Elegance vip Perfume E-006 "eros" Eau De Parfum For Men

298,75 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Elegance vip Perfume E-006 "eros" Eau De Parfum For Men

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELEGANCE VİP PERFUME Satıcı Ünvanı: ELEGANCE KOZMETİK TEKSTİL İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331231049000001 Vergi Kimlik Numarası: 3312310490
    Bu ürün ELEGANCE VİP PERFUME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elegance VIP Perfume E-006 Erkek Parfümü Karizmatik ve güçlü erkeğin imzası olan Elegance VIP Perfume E-006, çekici ve etkileyici bir koku ile tanışın. Bu parfüm, modern erkeğin zarafetini ve özgüvenini vurgulayarak, her anınıza unutulmaz bir iz bırakır. Tepe Notalar: Bergamot: Canlandırıcı ve enerji veren bir narenciye notası. Lavanta: Huzur verici ve zarif bir çiçeksi nota. Zencefil: Baharatlı ve canlandırıcı bir karakter. Kalp Notalar: Oud Ağacı: Derin, odunsu ve baştan çıkarıcı bir nota. Tonka Fasulyesi: Tatlılık ve sıcaklık katan bir notadır. Gül: Romantik ve çiçeksi bir karakter. Temel Notalar: Deri: Maskülen ve güçlü bir temel nota. Vetiver: Topraksı ve hafif odunsu bir nota. Amber: Kalıcılığı ve sıcaklığı artıran güçlü bir nota. Elegance VIP Perfume E-006, gün boyu süren kalıcılığı ile öne çıkar. Her sıkışınızda sizi çevreleyen etkileyici ve çekici bir koku bulacaksınız. Bu parfüm, stilinize zarafet ve çelik bir çekicilik katmak için tasarlandı. Modern, sofistike ve kararlı erkekleri hedefleyen E-006, her anınıza özel bir dokunuş ekler. Güvenin simgesi olun, çevrenizde unutulmaz bir iz bırakın. Elegance VIP Perfume E-006, özel anlarınıza eşlik eden benzersiz bir kokudur. Şimdi keşfedin ve kalitenin ötesinde bir deneyim yaşayın!

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Oryantal
Geri Bildirim Ver