ELEKTRAD Elektrikli Havlupan 500*700 Krom

2.400 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ELEKTRAD Elektrikli Havlupan 500*700 Krom

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELEKTRAD Satıcı Ünvanı: ELEKTRAD ISI ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331053998200001 Vergi Kimlik Numarası: 3310539982
    Bu ürün ELEKTRAD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elektrad Elektrikli havlupan krom 50 x 70 cm Şık tasarım oldukça şık bir tasarıma sahip olmasından dolayı banyonuzda herhangi bir görüntü kirliliğine neden olmaz. Böylelikle banyonuzda olduğu süre boyunca hem sizlerin göz zevkine hitap eder hem de banyonuzda şık bir görüntünün oluşmasına olanak sağlar. Çalışma gücü 250 watt değerinde yüksek bir çalışma gücü bulunmaktadır. Bu denli yüksek bir çalışma gücünün olmasından dolayı çok daha etkili bir ısıtma işlemi gerçekleştirir. Böylelikle banyonuz kışın soğumaz ve sizlerin banyodan çıktıktan sonra üşümesi mümkün olmaz. Boyut ölçüleri 50 x 70 cm değerinde boyut ölçüleri bulunmaktadır. Ideal boyut ölçülerine sahip olmasından dolayı banyonuzda oldukça az miktarda bir alan kaplar. Böylelikle sizlere rahatsızlık verecek bir sorun ortaya çıkarmadan kullanım gerçekleştirebileceğiniz geniş bir alanın kalmasına olanak sağlar. Kolay temizlenir üretiminde kullanımı gerçekleştirilen malzemeler kolay bir biçimde temizlenebilmesine olanak sağlamaktadır. Bu sayede basit bir silme işlemi ile birlikte oldukça hijyenik bir hal alır. Çalışma türü elektrik ile çalışan bir yapısı bulunmaktadır. Bu nedenle fişe takılmasının ardından direkt olarak kullanıma hazır hale gelir. Böylelikle banyonuzun etili bir biçimde ısınmasına olanak sağlar. Ip sınıfı ıp 44 sınıfına mensup olmasından dolayı oldukça sağlam bir yapısı bulunmaktadır. Bu sayede hem katılara hem de sıvılara karşı oldukça korunaklıdır. Bu da bozulma etkilerinin önüne geçerek sizlere çok daha uzun süreli bir kullanım gerçekleştirebilme imkânı sağlar.
Geri Bildirim Ver