Electronic Arts Ps4 Battlefield 4

569 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
615 TL584,25 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,99 TL

Ürün Bilgileri

Electronic Arts Ps4 Battlefield 4

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Game Passion Satıcı Ünvanı: ÖMER DENİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2911543148
    Bu ürün Game Passion tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Electronic Arts Battlefield 4 Ps4 Oyun 5030931111341

EA tarafından piyasaya sürülen oyunlardan bir tanesi de Battlefield olmaktadır. Birinci şahıs bir nişancı oyunu olan bu oyun EA tarafından piyasaya sürülmüştür. 2011 yılında çıkan 3 versiyonunun devamı niteliğinde olan bu oyun 29 Ekim 2013 tarihinde ilk olarak Kuzey Amerika’da yayınlanmıştır. Daha sonra aynı yıl içinde Avustralya, Avrupa ve Yeni Zelanda’da yayınlandı. Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One için geliştirilen bu oyun pek çok kişi tarafından sevilerek oynanıyor. Sağladığı başarı ile pek çok eleştirmenden de olumlu dönüşler alan bu oyun çevrimiçi modda grafik kalitesi ile dikkat çekmektedir. Battlefield 4 Ps4 oyun ile sizler de keskin nişancı olabilir ve aksiyon dolu bu hikayenin bir parçası olabilirsiniz.

  • Tekli ya da Çoklu Oyuncu Modu
  • Senaryo Modu
  • Keskin Nişancı

Electronic Arts Battlefield 4 Ps4 Oyun 5030931111341 Özellikleri

Electronic Arts Battlefield 4 Ps4 Oyun 5030931111341 Özellikleri

5030931111341 kodu ile satışa sunulan bu oyunun Battlefield 3 ile aynı oyun çerçevesine sahiptir. Çerçeve incelendiğinde sol alt kısımda haritalar yer almaktadır. Bu oyunda sizlere çeşitli görevler verilecektir. Sağ altta ise silah bilgisi yer alıyor. Oyun mana menüsü ve haritanın oyunda pek çok işlevi olmakla birlikte bunlar 3 temel görevi belirliyor. Dostlara mavi gösteren bu oyunda ekip arkadaşları yeşil renk ile gösteriliyor. Düşmanların gösterimizde ise kırmızı ya da turuncu renkleri tercih ediliyor. Ayrıca silahlarda iki farklı atış tekniği bulunuyor. Tekli atış ya da çoklu atış modlarının yanı sıra silahlardan bazılarını oyuncu modunda iken düşmanların yeri saptanabilmektedir. Bu durum bazen çevrimiçi modda da mümkün olmaktadır. Electronic Arts Battlefield 4 Ps4 oyun içinde mermilerin düşmesi ile birlikte oyuncuya da hayatta kalması amacı ile imkan verilmiş olur. Bu sayede bıçaklı saldırılar da engellenecektir.

Electronic Arts Battlefield 4 Ps4 Oyun 5030931111341 Yorumları

Electronic Arts Battlefield 4 Ps4 Oyun 5030931111341 Yorumları

Electronic Arts Battlefield 4 Ps4 oyun yorumları incelendiğinde kullanıcıların oyundan son derece memnun oldukları ve beğeni ile oynadıkları görülmektedir. Yalnızca bu oyunda Frostbite 3 ile oyun motorunda sizlere ilham verecek olan gücü hissedebilirsiniz. Hem görsel hem de ses anlamında oyun son derece inandırıcı ve dramatik olmaktadır. Gerçekçi bir oyun deneyimi yaşamanıza imkan veren bu oyun aynı zamanda hem hava, hem kara hem de deniz savaşlarının domine edileceği bir oyundur. Oyuna eklenen yeni savaş ekipmanları ile sizler de özgürlüğe giden yolda çetin bir mücadele verebilirsiniz. Electronic Arts Battlefield 4 Ps4 oyun içeriği itibari ile sizleri çokça heyecanlandıracaktır. Electronic Arts Battlefield 4 Ps4 oyun kullananlar oyunu tavsiye eder.

Electronic Arts Battlefield 4 Ps4 Oyun Fiyatı

Electronic Arts Battlefield 4 Ps4 Oyun Fiyatı

Electronic Arts Battlefield 4 Ps4 oyun özellikleri incelendiğinde oyunda pek çok özellik bulunmaktadır. Savaş alanlarında hareketlere göre şekillenen bir yapı Levolution teknolojisi ile mümkün olmaktadır. Güçlü yanlarınızı kullanabileceğiniz bu oyunda başarılı bir şekilde ilerleyeceksiniz. Çevrimiçi moddan farklı bir oyun deneyimi arıyorsanız tek oyuncu moduna geçiş yapabilirsiniz. Çevrimiçi modda çevre farklıdır. Tek oyunculu olan moda aldığınızda boz ve taktiksel vizör adında iki komuta sahip olmuş olacaksınız. Oyunu senaryo modunda oynadığınızda ise bazı silahların açılması için bu şekilde oynamanız gerekmektedir. Çevrimiçi modda aynı zamanda dog tag bulunmaktadır. Bunlar da mühimmat kutularının açılabilmesi için gereklidir. Battlefield 4 Ps4 fiyat da kullanıcılar tarafından merak konusudur. Sizler de Trendyol aracılığı ile bu oyunu satın alabilir ve bu macera dolu oyunda keskin nişancı olabilirsiniz.