Electrolux Pure C9 PC91-greet 650 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

18.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
23.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
23.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
27.990 TL

Ürün Bilgileri

Electrolux Pure C9 PC91-greet 650 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mitra Grup Satıcı Ünvanı: MUHAMMET YUSUF TATLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8310699595
    Bu ürün Mitra Grup tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ev temizliğini kolaylaştıran toz torbasız elektrikli süpürge, torbasız çalışma prensibiyle dikkat çeker.
  • Geliştirilen temizlik performansıyla ön plana çıkan Electrolux Toz Torbasız Süpürge, yüksek emiş gücü ve etkili filtreleme sistemi ile evinizdeki tozları ve kirleri etkili bir şekilde temizler.
  • Electrolux Pure C9 PC91-GREET, sadece 72 dB ses seviyesi ile sessiz çalışma performansı sunar. Bu özellik, rahat ve konforlu bir temizlik deneyimi gösterir.
  • Hava akışını etkili bir şekilde temizleyen HEPA filtreli toz torbasız süpürge toz, polen ve diğer alerjenleri yakalayarak ev ortamını daha sağlıklı hale getirir.
  • Electrolux PC91-GREET Pure C9 650 W Toz Torbasız Süpürge - siyah renginin şık görünümü yanında geniş toz kapasitesi ile uzun süreli temizlik işlemleri için idealdir. Bu özelliği ile daha az boşaltma ihtiyacı sunarak temizlik sürecini daha verimli hale getirir.
  • Farklı zeminlerde çok yönlü kullanılabilen özel başlıklar içeren Electrolux Pure C9 PC91-GREET Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, halıdan sert zemine geçişte kolaylık sağlar.
  • Alerjenleri azaltan özel bir filtreleme sistemi içerir. Bu sayede evdeki hava kalitesini artırarak alerjik reaksiyonları minimize eder.
  • Akıllı güç yönetimi özelliği ile enerji verimliliğini artırarak pil ömrünü uzatır. Bu, hem çevre dostu hem de tasarruflu bir özelliktir.
  • Hassas temizlik için entegre edilen LED aydınlatma ile donatılır. Bu özellik, karanlık veya dar alanlarda etkili temizlik sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 61 Dba - 70 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Dikey
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre EPA
  • Güç Kontrolü Mekanik
Geri Bildirim Ver

Electrolux Pure C9 Greet Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Electrolux Pure C9

Ev temizliğinin en önemli elektronik yardımcılarından biri de şüphesiz ki elektrik süpürge ürünleridir. Genel olarak temiz bir eve sahip olmanın büyük oranda tercih ettiğiniz elektrikli süpürgenin içerdiği özelliklerle alakalı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Electrolux süpürge kullanıcı dostu pek özelliğinin yarattığı verimli kullanım deneyimi sayesinde son derece efektif bir ev temizliği sağlamayı vadetmektedir.

  • Sessiz Çalışma Özelliği
  • Güçlü Motor
  • Yüksek Çekiş Gücü

Sessiz Çalışma Özelliği ile Electrolux Pure C9

Sessiz Çalışma Özelliği ile Electrolux Pure C9

Elektrikli süpürge tercih etmeye çalışırken en öne çıkan özelliklerden birisi de çalışırken ne kadar ses çıkaracağı olmalıdır. Electrolux Pure C9, yüksek teknolojisinin sağladığı olanaklar sayesinde güçlü performansına karşılık son derece düşük oranlarda ses üreten bir motora sahiptir. Özellikle iş hayatının karmaşıklığı dolayısıyla gün içerisinde çalışması gereken kullanıcılar Electrolux Süpürge Pure C9 ile günün diledikleri bölümünde yaşam alanlarını temizleme imkanını bulabilmektedir. Electrolux Pure C9 yalnızca 72 desibellik bir yüksekliğe ulaşan ses seviyesi ile günün herhangi bir saatinde hiçbir endişe duymadan kullanabileceğiniz bir maksimum performans seçeneği sağlamaktadır. Uzmanların yüksek ses olarak 90 desibel civarını tanımladığı düşünüldüğünde Electrolux Pure C9 elektrikli süpürgenin sağladığı avantaj çok daha açık bir biçimde öne çıkmaktadır. Ayrıca düşük bir seviyesinde çalışmak aynı zamanda sizler için de temizlik işlerinin daha az yorucu bir hale gelmesine yardımcı olacaktır. Ürün değerlendirmeleri sekmesinden diğer kullanıcılar tarafından yapılmış Electrolux Süpürge Pure C9 yorumları ve incelemelerine erişim sağlayarak ürünün ekstra sessiz performansı hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Temizliği Kolaylaştıran Üstün Çekim Gücü

