Electronic Arts UFC 2 PS4 Oyun

899 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Electronic Arts UFC 2 PS4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: speedbazaar Satıcı Ünvanı: TEMRAZ KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5530309045
    Bu ürün speedbazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Dövüş
Geri Bildirim Ver

Electronic Arts 5030948113772 UFC 2 PS4 Oyun

Electronic arts ufc 2 ps4 oyun playstation ve xbox uyumludur. Yeni nesil özellikler içeren bu oyun türü dövüş sanatına farklı bir kapı aralamaktadır. Güncellenmiş karakterler ve etkileyici dövüş modelleri sayesinde tüm dövüş oyunu hayranlarının göz bebeği olacak bu electronic arts ufc 2 ps4 oyunu tüm platformlarda sizi beklemektedir. İster online ister offline, dilediğiniz her yerde ve her kişiyle bu oyunu oynayabilirsiniz. Şimdiye kadar alışık olduğunuz klasik dövüş oyunlarından çok farklı olan bu oyun sayesinde gerçeklik algınızı sorgulayıp bu alandaki yeteneklerinizi detaylı bir şekilde ilerletebilirsiniz. Ronda Rousey’in de tanıtım kapağında bulunduğu bu oyun, dövüş alanında kapsam açısından gelişmiş bir seviyede bulunmaktadır.

  • PS4 ve Xbox uyumlu
  • Yenilenmiş özellikler
  • Online ve offline oyunlar

Electronic Arts UFC 2 PS4 Oyununun Konusu Nedir?

Electronic Arts UFC 2 PS4 Oyununun Konusu Nedir?

Electronic arts ufc 2 ps4 oyun içerisinde çeşitli dövüş karakterleri bulundurmaktadır. Seri 2’de Sage Northcutt, Jessica Aguilar ve gizli karakter olarak tanımlanan kişiler yer almaktadır. Gizli karakter olarak merak uyandıran kişi, 2. seride Joe Rogan olarak ortaya çıkmaktadır. Bu uzun zamandır beklenen haber çoğu hayranını şaşırtmaktadır. Oyun bir dövüş oyunudur. Dövüş bir ring üzerinde gerçekleşmektedir. Karşılıklı seçilen karakterler özelliklerine göre sınıflandırılıp birbirinden farklı dövüş hareketlerini yapabilmektedir. Bu karakterleri dövüştürerek bir üst lige yükselebilir, karakterlerinizin özelliklerini iyice kavrayarak çok daha yüksek puanlar elde edebilirsiniz. Boks dünyasının en ünlü isimlerinden olan Mike Tyson da bu 2. seride sizleri beklemekte. Şov dünyasının başarılı ismi Conan O’Brien ve MMA dövüşçüsü Connor McGregor da sizi şaşırtacak karakterler arasında.

Electronic Arts UFC 2 PS4 Oyununun Animasyonları Nasıldır?

Electronic arts ufc 2 ps4 ea sports oyun karakterleri gerçek hayata oldukça yakındır. Karakterleri seçerken onları tanımak için karakter detaylarına bakmanıza bile gerek kalmadan gerçek hayattaki birebir özelliklerini oyunda görebilirsiniz. Yeni nesil oyun standartlarının da üstünde hazırlanmış olan bu oyun göz alıcı karakter özellikleriyle harmanlanmaktadır. Kişilerin dış görünüşlerine ait tüm detaylar electronic arts ufc 2 ps4 oyununda yer almaktadır. Yeni bir özellik olan ultimate team, oyunun kalitesini yükseltmekle kalmayıp aynı zamanda oyun oynarken aldığınız zevki de zirveye çıkarmaktadır. Animasyonlar oldukça gerçekçi ve canlıdır. Kullanılan tüm renkler gerçekle birebir aynıdır. Sanki o ringteki atmosfer evinizdeymiş gibi hissedebilir bazen de pistte kendinizi bulabilirsiniz. Electronic arts ufc 2 ps4 ea sports oyun sizleri dış dünyadan uzaklaştırmak için bekliyor.

Electronic Arts UFC 2 PS4 Oyunu Kimlere Hitap Eder?

Electronic arts ufc 2 ps4 ea sports oyun dövüş dünyasına ilgi duyan her yaştan kullanıcı için uygundur. Özellikle boksla ilgilenen, turnuvaları takip eden ve bu spora değer veren herkes bu teknolojiyle desteklenmiş büyülü dünyaya davetlidir. Gerçek hayatta boks dünyasında ismini duyurmuş, tüm dünyada izlenen ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan neredeyse herkesin karakterini oyunda bulmak mümkün. Hem televizyonda izlediğiniz hem de hayranlıkla takip ettiğiniz sporcular artık sizin de evinizde. Electronic arts ufc 2 ps4 oyun fiyatı, içerdiği knockout, ultimate team seçeneği ve kendine özgü geliştirilmiş karakteristik yapılarına rağmen bütçe dostudur. Siz de artık bu tutkunuzu ortaya çıkarmak ve stresinizi atmak için bu oyunu Trendyol üzerinden hızlıca teslim alabilirsiniz. Electronic arts ufc 2 ps4 oyun yorumlarını da inceleyebilir ve diğer kullanıcıların memnuniyet yorumlarına erişebilirsiniz.