Ekoodukkan Huawei Watch Fit Akıllı Saat Kordon Kırmızı

249 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ekoodukkan Huawei Watch Fit Akıllı Saat Kordon Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EKOODUKKAN Satıcı Ünvanı: MİNE ÖZTÜRK KABASAKAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7130196290
    Bu ürün EKOODUKKAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Huawei Watch Fit kordon Huawei Watch Fit cihazına uygun olarak tasarlanır.
  • Huawei Watch Fit elegant kordon kullanımı ile cihazınızda yenilikler tasarlayabilmeniz mümkündür.
  • Akıllı saat silikon kordon farklı renk seçenekleri ile akıllı saatinizin farklı renklerde olmasını sağlar. Aynı zamanda farklı renk seçenekleri sayesinde saat kasası ile uyum içerisinde kullanılabilir.
  • Huawei Fit Watch kordon silikon materyallerden üretildiği için darbelere karşı dayanıklıdır.
  • Silikon akıllı saat kordonu yumuşak silikondan üretildiği için kullanırken bileğinize herhangi bir şekilde zarar vermez.
  • Akıllı saat kordonu akıllı saate tam uyum sağlayarak saatin sorunsuz bir şekilde kullanılmasını sağlar.
  • Kolaylıkla çıkarılıp takılma özelliğine sahiptir.
  • Kordon ucunda kullanılan metal açma kapama alanı dayanıklı bir yapıya sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Materyal Silikon
  • Uyumlu Marka Huawei Uyumlu
  • Uyumlu Model Huawei Watch Fit
Geri Bildirim Ver

Ekoodukkan ED5975-K Huawei Watch Fit Akıllı Saat Silikon Kordonu

Silikon kordonlar, akıllı saatleri şık ve kişiye özel bir görünüme kavuşturmak için uygundur. Ekodukkan tarafından sunulan Huawei Watch kordonu, canlı rengiyle oldukça ilgi gören modeller arasında yer alır. Markanın özellikle sportif amaçlar için ürettiği saate daha modern bir hava kazandırır. Ekoodukkan Huawei Watch Fit akıllı saat kırmızı silikon kordon, sportif ve şık tarzınızı ortaya çıkarır. Her kombinde star parçalar kullanmaktan keyif alanlar için oldukça uygundur. Canlı kırmızı rengi ve silikon materyaliyle konforu ve şıklığı bir araya getirir. Yumuşak dokusu sayesinde terleme ve rahatsızlık hissinin önüne geçer. Eski kordonun yerine kolayca takılarak uzun ömürlü kullanım imkânı verir.

  • 2 cm kalınlık
  • Kısa kayış 75 mm
  • Uzun kayış 120 mm

Ekoodukkan Huawei Watch Akıllı Saat Silikon Kordonun Özellikleri

Ekoodukkan Huawei Watch Akıllı Saat Silikon Kordonun Özellikleri

Ekoodukkan Huawei Watch Fit akıllı saat kırmızı silikon kordon, kaliteli ve şık tasarımıyla öne çıkar. Spor takibi ve günlük kullanım için üretilen Huawei Watch Fit akıllı saati kişiye özel bir tasarıma kavuşturur. Değiştirilebilir kayış imkânıyla öne çıkan saat, kırmızı kordonla estetik ve ilgi çekici bir hâle gelir. Canlı ve kaliteli rengiyle tüm kombinlerde öne çıkar. Kırmızının harekete geçirici etkisi sayesinde özellikle sporlarda kendinize olan güveninizi tazeler. Başarmak için sınırlarınızı zorlarken bileğinizde ağırlık hissi yaratmadan kombinlerinizi tamamlar. Tempolu günlerde heyecana ortak olurken sıradan aktivitelerde enerjik kişiliğinizi yansıtır. Ekoodukkan Huawei Watch Fit kırmızı silikon kordon, 20 mm kalınlığıyla her bilek yapısına uyum sağlar. 120 mm ve 75 mm olmak üzere iki parçadan oluşur. Kordon üzerinde yer alan çok sayıda delik saatin kolunuza tam oturmasını sağlar.

Ekoodukkan Huawei Watch Fit Silikon Kordon Nasıl Kullanılır?

Ekoodukkan Huawei Watch Fit Silikon Kordon Nasıl Kullanılır?

Ekoodukkan Huawei Watch Fit akıllı saat kırmızı silikon kordon, konforlu ve kolay kullanım imkânı verir. Kancalı bağlantı elemanları sayesinde eski kordonun yerine kolayca takılabilir. Kordonun iki parçası da saatin kullanıldığı bileğe göre yerleştirilebilir. Kısa ve uzun kayışı, pratik bir şekilde saate takabilirsiniz. Ekoodukkan Huawei Watch Fit akıllı saat kırmızı silikon kordon, çift yönlü kullanım imkânıyla beğeni kazanır. Üstelik geniş ölçüleriyle her bilek yapısına tam uyum sağlar. Toplamda 190 milimetreye kadar uzayabilen kordon, her yaş için uygundur. Silikon kordon üzerinde sıralanan çok sayıda delik, saati konforlu hissettiğiniz sıkılığa kadar ayarlayabilmenizi sağlar. Ekoodukkan Huawei Watch Fit akıllı saat silikon kordon, ayarlanabilir yapısının yanı sıra yumuşak materyaliyle de oldukça konforludur. Silikonun yumuşak ve pürüzsüz dokusu cilt üzerinde tahriş ve rahatsızlık hissini ortadan kaldırır.

Ekoodukkan Huawei Akıllı Saat Silikon Kordon Sağlam mıdır?

Ekoodukkan Huawei Akıllı Saat Silikon Kordon Sağlam mıdır?

Ekoodukkan Huawei Watch Fit akıllı saat kırmızı silikon kordon, kaliteli ve sağlam tasarımıyla beğeni kazanır. Hem ana materyali hem de bağlantı elemanlarıyla uzun ömürlü bir kullanım olanağı sunar. Kancalı bağlantı elemanları, saatinizi her an konforlu ve güvenli şekilde taşıyabilmenizi sağlar. Saate güçlü bir şekilde tutunan kancalar, farklı şiddetlerde savrulma ve baskıya rağmen kopma direnci gösterir. Dışarıdan gelebilecek darbe ve baskıya karşı da kopma ve yırtılmaya dayanıklıdır. Özellikle spor yaparken top ve raket gibi ekipmanların çarpmasıyla düşme riskini ortadan kaldırır. Saatinizi sıkıca tutarak spor boyunca sağlığınızı kontrol edilebilmenizi sağlar. Kordonun ana materyali silikon ise kesici ve delici işlemler uygulanmadığı sürece yüzey bütünlüğünü korur. Solmaya ve yıpranmaya karşı dayanıklı kordon, uzun yıllar boyunca canlı kırmızı rengiyle kombinlerinizi tamamlar. Ekoodukkan Huawei Watch Fit akıllı saat kırmızı silikon kordon yorumları ürünün kalitesini ortaya koyar. Siz de enerjik ve öz güvenli kişiliğinizi saatinize de yansıtmak için renkli silikon kordonu Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.