Electrolux Pure C9 PC91-6MBT 72 dB Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

39.499 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
39.999 TL

Ürün Bilgileri

Electrolux Pure C9 PC91-6MBT 72 dB Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERNPAZARLAMA Satıcı Ünvanı: MEHMET ARİF EREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3530871975
    Bu ürün ERNPAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ana özellikler
  • Yumuşak tekerlekler
  • Aeropro alüminyum teleskobik boru
  • Torbasız : Toz torbasız
  • Yatay ve dikey park etme özelliği
  • Elektronik emiş gücü ayarı.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
Geri Bildirim Ver

Electrolux PC91-6MBT PURE C9 A+AAA 72 dB Toz Torbasız Süpürge

Electrolux PC91-6MBT PURE C9 A+AAA 72 dB Toz Torbasız Süpürge

Değişen teknoloji ile beraber elektrik süpürgeleri de bir sürü yenilikçi özelliği bünyelerinde barındırarak yenilenmektedir. Electrolux, yenilikçi yapısı ile modern ve şık tasarımları kullanıcıları ile buluşturmaktadır. Electrolux elektrikli süpürge modellerinde özellikle filtreleme sistemindeki teknoloji ile iddialıdır. Yüksek emiş gücü sayesinde kullanımı kolaydır. Ayrıca geliştirilmiş özellikler herkes için ortak bir kullanım alanı olan süpürgeyi işlevselleştirir.

  • Zahmetsiz Bakım
  • 7 Aşamalı Filtre Sistemi
  • Mikro Toz Filtrelemesi

Electrolux PC91-6MBT PURE C9 ile Zahmetsiz Bakım

Electrolux PC91-6MBT PURE C9 ile Zahmetsiz Bakım

Electrolux PC91-6 MBT süpürge kolay kullanımı sayesinde kullanıcılar tarafından beğeni ile karşılanmaktadır. Büyük teker yapısı sayesinde hızlı hareket ve kolay ilerleme sağlanır. Bu sayede yorulmadan süpürme işlemini yapabilirsiniz. Kolay takıp çıkarılan haznesi sayesinde temizlik yapmak da çok kolay ve kullanışlıdır. Ergonomik yapısı sayesinde çok yer kaplamaz ve devrilmez. Sarsılmadan ilerler. En kullanışlı özelliklerinden biri olan ömür boyu kullanım garantisi olan filtresi sayesinde kolay yoldan kullanımın keyfini çıkarabilirsiniz. Electrolux PC91-6MBT fiyat olarak da muadillerine göre oldukça uygundur. Çok pahalı fiyatlara alınan toz torbasız süpürgelerin hepsi sabit bir kalitede sayılmaz. Bu sebeple hem uygun hem de kaliteli olanı tercih etmek her zaman en mantıklısıdır. Electrolux deneyimi ve tecrübesi ile ürünlerinin kalitesini ortaya koymaktadır. Garanti kapsamında satılan süpürgeler satış sonrası da destek garantisi ile kullanıcılara sunulmaktadır. Uygun fiyatlı olan kalitesiz süpürgeler kısa ömürlü olacağından fayda sağlamayacaktır. Özellikle çok fazla marka ve modelin piyasada bulunduğu toz torbasız elektrikli süpürge seçiminde hayal kırıklığına uğramamak için doğru tercih yapılması gerekir.

Electrolux PC91-6MBT PURE C9 Süpürgesinin 7 Aşamalı Filtre Sistemi

Electrolux PC91-6MBT PURE C9 Süpürgesinin 7 Aşamalı Filtre Sistemi

Electrolux PC91-6 MBT toz torbasız elektrikli süpürge değişim gerekmeyen filtresi ile her zaman pratiktir. Sahip olduğu 7 aşamalı filtre sistemi sayesinde alabileceği en yüksek miktarda tozu haznesine hapseder. Süpürdükten sonra minimum düzeydeki toz ile temizliği tamamlar. Filtrenin kalitesi sayesinde toz torbasız süpürgelerin en büyük problemi olan havaya toz geçirmeyi engeller. Özellikle solunum yollarından sıkıntısı olan kimseler için çok faydalı bir özelliktir. Temiz ve taze havanın evinizde ya da süpürgeyi kullandığınız mekanda kalmasını sağlar. Filtreler çıkarılabilir özellikleri sayesinde çıkıp yıkanabilir, kolay temizlenir. Yine toz haznesinin de pratik kullanımı boşaltılmasını ve temizlenmesini kolaylaştırır. Electrolux PC91-6 MBT toz torbasız elektrikli süpürge puslu mavi renk seçeneği ile de şık ve zariftir. Çalışması gibi görselliği ile de ön planda olan ürün estetik bir tasarıma sahiptir. Sahip olduğu teleskopik özellikli borusu sayesinde ayarlama yapılabilir. Yer kaplama konusunda size sorun çıkarmaz. Sessiz çalışma özelliği sayesinde gürültüden rahatsız olmadan gece ya da gündüz saat konusunda kısıtlama olmadan kullanabilirsiniz.

Electrolux PC91-6MBT PURE C9 ile Mikro Toz Filtreleme

Electrolux PC91-6MBT PURE C9 ile Mikro Toz Filtreleme

Electrolux PC91-6MBT Pure C9 AAAA 72 dB toz torbasız süpürge sahip olduğu filtreleme sistemi ile rakiplerinden ayrılır. Minimum toz ve maksimum hijyene dayalı bir temizlik sağlar. Torbasız kullanım ile ekonomik ve rahattır. Sahip olduğu elektronik emiş gücü ayarı sayesinde istediğiniz seviyede kullanabilirsiniz. Yatay ya da dikey park özelliği ile yerinize uygun olarak konumlandırabileceğiniz bir üründür. Kolay temizlenebilmesi ile pratiktir. Electrolux Pure C9 PC91-6 MBT sahip olduğu hoş mavi ton ile evinizin dekorasyonunu daha da güzel hale getirir. Electrolux PC91-6MBT yorumlar incelendiğinde başarılı kullanıcı deneyimi yaşatan fonksiyonel ve kullanışlı bir üründür. Özellikle yüksek emiş gücü ile kullanıcılardan tam not alan ürün, kolay kullanımı ile de beğenilmektedir. Uzun ömürlü kullanımı ile yıllar boyu evinizdeki yerini korur. Electrolux PC91-6 MBT toz torbasız süpürge tasarımı ile olduğu kadar filtresinin uzun ömrü ve yüksek emiş gücü ile de başarılıdır. Trendyol üzerinden kaliteli ve uygun olarak rahatlıkla ulaşabilir, güvenle kullanabilirsiniz.