Temizliği Kolaylaştıran Üstün Çekim Gücü

Electrolux Süpürge Pure C9 emiş gücü itibarı ile ev temizlik işlerinizin çok daha hızlı bir biçimde halledilebilmesine imkan tanımaktadır. Ayrıca yüksek çekim gücünün en ufak toza bile hakim olmak anlamına geldiğini unutmamak gerekir. 650 watt’lık motor gücünün önemli bir kısmını vakumlama kapasitesine ayıran Electrolux Pure C9, temizlik işlerinizde sarf edeceğiniz enerjiyi büyük oranda azaltacaktır. Düşük bir çekim gücü genellikle zemin üzerinde defalarca elektrikli süpürgenizi hareket ettirmenize rağmen alamadığınız tozlar anlamına gelir. Nitekim böylesi bir durum temizlik işlerinizin hem normalden çok daha uzun sürmesine hem de gereksiz bir biçimde yorulmanıza sebep olacaktır. Ancak Electrolux Pure C9 kullanımı itibarı ile üstün bir performans ortaya çıkararak sizlerin daha az yorulduğu bir temizlik vadetmektedir. Görmekte dahi zorlanacağınız tozları kolaylıkla ortadan kaldıran Electrolux Pure C9, aynı zamanda yaşam alanlarınızın tam anlamı ile hijyenik bir hale gelmesine de yardımcı olmaktadır. Sayfamızın alt bölümünde Electrolux Pure C9 kullananlar tarafından yapılan değerlendirmelere erişim sağlayabilir, ürünün çekim gücü hakkında çeşitli bilgiler edinebilirsiniz.

Tozlara Geçit Vermeyen Güçlü Motor Mekanizması

Tozlara Geçit Vermeyen Güçlü Motor Mekanizması

650 watt’lık bir motor gücüne sahip olan Electrolux Pure C9, gerçek bir fiyat performans harikası olarak nitelendirilmeye son derece uygundur. Aynı zamanda enerji tasarrufu sağlayarak üstün bir performans ortaya koymayı hedef alan motoru sayesinde Electrolux Pure C9 elektrikli süpürge, az kaynak tüketerek son derece verimli bir temizlik ortaya çıkarır. Oldukça efektif bir cihaz olan Electrolux Pure C9, ayrıca ergonomik tasarımı sayesinde motor gücünün sağladığı performansı maksimize edebilmektedir. Özellikle sağlık bakımından hijyenik yaşam alanlarına kavuşmak hususunda titizlik gösteren kullanıcıların yardımcısı olan Electrolux Pure C9 elektrikli süpürge, yüksek performansı sayesinde zeminlerinizde en ufak bir toz ya da kırıntı tanesi bırakmamayı vadetmektedir. Son teknolojinin getirdiği teknik detaylarla bezenmiş Electrolux Pure C9 renk seçenekleri ile de sayfamız üzerinde mevcuttur. Trendyol’un son derece bütçe dostu Electrolux Pure C9 fiyat avantajları ile elde edebileceğiniz ürünü kullanarak yaşam alanlarınızın çok daha hijyenik olmasını sağlayabilir, gözle görmekte zorlandığınız toz ve kırıntıları dahi oldukça kolay ve hızlı bir biçimde ortadan kaldırabilirsiniz.