Electrolux Ekf3300 1100 W 18 Bardak Kapasiteli Filtre Kahve Makinesi

859 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Electrolux Ekf3300 1100 W 18 Bardak Kapasiteli Filtre Kahve Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: En.Trend Satıcı Ünvanı: KENAN ÇAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2280476041
    Bu ürün En.Trend tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • function productresimdegistir(src){ document.getElementById("buyukresim").src=src } Electrolux Filtre Kahve MakinesiEKF3300 Demleme esnasında sürahiyi çıkartıp kahve alabilir ve daha ondan sonra sürahiyi yerine koyup demleme işlemine devam edebilirsiniz. Damlama önleyici valf sayesinde demleme devam ederken sürahiyi çıkarttığınızda damlama olmaz ve demleme esnasında sıcak plakaya hiç damla düşürmeden kahve semaverini almanızı sağlar. Bu vaziyet temizleme işlemini kolaylaştırır ve yanık kahve kokusu oluşmasını önler.Tek seferde tüm misafirlerinize servis yapın. Ekstra geniş cam sürahi tek seferde tüm misafirleriniz için 12 fincan kahve hazırlamanıza olanak sağlar. Damlama Önleyici Sistem Demleme esnasında sürahiyi çıkartıp kahve alabilir ve daha sonrasında sürahiyi yerine koyup demleme işlemine devam edebilirsiniz. Damlama önleyici valf sayesinde demleme devam ederken sürahiyi çıkarttığınızda damlama olmaz. Kolay Temizlik Damlama Önleyici Valf, demleme esnasında sıcak plakaya hiç damla düşürmeden kahve semaverini almanızı sağlar. Bu durum temizleme işlemini kolaylaştırır ve yanık kahve kokusu oluşmasını önler. Tek Seferde 12 Fincan Tek seferde tüm misafirlerinize servis yapın. Ekstra geniş cam sürahi tek seferde tüm misafirleriniz için 12 fincan kahve hazırlamanıza olanak sağlar. ÜRÜN BİLGİSİ PERFORMANS: Güç (W):1100 ÖZELLİKLER Işıklı açma kapama düğmesi:Işıklı açma kapama düğmesi, su ısıtıcının çalışır konumda olduğunu gösterir. İki taraflı su seviye göstergesi:İki taraflı su seviye göstergesi, su ısıtıcıyı doldururken su seviyesini kolayca takip edebilmeyi ve bir bakışta su ısıtıcı içinde ne kadar su kaldığını görebilmeyi mümkün kılar. Renk:Siyah Brüt Ağırlık (kg):2.42 PNC:910 280 285 Su Tankı Kapasitesi (L):1.65 Gövde:Plastik Kablo Uzunluğu (M):1 Kablo Saklama:Var

Ürün Özellikleri

  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Damlama Emniyeti Var
  • Materyal Plastik
  • Model Filtre Kahve Makineleri
  • Su Kapasitesi 1-2 L
  • Karaf Malzemesi Cam
Geri Bildirim Ver

Electrolux EKF3300 Filtre Kahve Makinesi ile Leziz Kahveler

Filtre kahve makinelerinin en önemli özelliklerden biri kaç bardak kapasiteye sahip olduğudur. Electrolux filtre kahve makinesi, tek seferde 12 fincana kadar kahve demleyebilir. Kalabalık ortamlar ve iş yerleri için ideal seçenektir. 1100 w güç ile çalıştığı için oldukça hızlı ve kaliteli bir şekilde demleme yapabilmektedir. Damlama emniyetine sahip olması, güvenilir bir kullanım için oldukça idealdir. Cam demlik alındığı zaman, demleme durur ve geri koyulduğunda işlem devam eder. 40 dakika sonra otomatik kapanma güvenliğine sahip olan Electrolux 18 bardak kapasiteli filtre kahve makinesi, hem enerji tasarrufu sağlar hem de güvenilir bir kullanım sunar. Su ve kahve seviyesini gösterdiği için ne zaman su eklemeniz ve kahve demlemeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Göstergeli ışık sistemi de daha anlaşılır bir kullanım için idealdir.

