7
PS4 Oyunları kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Electronic Arts Fifa 21 PS4 Oyun - Türkçe Menü

1.050 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.050 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.050 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL

Ürün Bilgileri

Electronic Arts Fifa 21 PS4 Oyun - Türkçe Menü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: gamecity Satıcı Ünvanı: AHMET TUNA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8610746394
    Bu ürün gamecity tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EA Romania oyun geliştiricisi ile tasarlanan FİFA 21 PS4, Blu-ray ortam türü için uygun bir oyun seçeneğidir.
  • PS4 futbol oyunları, minimum 1 maksimum 4 çevrimdışı oyuncu kapasitesine sahiptir. Çevrimiçi ortamda 22 kişi sayısına kadar çıkabilir.
  • FİFA 21 PS4 CD, çoklu çalma modunun yanı sıra fiziksel ortam dağıtım tipine sahiptir. Oldukça kolay bir şekilde çoklu ortam ve oyuncu bağlantısı kurabilir.
  • Playstation platformu için geliştirilen Electronic Arts FİFA21, spor oyun türü olarak Playstation oyun konsoluna uygun tasarlanır. Hem tekli hem de çoklu oyuncular çevrimdışı veya çevrimiçi oynama imkanına sahiptir.
  • Geliştirilen içeriği, internetli ve internetsiz oyun oynamak mümkündür.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Spor
Geri Bildirim Ver

Electronic Arts 5030945124450 Fifa 21 PS4 Oyun

Futbol pek çok insanın hobisidir. Günlük hayatta bunun için özel zamanlar bile düzenlenmektedir. Kimileri halı sahaya giderek kimileri ise bilgisayar oyunları oynayarak bu hobisini geliştirir. Özellikle bilgisayar oyunları çok yaygınlaşmıştır. Fifa Ps oyunlarının sürekli güncellenmiş versiyonları çıkmakta ve futbolseverleri mest etmektedir. Electronic Arts Fifa 21 Ps4 Oyunu Türkçe Menü de yine futbolseverleri oldukça memnun edecektir. Electronic Arts Fifa 21 Ps4 Oyunu Türkçe Menünün genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • Yüksek kalitede iyileştirilmiş görseller bulunur.
  • Gelişmiş animasyon teknolojisi kullanılmıştır.
  • Gerçekçi bir oyun deneyimi sunulur.

Electronic Arts Türkçe Menü Fifa 21 Genel Özellikleri Nelerdir?

Electronic Arts Türkçe Menü Fifa 21 Genel Özellikleri Nelerdir?

Electronic Arts Fifa 21 Ps4 Oyunu Türkçe Menü, çok oyunculu çevrimdışı olarak 2-4 kişi arasında, çok oyunculu çevrimiçi olarak ise 2-22 kişi arasında oynanabilmektedir. Electronic Arts Fifa 21 Ps4 Oyununda DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır ve PS4 oyunu, PS Vita aracılığıyla kontrol edilebilir. Ayrıca PS4 Pro konsolunda gelişmiş oyun deneyimi de sunar. Electronic Arts Fifa 21 Ps4 Oyun Türkçe Menüde görsel iyileştirmeler yüksek kalitededir. Electronic Arts Fifa 21 Ps4 Oyun, yeni nesil konsollar ile tam performans almanızı sağlar. Dokunsal geri bildirim desteği de mevcuttur. Electronic Arts Fifa 21 Ps4 Oyun Türkçe Menüyü bilgisayarda ve oyun konsollarında oynayabilirsiniz. Electronic Arts Fifa 21 Ps4 Oyun Türkçe Menüde, render, aydınlatmalar, geliştirilmiş animasyon teknolojisi gibi özelliklerin bulunması da oynanılan oyundan maksimum keyif almayı sağlıyor.

Electronic Türkçe Menü Arts Fifa 21 PS4 Oyunda Hangi Ligler Vardır?

Electronic Türkçe Menü Arts Fifa 21 PS4 Oyunda Hangi Ligler Vardır?

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, Primer Lig, CONMEBOL Libertadores CONMEBOL Sudamericana gibi dünyanın en büyük liglerine erişim sağlayabileceğiniz tek oyundur. David Beckham, Oliver Kahn, Francesco Totti, Franz Beckenbauer gibi oyuncuların ikon kartları da oyun içinde yer alıyor. Hâlen farklı bir firmada telif hakları yer alan Juventus takını ve Barcelona’nın stadyumu Camp nou bu versiyonda yer almıyor. Ancak bunun yerine “Piemonte Calcio” adı kullanılıyor. Electronic Arts Fifa 21 Ps4 Oyununda daha gerçekçi transferler yapılarak genç oyuncular oyuna entegre edilmiş. Bu özellik de oyun kalitesini üst seviyeye taşıyor. Electronic arts fifa 21 ps4 oyun türkçe menü, hemen herkes tarafından sıklıkla tercih edilir.

Electronic Arts Fifa 21’de Geliştirilen Modlar Nelerdir?

Electronic Arts Fifa 21’de Geliştirilen Modlar Nelerdir?

Electronic Arts Fifa 21 Ps4 Oyun Türkçe Menü, benzersiz bir deneyimi beraberinde getiriyor. Hem eski hem yeni konsollarda oynama imkânı sunan Electronic Arts Fifa 21 Ps4 Oyunu, oyunseverleri oldukça heyecanlandırmakta. Lisanslı kulüp oyuncularında ve logolarda yüksek gerçeklik imkânı da sunuyor. Yeni versiyonda hızlı yükleme süreleri de yer alıyor. Ayrıca VAR özelliğinin de gelişmiş güncellenmiş versiyonu, Electronic Arts Fifa 21 Ps4 Oyununda bulunuyor. Volta olarak bilinen sokak futbolu eklentisinde ciddi iyileştirmeler yapılmasıyla beraber oyun oynarken futbol keyfi ileri seviyeye taşınıyor. Bu modda seçilen sokak maçlarına daha fazla mekân ve daha farklı hareketler eklendi. Electronic Arts Fifa 21 Ps4 Oyunu, daha realist bir oyun tecrübesini kullanıcıya sunuyor. Electronic Arts Fifa 21 Ps4 Oyun Türkçe Menü yorumlarına baktığınızda kullanıcıların daha önce deneyimlemediği tecrübeleri deneyimlediklerini görebilirsiniz. Electronic Arts Fifa 21 Ps4 Oyun Türkçe Menü, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir. Dilerseniz siz de Trendyol’un sağladığı pek çok avantaj ile oyunu uygun şartlarda satın alabilirsiniz.