Electronic Arts UFC 3 Ps4 Oyun

899 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.400 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL

Ürün Bilgileri

Electronic Arts UFC 3 Ps4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Abrakadabragame Satıcı Ünvanı: SİNAN CAN ALPARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0560365106
    Bu ürün Abrakadabragame tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün teslim edildikten sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir. Bandrollü, güvenlik şeritli

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Dövüş
Geri Bildirim Ver

Electronic Arts 5030946121595 UFC 3 PS4 Oyun

Electronic Arts UFC 3 Ps4 oyun EA Canada tarafından geliştirilen ve EA Sports tarafından yayınlanan karma dövüş sanatları video oyunudur. Electronic Arts UFC 3 Ps4 oyunu EA Sports UFC’sinin ve EA Sports UFC 2’nin devamı niteliğindedir. Ultimate Fighting Championship programına dayanan oyun ses, hareket ve fizik açısından gerçekliğini yüksek derecede korur. Spor oyunları kategorisindeki Electronic Arts UFC 3 Ps4 uyumluluğu olan standart oyun baskı kalitesine sahip eşsiz bir üründür. Dövüşlerin yanı sıra Arts UFC 3 oyununda oyuncu kariyeri yaratarak hayran kazanmak, büyük sözleşmeler yoluyla karakteri zenginleştirmek ve dünyanın dikkatini çekmek gibi heyecan verici seçenekler bulunur. Ürün, yüksek grafik özelliklerine sahiptir ve gerçekçiliği yüksektir.

  • Ps4 uyumludur.
  • Dövüş oyunudur.
  • Tek kişi veya iki kişi oynanabilir.

Electronic Arts Ufc 3 Ps4 Oyun Özellikleri Nelerdir?

Electronic Arts Ufc 3 Ps4 Oyun Özellikleri Nelerdir?

Electronic Arts UFC 3 Ps4 oyun animasyonları doğal, vuruş hassasiyeti yüksek kaliteli bir oyundur. Spor oyunları kategorisinde dövüş oyunu severlerin gözdesi Electronic Arts UFC 3 Ps4 oyunun geçmiş serilere göre animasyonu geliştirilmiştir ve çok gerçekçidir. Vuruş sahneleri, alınan darbelere göre karakterdeki hasar ve mimikler, karakterin oyun süresine göre ter ve yorgunluk belirtileri gibi detaylar doğal bir görünümle oyuna eklenmiştir. Online oynamayı destekleyen Electronic Arts UFC 3 Ps4 oyun, Ps4’den UFC 3’ü eşzamanlı oynayan kişilerle eşleşerek oyun oynama deneyimi yaşatır. Aynı zamanda çoklu oynama seçeneği ile sevdiklerinizle keyifli zaman geçirmenize yardımcı olur. Tek kişi, iki kişi ya da online oyuncularla oynama fonksiyonları oyunu farklı seçeneklerle tekdüzelikten kurtarır ve daha eğlenceli hale getirir.

Electronic Arts Ufc 3 Ps4 Oyunun İçeriği Nasıldır?

Electronic Arts Ufc 3 Ps4 Oyunun İçeriği Nasıldır?

Electronic Arts UFC 3 Ps4 oyun içeriği 16 yaş ve üzeri oyun severler için uygundur. Dövüş oyunları arasında grafik özellikleriyle öne çıkan Electronic Arts UFC 3 Ps4 oyun, Ultimate Fighting Championship programındaki hemen her karakterin animasyonu ile dövüş oyunu oynama deneyimi sunar. Farklı karakterler seçerek çevrimdışı veya çevrimiçi oynama, çoklu oynama ve bir oyuncu seçerek kariyer yaratma ve geliştirme seçenekleriyle oyun içerisinde çeşitli modlar bulunur. Electronic Arts UFC 3 Ps4 oyun 10 ağırlık sınıfından Bruce Lee dahil olmak üzere toplam 234 farklı dövüşçü karakter kadrosuna sahiptir. Spor oyunları arasında en hassas ve gerçekçi hareketleri canlandıran Electronic Arts UFC 3 Ps4 oyun özgün dövüş hareketleriyle öne çıkar. Electronic Arts UFC 3 Ps4 oyun, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

Electronic Arts Ufc 3 Ps4 Oyunu Nasıl Oynanır?

Electronic Arts UFC 3 oyun PlayStation 4 oyun konsoluyla uyumlu bir üründür. PlayStation 4’ü olan kişiler söz konusu ürünü satın alarak oyunu oynayabilir. Electronic Arts UFC 3 Ps4 oyun, Ps4 oyun konsolunun kolundaki farklı komut tuşlarıyla özgün dövüş hareketlerini sergilemektedir. Aynı zamanda oyunu başlatma, durdurma ve kapatma gibi tüm komutlar konsolun koluyla gerçekleştirilir. Karakter seçenekleri açısından oldukça zengin olan Electronic Arts UFC 3 Ps4 oyun, karakter seçimi yapıldıktan sonra farklı oyun modlarıyla çeşitli oyun deneyimleri sunar. Electronic Arts UFC 3 Ps4 oyunu satın almak isteyen kişiler ürünü Trendyol’un internet sitesi üzerinden birkaç tıkla satın alabilir. Daha önceden ürünü satın alan kişilerin görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isteyen kişiler ise Electronic Arts UFC 3 Ps4 oyun yorum sekmesine göz atabilir. Dilerseniz siz de bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.