Electrolux Ergorapido Eer77ssm 2'si 1 Arada 18v Şarjlı Dikey Süpürge 240

8.190 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Electrolux Ergorapido Eer77ssm 2'si 1 Arada 18v Şarjlı Dikey Süpürge 240

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZeTa Satıcı Ünvanı: NESLİHAN ALICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2210408775
    Bu ürün ZeTa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Turbo güçlü lityum HD bataryaları sayesinde tek şarjda büyük bir alanı süpüren kablosuz süpürge, düşük enerji harcar.
  • Şarjlı dikey süpürge, 180° EasySteer manevra kabiliyetine sahiptir.
  • Alerjen etkileri ortadan kaldırmaya yardımcı kablosuz dikey süpürge, halıların derinliklerini dahi süpürür.
  • Toz torbasız dik süpürge, yıkanabilir filtreye sahiptir.
  • Toz hazneli süpürge, tüm kiri ve tozu anında hapseder.
  • 45 dakika şarj kapasitesi bulunan Electrolux Ergorapido EER77SSM, kısa sürede süpürme sağlar.
  • Kendi kendine kıl ve tüy topağı temizleme özelliğine sahip EER77SSM Electrolux, derinlemesine temizlik sağlar.
  • Electrolux Ergorapido EER77SSM dikey şarjlı süpürge, işlem bittikten sonra dikey park edilir.
  • Electrolux EER77SSM Ergorapido 18VHD 45dk dikey şarjlı süpürge, hızlı şarj özelliğine sahiptir.
  • Kuru süpürge, yüksek emiş gücüne sahiptir.
  • Electrolux EER77SSM Ergorapido 2 in 1 şarjlı dikey süpürge, dar ve geniş alanları süpürme başlıklarına sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hazne Kapasitesi 0-250 L
  • Şarjlı Kullanım Süresi 30 - 60 dk
  • El Süpürgesi Kullanımı Var
Geri Bildirim Ver

Electrolux EER77SM

Electrolux EER77SM

Ev temizliğinde en yardımcı ev eşyalarından biri hiç şüphesiz elektrikli süpürge cihazlarıdır. Tertemiz bir eve sahip olmak, büyük oranda kullanacağınız elektrikli süpürgenin kalitesi ve fonksiyonları ile alakalı olacaktır. Markanın üretmiş olduğu elektrikli süpürge multi-fonksiyonel yapısı ve çeşitli özelliklerinin getirdiği verimlilikle kullanıcılarına kusursuz ve pratik bir temizliğin kapılarını ardına kadar açabilmeyi vadetmektedir.

  • Sessiz Çalışma Özelliği
  • Yüksek Çekiş Gücü
  • Güçlü Motor

Sessiz Çalışma Özelliği ile Electrolux Elektrikli Süpürge

Elektrikli süpürge alırken bakılması gereken en önemli faktörlerden biri hiç şüphesiz motorunun yeterince sessiz çalışma özelliğinin olup olmamasıdır. Electrolux EER77SM, son derece sessiz bir biçimde çalışan motoru sayesinde dilediğiniz her saatte evinizi temizlemenize imkan sağlayabilmektedir. Özellikle günümüzde gerçek bir karmaşaya dönüşen iş hayatı ve mesai saatleri göz önüne alındığında evinizle ilgilenmeye vakit ayırabilmek için günün dilediğiniz bir aralığını seçebilmek hayatı son derece kolaylaştırıcı bir unsurdur. Yalnızca 51 dB ile 60 dB arası bir ses yüksekliğine sahip olan Electrolux EER77SSM Ergoprapido 18VHD dikey şarjlı süpürge, günün her saatinde gönül rahatlığı ile kullanılabilecek derecede sessiz bir performansa sahiptir. Hiç şüphesiz yorucu bir günün başlangıcında ya da sonrasında elektrikli süpürge kullanarak ayrıca bir gürültüye maruz kalmak yıpratıcı olacaktır. Electrolux EER77SM şarjlı süpürge kullanıcıları asla rahatsız etmeyecek ses yüksekliğiyle evinizin temizliği sırasında ekstra yorulmanızın önüne geçmektedir. Ürün değerlendirmeleri başlığını görüntüleyerek diğer kullanıcıların yapmış olduğu Electrolux EER77SSM yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilir, ürünün son derece sessiz çalışma performansı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Üstün Çekim Gücü ile Temizlik İşleri Daha Kolay

Üstün Çekim Gücü ile Temizlik İşleri Daha Kolay

Electrolux EER77SM, sağladığı üstün çekim gücü ile ev temizliğinizin çok daha hızlı ve aynı zamanda her detaya hakim bir hale gelmesini sağlıyor. Yüksek Watt oranı sayesinde vakumunda bulunan emiş gücünü motor gücü ile destekleyen Electrolux EER77SM filtre katmanları ile de son derece efektif bir kullanım vadeden bir üründür. 500 ile 1500 Watt arasında değiştirilebilen motor gücü ile isterseniz daha düşük modda kullanabileceğiniz Electrolux EER77SM, küçük ya da büyük alan fark etmeksizin temizlik işlerinizin en ufak tozu dahi ortadan kaldırabilecek bir noktaya taşımayı hedefliyor. Özellikle yüksek seviyede bir emiş gücü ile dizayn edilmiş Electrolux EER77SM, en fazla toz toplayan halılarınızda bile üstün performans sağlayabilecek kapasiteye sahiptir. Ayrıca hassas yüzeylerde kullanabilmeniz için watt seçeneği sunan cihaz, sessiz olmasının yanı sıra aynı zamanda performans bakımından da memnuniyet yaratan bir deneyim sunabilmektedir. Sayfamızın alt kısmında bulunan Electrolux EEER77SM kulanıcı yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek ürünün üstün çekim gücü ve diğer kullanım yönleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tozlara Geçit Vermeyen Güçlü Motor Mekanizması

500 ile 1500 Watt arası enerji ile çalışabilen Electrolux EER77SM özellikleri itibarıyla gerçek bir fiyat performans harikası olan güçlü bir motora sahiptir. Son derece yüksek bir emiş gücü ile çalışabilen bu motor; oldukça tasarruflu ve özelleştirilebilir kullanımı ile de öne çıkmaktadır. Electrolux EER77SSM Ergoprapido 18VHD dikey şarjlı süpürge, kişisel tercih ya da ihtiyacınıza göre kullanabileceğiniz üç farklı güç moduna sahiptir. Düşük modda 55 dakika boyunca aralıksız bir biçimde prize bağlamadan kullanabileceğiniz Electrolux EER77SM batarya açısından da son derece gelişmiş bir cihazdır. 2100 mAH batarya kullanılan ürün aynı zamanda daha uzun süre efektif bir performans sağlayan lityum-ion piller ihtiva etmektedir. Bu sayede bütün bir ev temizliğini tek seferde yapmanıza olanak tanıyan Electrolux EER77SM, son derece kullanıcı dostu bir üründür. Oldukça verimli bir kullanım vadeden bir motor gücüne sahip olan ürüne, Trendyol’un bütçe dostu Electrolux EER77SM fiyat avantajlarıyla sahip olabilir, ürünü kullanarak en ufak toz ya da kırıntı taneciklerini yok edebilirsiniz.