Electronic Arts Need For Speed Shift Ps3

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Electronic Arts Need For Speed Shift Ps3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ezgi Elektronik Satıcı Ünvanı: EYLEM ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6760105950
    Bu ürün Ezgi Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Need For Speed Shift Ps 3 Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir. Vites arttırmaya hazır olun: Modern motor sporlarını yansıtan gerçek bir sürüş deneyimi sunmak için tasarlanan Need for Speed SHIFT yarışçılar tarafından, yarışçılar için hazırlanıyor. Yepyeni ve gerçekçi sürüş deneyimi: Need for Speed SHIFT, oyunculara gerçekçi ve etkileyici bir simulasyon tarzı sürüş deneyimi yaşatacak. Arcade tarzından Gran Turismo tarzı simulasyona geçiş: Need for Speed SHIFT yüksek performanslı yarış arabalarının hissini daha önce görmediğiniz şekilde yaşatacak. Yeni eklenen araba içi görüş açısı: Oyuncular, gerçek araçlardan birebir alınan inanılmaz derecede gerçekçi birinci şahıs kokpit kamerası, yeni çarpışma mekanikleri gibi heyecan verici özellikler ile kendilerini aksiyonun ortasında bulacak ve bu canavarların hız duygusunu ve yaşattıkları hazları iliklerine kadar hissedecekler.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Yarış
Geri Bildirim Ver