9
Battal Boy Battaniye kategorisinde
en çok ziyaret edilen 9. ürün

Elart Embos Battaniye Çift Kişilik Lacivert 220x240cm

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: Çift Kişilik
Çift Kişilik
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Elart Embos Battaniye Çift Kişilik Lacivert 220x240cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELART Satıcı Ünvanı: ELART E-TİCARET SATIŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0330277739600001 Vergi Kimlik Numarası: 3302777396
    Bu ürün ELART tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Embos Peluş Battaniye Çift Kişilik Embos Battaniye 220*240 cmdir. Kullanışlı ve yumuşak yapısıile günlük kullanım için idealdir. Yumuşak yapısı ile ister yatak örtüsüisterseniz battaniye olarak kullanabilirsiniz. İdeal kalınlığı ile sıcacıktutma özelliğinin yanı sıra üzerinizde ağırlık hissi yaşatmaz. Büyük ebatı ileyatağınızı şık bir şekilde kaplar. Yıkama sonrası desende bozulma, tüy dökme verenk solması olmaz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 220 x 240
  • Materyal Pamuk Polyester
  • Renk Turuncu
  • Desen Düz
  • Paket İçeriği Tekli
Geri Bildirim Ver

Elart Embos Battaniye Çift Kişilik Lacivert 220X240Cm

Battaniyeler, soğuk havalarda ısınmanızı ve huzurlu hissetmenizi sağlar. Mükemmel dokusuyla Elart Embos battaniye çift kişilik lacivert 220x240cm yüksek verimlilik sunar. Soğuk mevsimlerin vazgeçilmezi bu battaniyeyi isterseniz yatak örtüsü olarak isterseniz de koltuk örtüsü olarak kullanabilirsiniz. Ürün, portatif ve yumuşak dokusuyla harika bir konfor yaşatır. Canlı lacivert rengi ile dekorasyona uyum sağlayabilir. İdeal kalınlığa sahip bu ürün, müşterileri sıcak tutar ve hafifliğiyle rahatsız etmez. Her renkte ve tarzda ortama, dekorasyon açısından uyum sağlar. Elart çift kişilik battaniye ile üşüdüğünüzde kısa sürede rahatlıkla ısınabilirsiniz. Kaliteli dokusu ve lacivert renkte şık desenleri ile herkesin beğenisini toplar. Çift kişilik boyutu ile geniş alanı ısıtır. Battaniyenin peluş dokusu sayesinde oldukça hoş bir his yaşatır.

  • Mükemmel peluş doku
  • Uzun ömürlü kullanım
  • Modern ve şık desen

Yumuşak Dokulu Elart Embos Çift Kişilik Battaniye

Yumuşak Dokulu Elart Embos Çift Kişilik Battaniye

Günlük kullanıma uygun bu battaniye, özel tasarım yumuşak dokusu ile öne çıkar. Serin havalarda ideal kalınlığa sahip bu ürün sayesinde kolaylıkla ısınabilirsiniz. Çift kişilik büyük ebatı sayesinde battaniyenizi dilediğiniz alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Böylelikle verimli ve konforlu bir deneyim yaşayabilirsiniz. Elart Embos battaniye, yumuşak dokusuyla size rahat bir deneyim sunar. Sağlığa zarar vermeyen kumaş içeriğine sahip bu ürün, elektriklenme yapmaz ve negatif enerjiyi uzak tutar. Her yere taşınabilen bu ürünün yıkama sonrasında formunda bozulma, renk solması ve dökülme görülmez. Üstün kalitede dokusuyla uzun ömürlü kullanım vadeder. Her açıdan beklentisi karşılanan müşteriler, Elart Embos battaniye çift kişilik lacivert 220x240cm yorumları yapar. Bu ürün hakkındaki yorumlar sayesinde battaniye arayışında olan müşterilerin kullanışlı ve verimli ürün tercihi yapmaları kolaylaşır.

Kaliteli ve Kullanışlı Elart Embos Çift Kişilik Battaniye

Kaliteli ve Kullanışlı Elart Embos Çift Kişilik Battaniye

Elart Embos battaniye çift kişilik lacivert 220x240cm 01.10.01.01.048.24, geniş ebatı sayesinde her yerde kullanıma uygundur. Peluş dokusunun verdiği yumuşak hissiyat ile keyifli anlar yaşayabilirsiniz. İdeal sıcaklık sağlayan bu ürün, sizi serin havalardan korur. Dikkat çekici lacivert rengi ile şık bir görünüm sağlayabilirsiniz. Benzersiz ve avantajlı tüm özellikleri müşterileri etkiler. Elart Embos battaniye çift kişilik lacivert 220x240cm kullananlar eşsiz bir deneyime sahip olur. Kaliteli kumaş yapısı, kontrastı yüksek lacivert rengi ve muhteşem desenleri odalarınıza modern hava katar. Çift kişilik yatakları geniş ebatı sayesinde tam şekilde kaplar. Müşterilerin ihtiyaçlarına özel tasarlanan bu battaniye, üstün kalitesinin yanında dayanıklı yapıya sahiptir. Çamaşır makinesinde hassas programda yıkandığında etkileyici lacivert rengi ve peluş dokusu uzun ömürlü olur.

Ekonomik Elart Embos Battaniye Fiyatları

Ekonomik Elart Embos Battaniye Fiyatları

Lacivert renkte şık desenlere sahip Elart battaniye ile yatak odalarınıza asil ve şık bir hava katabilirsiniz. Peluş kumaşı ve ideal kalınlığı sayesinde keyifli ve sıcak anlar yaşayabilirsiniz. Kaliteli kumaş içeriği ve konforlu yapısıyla birlikte teniniz rahatsız olmadan ürünü kullanabilirsiniz. Her dekorasyona uyum sağlayan görünümü sayesinde oldukça kullanışlı bu ürün, müşterilerin ihtiyaçlarına ve beklentilerine yönelik özel tasarlanır. Müşterilere, konforlu ve huzurlu anlar yaşatır. Avantajlı özelliklerinin yanında her bütçeye uyum sağlayan kampanyalı fiyatları bulunur. Müşterilere avantaj sağlayan etkileyici özelliklerinin yanında her bütçeye uyum sağlaması sayesinde çok tercih edilir. Elart Embos battaniye çift kişilik lacivert 220x240cm fiyatları ekonomik ve bütçe dostudur. Fiyat ve kalite açısından müşteriler üründen memnun kalabilir. Avantajlı özelliklere sahip bu battaniyenin özelliklerini Trendyol üzerinden inceleyebilir ve ürünü uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.