9
PS4 Oyunları kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Electronic Arts Fifa 22 PS4 Oyun Türkçe Electronic Arts

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.400 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL

Ürün Bilgileri

Electronic Arts Fifa 22 PS4 Oyun Türkçe Electronic Arts

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SANAL TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: BARIŞ ONUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6430430044
    Bu ürün SANAL TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm zamanların en ve oynanan PS4 oyunu FIFA 22 yeni oynanış özellikleriyle dikkatleri üzerine toplar.
  • PS4 oyunlar kategorisinde bulunan FIFA 22, HyperMotion adı verilen bir oynanış teknolojisine sahiptir. Bu teknoloji maçların çok daha gerçekçi kılınmasını sağlar.
  • FIFA 22 Kariyer Modu var olan takımlarla ya da sıfırdan bir takım inşa ederek başarılar kazanmayı sağlayan uzun bir yolculuktur.
  • Playstation oyunu FIFA 22 kalabalık arkadaş gruplarının keyifli vakit geçirmesi için idealdir.
  • PS4 Türkçe oyunlar arasında yer alan FIFA 22 Türkçe dil desteğiyle gelir.
  • PS4 FIFA 22 Volta Futbol modu, küçük sahalarda 4 oyuncuyla oynanan bir sokak futboludur.
  • PS4 futbol oyunları arasında uzun yıllardır en çok tercih edilen ve oynanan FIFA 22 toplamda 200 farklı ülkede günlük 89 milyon maç oynama istatistiğine sahiptir.
  • EA Play PS4 oyunları arasındaki FIFA 22 Ultimate Team, FUT, çevrimiçi modu sayesinde eğlencenin dozunu artırır.
  • PS4 kutulu oyun FIFA 22 koleksiyon değeri yüksek bir oyun olarak dikkat çeker.
  • EA PS4 oyunlarından FIFA 22 Pro Clubs modu ile yeni oyuncu gelişim sistemini ön plana çıkarır.
  • PS4 EA oyunları her yıl yenilik ve geliştirmelerle milyonlarca futbol sever oyuncu için eğlencenin dozunu artırır.
  • sıfır jelatinli oyun

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Spor
  • Uyum Özelliği Move Uyumlu
Geri Bildirim Ver

Fifa 22 Türkçe Ps4 Oyun Eğlenceli Deneyimler

FIFA 2021 Türkçe menü Ps4 oyun da Electronic art tarafından geliştirilen ve yine bu şirket tarafından yayıncılığı yapılan oyunlardan bir tanesi olmaktadır. Spor simülasyonu olan bu oyunun çıkacağı 19 Haziran 2020 yılında duyurulmuştur. Yeni ikon olarak oyunda Eric Cantona yer almaktadır. Oyunun en önemli özelliklerinden bir tanesi yeni nesil konsollar ile kullanılabilecek olmasıdır. Bu sayede oyuncular da PS4 ile oynadıkları oyunları PS5 ile oynama imkanı elde edecektir. Kulüp içeriği, oyun kartları ve ilerleme gibi özellikler değişmeden farklı Playstation modelleri ile uyum içinde oynanacak olan bu FIFA 22 Türkçe Ps4 oyun yeni nesil konsollarda da değişim olmadan oynanabilecektir. 5030947123772 kodlu oyuna pek çok yenilik eklenmiş ve oyun güncellenmiştir. Teknik direktör modunda yeni eklentiler ile oyun daha ilgi çekici bir hal alacaktır.

  • Yeni Nesil Konsollarla Oynama İmkanı
  • Güncellenen Oyun İçeriği
  • Yeni Eklenen İkonlar

Electronic Arts FIFA 22 Türkçe Ps4 Oyun Yorumları

Electronic Arts FIFA 22 Türkçe Ps4 Oyun Yorumları

Electronic Arts FIFA 22 Türkçe Ps4 oyun çok sevilen futbol oyunlarından bir tanesidir. FIFA çok uzun yıllardır bu tarz futbol konulu oyunlar çıkarmakta ve bir seri olarak oyun severlere sunmaktadır. Kadın erkek fark etmeksizin pek çok kişi de bu oyunun müptelası olmaktadır. Oyuna yapılan güncellemeler ile eklenen çeşitli modlar da bulunmaktadır. Kariyer modu da bu özelliklerden bir tanesi olmaktadır. Teknik direktör modunun yanı sıra gerçek zamanlı olarak değişen oyun puanları da etkileşimli bir maç yapmanıza olanak tanıyacak. Eğitim yeteneği kazandırıldığı gibi aynı zamanda bir akademi sistemi ve fazla transfer yapabilme imkanı gibi yenilikler de sunulmaktadır. Electronic Arts FIFA 22 Türkçe Ps4 oyun yorumları incelendiğinde bu oyunun müptelasının çok olduğu da görülmektedir.

Electronic Arts FIFA 22 Türkçe Ps4 Oyun İçeriği

Electronic Arts FIFA 22 Türkçe Ps4 Oyun İçeriği

FIFA 20’de çeşitli kariyer sorunları meydana geliyordu. Kullanıcılar da bu kariyer sorunlarının ortadan kalkması talebinde bulundu. Bunun üzerine 2021 moduna çeşitli kariyerler eklendi. Yeni eklenen ikonların yanı sıra oyunun kapağında ise PSG takımı Fransız yıldızı Kylian Mbappe yer almaktadır. Video oyun sektörünün köklü isimlerinden bir tanesi olan EA şirketi tarafından satışa sunulan bu ürün dünyada kabul gören en önemli futbol oyunlarından bir tanesi olmaktadır. Oyun severlerin ilgisini çeken modlar ve çeşitli futbolcuların yer aldığı bu oyun rekabeti doruklarda hissedeceğiniz oyunlardan bir tanesi olmaktadır. Electronic Arts FIFA 22 Türkçe Ps4 oyun içeriği itibari ile de çokça beğenilen oyunlardan bir tanesi olmaktadır. Sizler bu oyun ile futbol tutkusunu yaşayabilirsiniz.

Electronic Arts FIFA 22 Türkçe Ps4 Oyun Fiyatı

Electronic Arts FIFA 22 Türkçe Ps4 Oyun Fiyatı

Electronic Arts FIFA 22 Türkçe Ps4 oyun fiyatı ekonomik olması sebebi ile oyun severler tarafından tercih edilen oyunlardan bir tanesi olmaktadır. FIFA futbol ya da ülkemizdeki ismi ile FIFA 1993’ten bu yana kendini geliştirerek her yıl yeni sürümleri çıkan çokça sevilen oyunlardan bir tanesidir. EA tarafından çıkarılan serilerin kalitesi spor oyunlarında FIFA’yı tercih edilebilir yapmıştır. Milli takım, lig, kupa, lisans vb. özellikleri ile futbol anlamında aradıklarınızı bulacağınız bu oyunda önemli turnuvalar oynanmaktadır. Electronic Arts FIFA 22 Türkçe Ps4 oyun özellikleri itibari ile de donanımlı oyunlardan bir tanesi olmaktadır. Sizler de futbolu seviyor ve gerçekçi bir oyun deneyimi yaşamak istiyorsanız bu oyunu tercih edebilirsiniz. Trendyol aracılığı ile uygun fiyatlar ile oyunu temin edebilirsiniz.