EKRANBARONİ Xiaomi Redmi Note 8 Lcd Ekran Dokunmatik Çıtasız Full Ekran Ekran0379

789 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
1.460 TL

Ürün Bilgileri

EKRANBARONİ Xiaomi Redmi Note 8 Lcd Ekran Dokunmatik Çıtasız Full Ekran Ekran0379

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Epy Satıcı Ünvanı: EVİN KAHRAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4870083354
    Bu ürün Epy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kargo Hakkında -Hafta içi Saat 16:00’a kadar verilen siparişler Aynı gün kargoya teslim edilmektedir. -Telefon ekranını teslim alırken üründe herhangi bir deformasyon veya eksik içerik olmadığına kesinlikle emin olun, aksi takdirde kargonuzu teslim almayıp, kargoya tutanak tutturunuz. ÜRÜN BİLGİSİ -İlan başlığındaki ürün ile %100 uyumlu olup ithal üründür. -Sipariş sonrası ilan başlığındaki uyumlu ürün gönderilecektir. -Herhangi bir konu hakkında bilgi almak isterseniz satış öncesi veya satış sonrası Mağazaya Sor kısmından yazabilirsiniz. ÜRÜN MONTAJ 1-) Telefonunuz bataryasını söküp cihazdaki gücü kesin 2-) Ekranı ürünü soket kısmından takınız ve bataryayı tekrar soket kısmından takınız. 3-) Cihazı açınız ve tüm testlerini jelatinlerini kaldırmadan gerçekleştiriniz. İADE VE DEĞİŞİM ! -Almış olduğunuz ürünleri teslim aldığınızda kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz. - Tutanak tutulmayan ürünlerde mağazamız tarafından tazmin yapılmayacaktır . - Jelatini kalkmış flexi zarar görmüş veya kopmuş çatlak kırık deforme olmuş , montaj yapılmış Ürünlerin kesinlikle İADESİ VE DEĞİŞİMİ OLMAYACAKTIR. -İade ve Değişim ürünlerini kesinlikle ARAS Kargo ile gönderiniz, başka firmalardan gönderdiğiniz iadeler alınmayacaktır. -İade ve Değişim ürünlerini mutlaka aynı şekilde korunaklı kargo ile gönderiniz. -Yanlış alımlarda ürüne ihtiyaç duyulmadığı durumlarda test amaçlı ürün alımlarında mağazadan kaynaklı olmayan iade veya değişim kargo ücretleri müşteriye aittir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tip LCD
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Redmi Note 8 Lcd Ekran Dokunmatik ile Kaliteli Uyum

Xiaomi Redmi Note 8, Xiaomi ailesinin fiyat ve performans anlamındaki en önde gelen temsilcilerinden biridir. Ergonomik yapısı, kaliteli kamerası ve hızı gibi özellikleri ile öne çıkan Redmi Note 8 kaliteli bir ekrana sahip olsa da her telefon ekranı gibi kırılmaya ve çatlamaya müsaittir. Belli yüksekliklerden düşme ve zemin farkına göre gibi sebepler ekranın zarar görmesi konusunda farklılıklar gösterebilse de dayanıklılık konusunda da Redmi Note 8 oldukça iyi bir seviyedir. Günümüzde fazlaca üretilen telefon ekranları darbelere açık bir hale gelir. Kırılan telefon ekranınızın orijinali olan ekran037 kodlu ürün ile değişmesi en sağlıklı seçenektir.

