Eksik Parça Yayınları Icat Çıkarma!

135 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
137,19 TL
Kurumsal Fatura
136,53 TL
Kurumsal Fatura
158,14 TL
Kurumsal Fatura
164,60 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Eksik Parça Yayınları Icat Çıkarma!

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İKİ A YAYINCILIK Satıcı Ünvanı: İKİ A YAYINCILIK VE DAĞITIM HİZMETLERİ TİCARET SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470061263100011 Vergi Kimlik Numarası: 4700612631
    Bu ürün İKİ A YAYINCILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İcat Çıkarma! Ürün Adı : İcat Çıkarma! Yayınevi : Eksik Parça Yayınları Yazar : Albert Jack Kategori : Roman (Yerli) Stok Kodu : 9786059864671 Sayfa Sayısı : 272 Boyut : 13,5x2,5 Basım Tarihi : 2016-01 Kapak Türü : Karton Kapak Kağıt Türü : 2. Hamur Telefon, icat edildiği dönemde anlamsız bir oyuncak diye küçümsenmiştir. Beatles'a, gitar çalan müzik grupları döneminin sona ermek üzere olduğu söylenmiştir. Sandviç, kumar bağımlısı bir Kont'un oyun sırasında acıkması sonucu bulunmuştur. Marilyn Monroe'ya gidip nasıl sekreter olunacağını öğrenmesi tavsiye edilmiştir. Viagra, yüksek tansiyon ve boğaz ağrısını tedavi etmek için üretilen bir ilacın yan etkileri sonucunda bulunmuştur. Fermuar, adı tescil edilmeden önce otomatik kesintisiz giysi kapatıcısı olarak anılmıştır. Yıldız Savaşları, gişede bir fiyasko olacağı gerekçesiyle uzun süre rafta bekletilmiştir. Sezar salata, Amerika'da yaşayan İtalyan bir şefin, mutfakta kalan ne varsa karıştırıp müşterisine sunması sonucu ortaya çıkmıştır. Patates cipsi, patates kızartmalarının çok kalın olduğu şikâyeti üzerine aşçıbaşının öfkelenmesi sonucu bulunmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Albert Jack
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver