Elart Çeyiz Paketi 10 Parça (yatak örtüsü+nevresim takımı+battaniye) Mucize Mavi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Elart Çeyiz Paketi 10 Parça (yatak örtüsü+nevresim takımı+battaniye) Mucize Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Materyal Pamuk Polyester
  • Renk Mavi

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% pamuktur
Geri Bildirim Ver

Elart Mavi Çift Kişilik Yatak Örtüsü Mucize Çeyiz Paketi

Yatak odasının ilk göze çarpan eşyaları örtüler ve onların tamamlayıcısı olan parçalardır. Bunu dikkate alarak üretilen Elart mucize çeyiz paketi konfor ve rahatlık sunar. Elart çift kişilik yatak örtüsü paketini hem çeyiz hem de günlük olarak kullanmak için satın alabilirsiniz. Son derece şık ve kullanışlı olan Elart mucize çeyiz paketi aynı zamanda kalitesi ile de öne çıkar. Cildi tahriş etmeyen kumaş yapısı ile güvenli ve konforlu bir kullanım sunar. Zarif detaylar barındıran Elart mavi çift kişilik yatak örtüsü çeyiz paketi ile odanızda göz alıcı bir atmosfer yaratabilirsiniz. Yeni evli çiftlerin severek kullanacağı Elart çeyiz paketi 10 parçadan oluşur. Bu sayede ihtiyaçlarınızı pratik ve hızlı bir şekilde karşılayabilirsiniz.

  • Materyal: Pamuk-Polyester
  • Çarşaf Türü: Lastikli
  • Ölçü: Çift Kişilik (260 x 270 cm)

Elart Yatak Örtüsü Mucize Çeyiz Paketinin Kumaş Özellikleri

Elart Mavi Çift Kişilik Yatak Örtüsü Mucize Çeyiz Paketi Fiyatları

Elart mucize çeyiz paketindeki yatak örtüsü takımı; pano desenli, simli ve örme kadife kumaş kullanılarak üretilmiştir. Elart yatak örtüsü mavi rengi ile göz doldurur ve dekorasyona zenginlik katar. Set içindeki battaniye; yüksek gramajlı, embos baskıya sahip ve son derece kalitelidir. Set içinde 2 adet yastık kılıfı, nevresim ve çarşaf bulunur. 2 adet kırlent de çeyiz paketine dâhildir. Akmazlık testleri yapılmış olan Elart yatak örtüsü mucize çeyiz paketi, renginde solma olması gibi bir problem yaşatmaz. Kanserojen ve alerjik madde içermeyen ürün, sağlığa zarar vermez. Hassas ciltlerde bile tahrişe neden olmaz. Elart yatak örtüsü elyaf dolgulu ve astarlıdır. Üstün kalitesi sayesinde kolay kolay yıpranmaz. Uzun ömürlü bir kullanım sunar.

Elart Yatak Örtüsü Mucize Çeyiz Paketi Modern midir?

Elart Mavi Çift Kişilik Yatak Örtüsü Mucize Çeyiz Paketi Fiyatları

Her kullanıcının yatak örtüsünden beklentisi farklıdır. Elart yatak örtüsü mucize çeyiz paketi hem tarzı hem de kalitesi ile farklı beklentilere karşılık veren bir üründür. Pamuklu yapıya sahip olan Elart çift kişilik yatak örtüsü mucize çeyiz paketi, dört mevsim kullanıma uygundur. Hafif yapıda olan Elart yatak örtüsü çeyiz paketi, pratik bir kullanım sağlar. Bu sayede sizi hem enerji hem de zaman kaybından kurtarır. Mavi renkli Elart mucize çeyiz paketi son derece modern ve şık bir görünüme sahiptir. Yatak odanızın dekorasyonunu tamamlayan ürün, zarifliği ile dikkat çeker. Fırfır detayları ve dantel süslemeleri ile göz dolduran Elart mucize çeyiz paketi her zevke hitap etmeyi başarır. Yatak odalarına şık ve elegan bir görünüm kazandırır.

Elart Yatak Örtüsü Mucize Çeyiz Paketi Kaliteli midir?

Kaliteli malzemesi sayesinde uzun ömürlü kullanım sunan Elart ürünlerinin her biri üstün kalite standartlarına göre üretilir. ISO 9001 standartları dikkate alınarak tasarlanmış olan Elart mavi çift kişilik mucize çeyiz paketi, markanın kalitesi ve tecrübesi ile üretilmiştir. Elart mucize paketi; kolayca yıkanabilen, dayanıklı ve aşınmayan bir yapıya sahiptir. 10 parçadan oluşan Elart yatak örtüsü mucize paketi, son derece kullanışlıdır. Üstün kalitesini her kullanımda hissettirir. Elart mavi çift kişilik yatak örtüsü mucize çeyiz paketi Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz Trendyol ürün sayfasından Elart mavi çift kişilik yatak örtüsü mucize çeyiz paketi yorum ve tavsiyelerini okuyabilirsiniz. Gerçek kullanıcılar tarafından yapılan yorumlar ışığında ürün ile ilgili ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Siz de hemen şimdi Trendyol’un web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden sipariş oluşturabilir, ürünü adresinizden teslim almanın keyfini yaşayabilirsiniz.