  • Emniyetli kullanım
  • Kolay temizlenebilir
  • 12 fincana kadar kahve demleme

Geniş Demleme Haznesi

Geniş Demleme Haznesi

1650 ml su ısıtıcısı haznesine sahip olan Electrolux filtre kahve makinesi ekf3300 özellikle iş yerleri ve kafeler için uygundur. Tek seferde 12 kupa ya da 18 fincan kahve elde edebilirsiniz. Su ve kahve seviyesini göstergeler sayesinde takip edebilirsiniz. Geniş cam sürahi, sıcak kalma özelliğine sahiptir. Bu sayede gün içinde kahvenizi dilediğiniz zaman tüketebilirsiniz. Damlama önleyici özelliği sayesinde demleme esnasında rahatlıkla sürahiyi alabilirsiniz. Plakaya hiç kahve damlamaz ve daha temiz bir kullanım sunar. Hem yanık kahve kokusu oluşmasını önler hem de daha uzun ömürlü kullanabilmenizi sağlar. 1100 w güç ile çalışması, demleme konusunda en etkili sonuçları almanızı sağlar. Lezzetli ve hızlıca filtre kahve demlemeyi kolaylaştırır. Kompakt tasarıma ve kablo saklama kısmına sahip olduğu için rahatlıkla tezgahınızda veya dar alanlarda muhafaza edebilirsiniz.

Güvenli Kullanım İçin Avantajlı Özellikler

Güvenli Kullanım İçin Avantajlı Özellikler

Filtre kahve demlerken maksimum güvenliği Electrolux ekf3300 1100 w 18 bardak kapasiteli filtre kahve makinesi txadd9ae1d7 ile elde edebilirsiniz. Hem demleme esnasında hem de demledikten sonra olası kazaları önlemek için pek çok emniyete sahiptir. Işıklı açma kapama düğmesi sayesinde çalışıp çalışmadığını uzaktan bile anlayabilirsiniz. Aynı zamanda tek tuşla açıp kapama kolaylığı sunar. Damlama önleyici valf sistemi sayesinde cam hazne plaka üzerinde değilken dilediğiniz ayarı yapabilirsiniz. 40 dakika sonra otomatik olarak kendi kendini kapattığı için aşırı ısınmaya karşı hem kendini hem de sizi korur. Elinizin ya da ağzınızın yanmasını önlediği gibi daha az enerji harcamanızı sağlar. Plaka kısmı yanmaz yapışmaz özelliğe sahiptir. Filtre sepetinin çıkarılabilir olması rahatça demleme ve temizlik yapmanıza yardımcı olur. Güvenilir ve temiz bir kullanım için avantajlı özellikler sunar.

Electrolux ekf3300 Filtre Kahve Makinesi Kullanımı

Electrolux ekf3300 Filtre Kahve Makinesi Kullanımı

Kahve demlemek için Electrolux ekf3300 filtre kahve makinesinin filtre haznesini çıkarıp içine kağıt ve yeterli miktarda kahve koymak gerekir. Ardından su haznesine su ekleyip demleme işlemi için tuşa basılır. Demleme işlemi bittiğinde kahveleri fincana aktarabilirsiniz. Eğer demleme bitmeden kahve almak istiyorsanız damlama emniyetine güvenebilirsiniz. Sürahiyi aldığınızda demleme durur ve hem kahve boşa gitmez hem de ısıtıcı plaka kirlenmez. Electrolux ekf3300 filtre kahve makinesi yorumları, kullanıcıların olumlu görüşlerini almıştır. Güvenilir özelliklere sahip olduğu gibi yüksek güç ve performansta çalıştığı için ideal seçeneklerden biridir. Su ve kahve miktarı göstergesi, su ekleme ve kahve demleme konusunda kolaylık sağlar. Txadd9ae1d74 tek tuşla kolayca açılıp kapanabilir özelliğe sahiptir. Işıklı göstergeye sahip olduğundan makinenin çalışıp çalışmadığını anlayabilirsiniz. Hem güvenilir hem de uygun fiyatlı bir alternatiftir.