  • Dayanıklı Ekran Yapısı
  • Gelişmiş Teknoloji
  • Etkin Ekran Koruma Özelliği

Ekrankarboni Xiaomi Redmi Note 8 Ekran Özellikleri

Ekrankarboni Xiaomi Redmi Note 8 Ekran Özellikleri

Xiaomi Redmi Note 8 üretildiği döneme göre oldukça iyi bir dokunmatik ekrana sahip bir üründür. Ekranı Gorilla Glass 5 teknolojisi ile korunan Redmi Note 8 çizilmeye dayanıklı yapısı ve çentikli bir ekrana sahiptir. Kapasitif bir dokunmatiğe sahip olan ekran dokunma hissini ve aradaki bekleme süresini en kısa sürede işleme geçirmek için üretilmiştir. Oldukça iyi korunan bir dış ekrana sahip olsa da iç ekranın dış ekran zarar görmeden bozulma ihtimali de vardır. Bu gibi bir sorunla karşılaşıldığında Redmi Note 8 iç ekran fiyatı merak edilen bir konu olur. İç ekrandaki bir hasarın olması durumunda telefonu eskisi gibi kullanabilmek için orijinali ile değiştirmek sıkıntı yaşamamanızı sağlar. Ekran 037 modeli Xiaomi Redmi Note 8 ekranınıza bir zarar gelmesi durumunda ekranınızı aynı performansla kullanabilmeniz için üretilmiştir.

EKRANBARONİ Xiaomi Redmi Note 8 LCD Ekran Dokunmatik Çıtasız Full Ekran Ekran0379 Kullanımı

SEKRANBARONİ Xiaomi Redmi Note 8 LCD Ekran Dokunmatik Çıtasız Full Ekran Ekran0379 Kullanımı

Günümüzde üretilen telefonlar belli bir standarda göre üretilir. Telefonların iç aksamını oluşturan parçalar dışındaki en önemli yeri ekranlardır. Kırılmaya, çatlamaya, çizilmeye ve çok hafif su damlaları gibi ekrana zarar verebilecek olgulara karşı dayanıklı olarak üretilen ekranlar zarar görebilir. Xiaomi Redmi Note 8 ekranınızın zarar görmesi durumunda Ekranbaroni Xiaomi Redmi Note 8 LCD ekran dokunmatik çıtasız full ekran yeni ekranınız olması için en iyi seçenektir. Sağlamlığı, çizilmeye karşı dayanıklılığı orijinalliği ile ekranınızı uzun süreler kullanabilmeniz mümkündür. Telefonların fabrika aşamasında üretilen çıtasız ekranları yenileri ile değiştirildiklerinde ekranın sabitliğini sağlayabilmek için çıta eklentileri yapmak gerekebilir. Xiaomi Redmi Note 8 LCD ekran dokunmatik çıtasız özelliğiyle bu gibi eklentilere gerek kalmadan telefonunuzun eski haliyle aynı şekilde kalmasını sağlar.

Xiaomi Redmi Note 8 LCD Ekran Dokunmatik Ekran Yorumları ve Fiyatları

Xiaomi Redmi Note 8 LCD Ekran Dokunmatik Ekran Yorumları ve Fiyatları

Ekranbaroni Xiaomi Redmi Note 8 Lcd ekran dokunmatik çıtasız full ekran yorumları oldukça iyi geri dönüşlere sahiptir. Kullanımlarındaki performanstan memnun olan kullanıcılar geri dönüşlerinde bunları belirtmişlerdir. Xiaomi Redmi Note 8 ekran çıtasız yapısıyla kırılma durumunda yenilenmesi gerektiğinde yine çıtasız bir ekran ile yenilenmesi telefonun orijinal yapısını bozmamak için gereklidir. Ekranbaroni Xiaomi Redmi Note 8 LCD ekran dokunmatik çıtasız full ekran içeriği oldukça kalitelidir. İçerisinde kırılmaya, çizilmeye dayanıklı bir ekran ve hasar önleyici birçok yapısı ile gelmektedir. Ekranbaroni Xiaomi Redmi Note 8 LCD ekran dokunmatik çıtasız full ekran özellikleri dayanıklılığı ile öne çıkmaktadır. Kırılmaya karşı dayanıklılığı oldukça üst seviyelerde olan ekran çıtasız yapısıyla orijinalliği bozmaz. Su damlalarına karşı dayanıklı olarak üretilen ekran çıtasız yapısına rağmen oldukça iyi bir koruma sağlar. Xiaomi Redmi Note 8 orijinal ekran fiyatı, telefonunuzun ekranına bir zarar gelmesi durumunda akla gelen ilklerdendir. Dilerseniz Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.