dermatolojik Olarak Test Edilmiştir
  • 16g
  • İçerik: Cetylethylhexanoate, ceresin, octyldodecanol, silica, caprylic/capric triglyceride, ethylhexyl methoxycinnamate, synthetic wax, octocrylene, isododecane, ethylhexyl salicylate, butyl Methoxydibenzoylmethane, microcrystalline wax, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyltriazine, ethylene/propylene copolymer, polyethylene, methyl methacrylate crosspolymer, purified water, glycine, serine, glutamic acid, aspartic Acid, leucine, alanine, lysine, arginine, tyrosine, phenylalanine, proline, valine, threonine, isoleucine, histidine, methionine, cysteine, green tea extract, chrysanthemum flower extract, arrowroot extract, mulberry fruit extract, mugwort leaf extract, broiler Bark extract, persimmon leaf extract, sunflower seed extract, pine needle leaf/stem extract, phytic acid, hydrolyzed hyaluronic acid, loxampire callus culture filtrate, spirulina platensis extract, chlorella vulgaris extract, gene Tiana root extract, arnica montana flower extract, bitter mugwort extract, yarrow extract, centella asiatica extract, snail mucus filtrate, sea grape extract, aloe vera leaf extract, dextrin palmitate, dibutylethylhexanoyl glutamide, indo mulberry extract Leaf extract, Indian mulberry flower extract, ivy god fruit extract, pumpkin powder, eggplant fruit extract, holy basil leaf extract, turmeric root extract, drumstick seed oil, true coral extract, butylene glycol, BH tea, Glycerin, ethanol, PEG-8, PG-1-PEG-9 lauryl glycol ether, sodium polyacrylate, potassium sorbate, caprylyl glycol, phenoxyethanol, 1,2-hexane diol

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Görünüm Renksiz
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Tip Stick
Geri Bildirim Ver

ELENSILIA 880952524492 Green Energy Sun Stick Makyaj Üzerine Uygulanabilen Spf 50+ Pa++++ Stick Güneş Kremi

Her zaman göz alıcı bir cilde sahip olmak için kaliteli bakım ürünleri seçmek çok önemlidir. Elensilia Green Energy Sun Stick ise içeriği ve niteliğiyle öne çıkan bir üründür. Bu pratik krem, cildi Güneş’in zararlı etkilerinden korur. Üstelik ürünü, boyutu sayesinde her an yanınızda taşıyabilirsiniz. Söz konusu Güneş kreminin içeriğinde cildi yıpratacak herhangi bir katkı maddesi yer almaz. Ayrıca stick formundaki bu koruyucu, rengini formülündeki doğal özlerden alır. Cilt bariyerini güçlendiren kullanımı kolay bir Güneş kremine ihtiyacınız varsa bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Stick formunda olduğundan uygulaması pratiktir.
  • Paraben içermez.
  • Koruyucu filtre içerir.

Elensilia Spf 50+ Pa+++ Stick Güneş Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Elensilia Spf 50+ Pa+++ Stick Güneş Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Hibrit bir koruyucu olan Elensilia Sun Stick, etkisi oldukça güçlü bir üründür. Söz konusu krem, Güneş’ten gelen UV ışınlarına karşı 50 faktör yoğunluğunda cilt bariyeri kurar. Yüksek koruma işlevi bulunan ürün, doğal bir içeriğe sahiptir. Bahsedilen stickte Chlorella, Centella Asiatica, Spirulina Platensis, Aloe Vera, deniz üzümü ve Nocha özleri bulunur. Bu sayede ürün, doğadan gelen sağlıklı özlerle cildinizi besler. Elensilia Green Energy Sun Stick, NASA’nın gelecekteki hayatın kaynağı olarak gördüğü Halofitler de barındırır. Kremin bu özelliği cildin ideal düzeyde nemlenmesine yardımcı olur. Bahsi geçen Güneş kremi tende yağlılık hissine neden olmaz. Ürün 16 ila 30 Ml aralığında hacme sahiptir. Çevresel streslere karşı koyarak etkisini sürdüren stick, cildinizin daha genç görünmesine katkıda bulunur. Bu ürün hem kadınlara hem erkeklere hitap eder.

Elensilia Green Energy Stick Güneş Kremini Kimler Kullanabilir?

Elensilia Green Energy Stick Güneş Kremini Kimler Kullanabilir?

Yorgun cilt yüzeyini canlandıran Elensilia Güneş kremi, geniş bir kitlenin kullanımına uygun ürünlerdendir. Bu koruyucu bakım ürünü tüm cilt tipleri için elverişlidir. Dolayısıyla kremi yağlı, kuru, hassas ya da karma cilde sahip herkes gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Elensilia Green Energy Sun Stick pürüzsüz ve zamansız bir cilt isteyen tüm kadınlar ve erkekler için ideal ürün olabilir. Doğal özleriyle teni besleyen bu kaliteli krem, Güneş’in yaşlandırıcı etkilerinden korunmayı hedefleyenlere hitap eder. Üstelik söz konusu stick beyaz, esmer veya kumral tüm ten rengine sahip kişilerde kullanıma elverişlidir. Ancak ürün, yalnızca yetişkin yaş grubuna uygundur. Güneş’in cildinde lekeler ve kuru bir görüntü yaratmasını istemeyen her yaştan yetişkin, bu ürünü kullanabilir. Doğal içerikli, etkili bir Güneş koruyucuya ihtiyaç duyuyorsanız kremi hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.

Elensilia Spf 50+ Green Energy Sun Stick Nasıl Kullanılır?

Elensilia Spf 50+ Green Energy Sun Stick Nasıl Kullanılır?

Yeşil özleri sayesinde cildi canlandıran Elensilia SPF 50+ stick Güneş kreminin kullanımı çok pratiktir. Bahsi geçen koruyucu bakım ürünü stick formda olduğu için elinize bulaştırmadan uygulayabilirsiniz. Üstelik krem, formu sayesinde cildinizde topaklanma yapmaz. Elensilia SPF 50+ stick Güneş kremini fazla bastırmadan yüzünüze ya da vücudunuzun herhangi bir bölgesine sürebilirsiniz. Söz konusu ürünü makyaj yaptıktan sonra kullanmak mümkündür. Hava koşullarına ve uyguladığınız alana göre kremi yenileyebilirsiniz. Bahsedilen stick birkaç kat sürülse bile cildinizde ağır ya da yağlı bir hissi bırakmaz. Hafif bir yapıya sahip olan koruyucu kremi hem Güneş’e çıkmadan hem de dışarıda rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Bu ürün sayesinde teninizi UV ışınlarının yaşlandırıcı etkilerinden korurken daha pürüzsüz ve genç bir görünüme kavuşursunuz. Bahsedilen krem, besleyici etkisiyle cildine özen gösterenler için avantajlı bir seçenektir. Ürünü kullananların değerlendirmelerini Elensilia Green Energy Sun Stick yorumlarında görebilirsiniz. Ayrıca bu kaliteli ürünü Trendyol’dan güvenli bir şekilde ve uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.