Electronic Arts Battlefield V Xbox One Oyun

850 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Electronic Arts Battlefield V Xbox One Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Japonoyuncaksarayı Satıcı Ünvanı: KANARYA PAZARLAMA NİKAH ŞEKERLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0495000456700011 Vergi Kimlik Numarası: 4950004567
    Bu ürün Japonoyuncaksarayı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Battlefield V Xbox One Oyun

Ürün Özellikleri

  • Model Xbox One
  • Oyun Türü Aksiyon
  • Kinect Uyumlu Hayır
Geri Bildirim Ver

Electronic Arts Battlefield V Xbox One Oyun 5030933122284

Boş zamanlarınızın eğlenceli ve rahatlatıcı geçmesi pek çok kişi için çok önemlidir. Bu anların bir hobi ile geçirilmesi için kimi zaman iyi kurgulanmış oyunlar oynayarak vakit geçirmek tercih edilebilir. Bu durumda oynanan oyunun kaliteye sahip olması önemlidir. Uzun yıllardır kullanıcıların en çok tercih ettiği oyunların başında gelen Battlefield V Xbox One, ps4 oyunları arasında en iyi seçeneği sunar. Battlefield V Xbox oyunu pek çok seçenek sunarak kullanıcıların boş vakitlerini eğlenceli ve enerji dolu bir hale getiriyor. Battlefield V Xbox One multiplayer özellikle oyunlarda robotik uygulamaları seven kullanıcılar için uygundur. Yoğun geçirdiğiniz bir iş günü sonrası için bu oyunlar olumlu ve yenilikçi bir kurgu sergiliyor. Battlefield V Xbox oyunu esnek bir oynayış sunuyor. Siz de ihtiyaç duyduğunuz oyun türüne sahip olabilirsiniz. Battlefield v Xbox one oyun indirimlerini takip ederek avantajlı fiyat seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Battlefield v Xbox one oyun satın al işlemi ile oyuna sahip olabilirsiniz.

  • Hikaye ve çoklu oyun deneyimi
  • 64 oyuncu
  • Dinamik kurgu

Battlefield V Xbox Oyunu Özellikleri

Battlefield V Xbox Oyunu Özellikleri

Battlefield V Xbox One oyunu özellikle oyun alanında birbirinden farklı seçeneklere sahiptir. Oyun oynamak için tercih edilen çeşitli Battlefield V Xbox oyununu tercih edebilirsiniz. Battlefield V Xbox oyunu benzersiz bir hikaye sunmaktadır. Çoklu oyun deneyimi 64 oyuncu kullanılarak bir araya getirilmiş en derin Battlefield V Xbox oyun severlere sunmaktadır. Buna ek olarak hikaye modu ve solo oyun olarak oynayabileceğiniz heyecanlı bir öykü deneyimi yaşatmaktadır. Oyun esnasında insanoğlunun en büyük çarpışma deneyimini yaşayacak, oyunu farklı kılarak, olağanüstü bir serüven ve heyecan sunmaktadır. Playstation oyunları oynamayı tercih ediyor ve seviyorsanız Battlefield V Xbox One fiyat seçenekleri ile de kullanıcıların beğenesini toplamaktadır. Oyunun ara sahnelerinde ve oyun boyu en fazla hareket özgürlüğünün deneyimini yaşayacaksınız. EA yapımcı firma tarafından sunulmuştur.

Battlefield V Xbox Oyununun Avantajları

Battlefield V Xbox Oyununun Avantajları

Battlefield V Xbox One multiplayer oyunu birbirinden farklı özelliklere sahip oyunlar arasında gösterilmektedir. Kullanım beklentilerine göre çeşitlenen bu özellikler kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Heyecan ve macera dolu anları kaydetmeye yönelik bir oyun kurgulanmıştır. Pek çok seçeneği mevcuttur. Battlefield V Xbox One game geniş taktik düzenlemeleri ve yenilikler içermektedir. Bu oyun deneyimi ile aktivitesi bol olan kullanıma yönelik olarak oluşturulmuştur. Çoklu modu ve solo oyun modları ile aksiyon dolu anlara eşlik edeceksiniz. Bunun yanı sıra, teknolojinin gelişmesinden faydalanarak robotik bir çok örneği oyununuz da kullanacaksınız. Kullanıcılar ve oyun otoriteleri tarafından en gözde oyun yapımı olarak ön planda yer almaktadır. Ayrıca duygusal sahneleri ile oyun severleri bu oyuna bağlıyor. Teknolojiyi kullanışlı özelliklerle buluşturan Battlefield V Xbox oyunu sizi her anlamda memnun eder.

Battlefield V Xbox Oyun Yorum ve Fiyatları

Battlefield V Xbox Oyunu Çeşitliliği

Playstation oyun teknolojilerinin ve yeniliklerin gelişmesiyle birlikte kullanıcıların oyun çeşitliliği sunan ürünlere erişmesi daha kolay hale gelmiştir. Battlefield V Xbox One multiplayer oyun modelleri ise birbirinden farklı seçeneklerle tüm kullanıcıların beklentilerini karşılayacak ürünler sunar. Kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen Battlefield V Xbox One oyun ürününü tercih edebilirsiniz. Günlük yaşantınızda, boş vakitlerinizde değerlendirmek için kullanılan Battlefield Xbox One oyununu seçebilirsiniz. Heyecan, aksiyon ve tutkuyu seviyorsanız bu oyunu tercih edebilirsiniz. Sadece solo değil, çok amaçlı kullanıma yönelik gelişmiş oyun seçenekleri mevcuttur. Oyun seçenekleri özellikle çok uzun yıllardır pek çok oyun severin en önemli eğlencesinden biri haline gelmiştir. Hafta sonu tatilde ya da günlük hayatta kendinize belirli bir saat ayırarak uzun süreli kullanım hakkı sağlamaktadır. Battlefield V Xbox One oyunu sizi bekliyor. Battlefield v Xbox one oyun yorum ve görüşlerini okuyabilirsiniz. Battlefield v Xbox one oyun fiyatı ve performansı ile kullanıcılarını memnun eder. Trendyol'da yer alan Electronic Arts Battlefield V Xbox One Oyun 5030933122284 ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.