Electronic Arts Crysis 2 PS3

459 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Electronic Arts Crysis 2 PS3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GAMEPLAY Satıcı Ünvanı: DOĞAN TOPLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Vergi Kimlik Numarası: 8540492076
    Bu ürün GAMEPLAY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir. 2007 yılında PC platformunda Türkçe dublajlı olarak çıkan Crysis, devam niteliğindeki oyunu Crysis 2 ile PS3, X360 ve PC formatlarında yine Türkçe dublajlı olarak 2011 Mart ayında raflardaki yerini alıyor. Crytek markasını dünyaya Crysis ile duyuran Yerli kardeşler, Crysis 2‘yi en son teknoloji oyun motoru CryEngine 3 ile geliştiriyor. Gamescom 2010 da Best of Gamescom ve Best PC game ödülünü alan oyun, PS3 ve Xbox sürümlerinde de aynı grafiksel başarıyı yakalıyor. Oyunun en ilgi çekici özelliği tüm platformlarda Türkçe dublajlı olarak satışa çıkıyor. · Oyun campaign kısmında New York’ta geçiyor ve New York şehrini istila eden uzaylılara karşı şehri kurtarmaya çalışıyoruz. · İlk oyundaki sandbox ile FPS yi birleştien Crysis, bu özelliği Crysis 2’de de devam ettiriyor. Yıkılan binalar ve geliştirilmiş yapay zeka seviyesi gibi detaylarla birlikte fizik kurallarının devreye girmesi ile karşınıza hiç görmediğiniz detaylar çıkacak. · Alcatraz karakterini yönettiğimiz oyunda en büyük silahınız yine NanoSuit 2.0 olacak. NanoSuit 2.0 ın fonksiyonları “Güç, Görünmezlik, Çeviklik ve Hızlılık” olacak . · Crysis 2, Stereoscopic 3D teknolojisi sayesinde her üç platforma bu oyunu 3-D olarak oynama fırsatı sunuyor. Kinect Uyumlu Hayır Move Uyumlu Hayır Oyun Türü FPS Oyuncu Desteği Multiplayer (Çoklu Oyuncu) Uyumluluk Playstation 3 Yaş Yetişkin Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Electronic Arts Crysis 2 PS3

Playstation eğlence amaçlı hazırlanan birçok oyunu çalıştıran bir konsoldur. Crysis 2, sevilen oyunlardan biri olan ve 2007 yılında piyasaya çıkan Crysis serisinin devamı niteliğindedir. CryTek markasını dünyaya duyuran Yerli Kardeşler tarafından son teknoloji oyun motoru CryEngine 3 oyun motoru kullanılarak geliştirilen ilk tasarımdır. Electronic Arts Crysis 2 PS3, X360 ve PC formatlarında oynanan ve 2011 çıkışlı olan bu oyunun ekran dilleri arasında Türkçe dil desteğinin bulunması oyunu bir basamak üste taşır. Serinin en sevilen oyunu olan Crysis 2 devrimsel bir yapım sayılacak kadar iyi bir oyundur. Grafikler o dönemdeki diğer bilgisayar oyunlarına göre daha ileridedir. Doyasıya oynanan bu oyun hala güncelliğini korur. Oyunseverlerin vazgeçilmezleri arasında yer almaya devam eder.

  • Bitmeyen macera
  • Sinematik görüntü
  • Heyecan verici aksiyon

Yapay Zekaya Sahip Electronic Arts Crysis 2 PS3 Özellikleri

Yapay Zekaya Sahip Electronic Arts Crysis 2 Ps3 Özellikleri

Aksiyonun bol olduğu oyun özellikleri sayesinde nefes kesici bir deneyim yaşatarak sevenlerinin favorileri arasında yerini alır. Stereoscopic 3D teknolojisi sayesinde 3D oynama fırsatı bulunur. PS3 Crysis 2 genelde kapalı alanların dışında açık alanlarda şehrin sokaklarında geçer. Oyunun grafik özelliklerinden sonra en fazla ilgi çeken tarafı taktiksel seçeneklerin bulunmasıdır. Üç tip görüş özelliği vardır. Normal görüş sistemi kaç kurşun kaldığını, kullanılan silah özelliklerini ve çevredeki kullanılabilecek silahları gösterir. İkinci termal görüş etrafta bulunan nesne ve canlıların vücut ısılarına duyarlı olan sistemdir. Bu özellik görüş mesafesinin düştüğü anlarda çok fazla işinize yarar, çevrenizde canlı olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Sonuncusu arazi tarama sistemi Nano-suit ile size düşmanlara görünmeden gidilecek yolları, düşmandan saklanacak alanları gösterir. Nano-suit ile yüksek yerlere zıplamak mümkündür. Ürünün sunduğu özellikler dikkat çeken zamanı unutturacak niteliktedir.

Heyecan Verici Electronic Arts Crysis 2 PS3 Konusu

Heyecan Verici Electronic Arts Crysis 2 Ps3 Konusu

New York’ta yaşanan salgın bir hastalık ile başlayan oyun dünya başkentini kaosa sürükler. İlk başlarda ebola olduğu sanılan hastalık, şehirde birçok kişinin ölümüne sebebiyet verir. Hayatta kalanlar hükümet tarafından toplama kamplarına gönderilir. Şehirde hayat durur ve karantina altına alınır. Ordu, olaya el koyar. Sonraları hastalığın ebola olmadığı ortaya çıkar ve araştırmalar başlar. Uzaylı istilası olduğu kısa sürede anlaşılır. Uzaylılar bilinen taktikler ile ilerlemez ve New York’u ele geçirirler. Ordu, paralı askerler ve uzaylılar arasında savaş çıkar. Oyuncular da Delta askeri olarak şehre gemi ile giriş yapar. Limanda sizi Prophet kurtarır ve daha sonra Prophet ben bittim artık dayanacak gücüm kalmadı deyip hayatına son verir ve kontrol size geçer. Artık New York sokaklarında yolunuzu bulmaya çalışıp şehri kurtarabilirsiniz. Electronic Arts Crysis 2 PS3 fiyatı ile de kullananları cezbeder.

Electronic Arts Crysis 2 PS3 Fiyatı ve Yorumları

Electronic Arts Crysis 2 Ps3 Fiyatı ve Yorumları

New York’u istila eden uzaylılara karşı şehri kurtarmaya çalışan oyun tutkunlarının favorileri arasında yerini alan oyuncuyu sürekli dinamik tutan bir oyundur. Crysis 2 serinin sevilen seçeneklerindendir. Macerada bulunan aksiyon sahneleri oyuncunun tüm ihtiyaçlarına cevap verir, her an heyecan yaratır. İstediğiniz zaman taktik değiştirebilirsiniz. Bu sayede tekrar oynayabilir, her oyunda farklı deneyim ve heyecan yaşayarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Electronic Arts Crysis 2 PS3 gerçekliğe yakınlığı ve yaşattığı macera ile beklentileri karşılar. Bu oyun sayesinde şehri uzay istilasından ve kaostan kurtarabilirsiniz. Electronic Arts Crysis 2 PS3 yorumları incelendiğinde Türkçe dublajlı olmasından kaynaklı yaşanan kesintisiz deneyimin beğenildiği görülebilir. Oyunu, özellikleri ve diğer detayları Trendyol’da bulabilir ve buradan satın alabilirsiniz. Boş zamanlarınızı aksiyon dolu geçirerek, zamanınızı sevdiğiniz bir hobiyle değerlendirebilirsiniz.